MobileMe nedetid - kommer det oppdateringer?

MobileMeApple advarer nå MobileMe-brukere om at tjeneste vil gå ned for vedlikehold i kveld/natt. Apple sier tjenestene vil være nede i omtrent to timer, men nevner ikke andre årsaker enn vedlikehold. Ryktene om en oppdatert MobileMe gjør derimot en slik nedetid interessant.

Det har lenge vært ryktet at Apples MobileMe-tjenste vil få en større oppdatering. Noen brukere så før WWDC endringer i navn på sine kontoer - fra Family Member til Full Member, men WWDC både kom og gikk uten noen endringer på MobileMe.

Tidligere i år introduserte Apple også en beta av e-postdelen på MobileMe hvor det var gjort store endringer. Denne betaen er fortsatt tilgjengelig, men vil som resten av MobileMe også være nede i kveld/natt.

MobileMe

Et av de hete tipsene har vært at Apple planlegger å gjøre MobileMe gratis - i samband med lanseringen av iPhone 4. Det er foreløpig lite som tyder på dette, men med Apple vet man som vanlig lite.

Nedetiden kan også skyldes at Apple ønsker å gjøre endringer og vedlikehold på MobileMe før introduksjonen av iPhone 4 på torsdag neste uke eller iOS på mandag.

Tags:
christerguttens bilde

christergutten

Gratis er fristende, men kommer helt sikekrt ikke til å inkludere Find My iPhone og kanskje heller ikke iDisk...
Anyways.. Hadde vært fint om alle tjenestene fikk det nye grensesnittet, og en hastighetsforbedring på trege iDisk er velkommen hos meg ihvertfall! :)

dankra

Nå håper jeg virkelig at det blir gratis! Eller ihvertfall mulighet for prøveversjon uten kredittkort...

Brutals bilde

Brutal

Krysser fingre, men har ikke særlig trua.

JoHNxD

Hentet min Macbook Pro i går, så hadde vært utrolig bra om MobileMe ble gratis nå! :)
Bruker Google sine tjenester for syncing mellom Mac og iPhone nå, men følte MobileMe var bedre den tiden jeg testet det.

And2000

Jeg finner det merkelig at Apple ikke har meldt seg som en seriøs aktør innen videolagring og deling - med iPhone 4 blir savnet etter en HD-video-leverandør som ikke er YouTube større.

Med aktører som Vimeo og YouTube, gratisløsninger som fungerer godt til sitt bruk, er nok ikke Mobile Me en god nok konkurrent før det blir gratis.

Apple er etterhvert kjent for å ta kakestykker fra andre kaker enn sin hjembakte. Når den største aktøren i tillegg eies av Google, tipper jeg Apple ønsker å tilby noe seriøst snart. Kanskje er en gratis Mobile Me det vi har ventet på?

Anonymous

Hei

Ser ikke bort fra at de åpner data trafikk fra det nye datasentret som det har vært så mye snakk om
http://theappleblog.com/2010/03/29/apple-hiring-staff-for-new-data-center/
Apple sies å bygge et datasenter med en kostnad på $1 milliard som straks er ferddistilt.
Google åpnet et tilsvarende datasenter i samme staten for en tid tilbake som kostet $ 600 millioner så det er store dimensjoner vi snakker om
Man regner med at det er iPhone, iPad, Mobilme. iWork samt video...etc som skal serves fra denne bygningen i fremtiden.
Streaming er også på ryktebørsen etter at Lala ble kjøpt opp
Man regner også med at Apple kommer til å gjøre det samme med videobransjen som med måten de har har revolusjonert musikkbransjen på og er også på god vei til å revolusjonere forlagsbransjen med iPad
Dette krever store servere og massiv lagring fremover...om de lykkes
Så se opp!! man vet ikke hva Apple finner på og rykter er bare rykter til det hender

Macoldis

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai