Sjeldent intervju med Jonathan Ive

Jonathan IveApples genierklærte designer Jonathan Ive har hatt ansvaret for de fleste av Apples designsuksesser siden introduksjonen av iMacen i 1997.

På tross av suksessen er han i stor grad veldig mediesky, men nå har han gitt et sjeldent intervju til designbloggen Core77 hvor han prater spesielt om materialvalget i Apple og sin egen designfilosofi. Veldig interessant lesing.

hansingehagens bilde

hansingehagen

Han er den dyktig fyr! .. og core77.com er en veldig bra side.
Jeg lagde en "iPodlook kassettspiller"- illustrasjon for de en gang (http://www.core77.com/reactor/05.04_more_merrier.asp) ....

bkar89s bilde

bkar89

Steve Jobs, Jonathan Ive og de andre apple drifterne er uten sidestykke dyktige i jobben sin, men jeg ville ALDRI delt en kopp kaffe med noen av de!

De hører ganske bra hjemme i San Francisco for å legge det bredt ut...

admins bilde

admin

@bkar89

Jeg tror gjerne jeg ville delt en kaffe med dem. Å dele en kaffe med Woz på pingn var utvilsomt en veldig stor opplevelse :)

bkar89s bilde

bkar89

@admin

er jo fullt mulig jeg tar heeeelt feil :P, men får litt inntrykk av Jobs & Ives som slitsomt spesielle, men dette er jo kun igjennom PR-videor... og er kanskje ikke nok til sette de inn i båser :)

Cybbe

Jobs er vel alt Woz ikke er - arrogant, selvopptatt, aggressiv og elendig med mennesker. Å bruke Woz' vennlighet som argument for at Jobs er en likande kar er - vel - noe spesielt.

Ive er det vanskelig å si noe om, da hans ansikt utad er så til de grader definert av Apple PR. Selv i et slikt bransjeintervju (virker som om en 5-minutter samtale) er han en vandrende superlativmaskin.

djhalleus bilde

djhalleu

Er det Steve eller Jonathan som er besatt av å gjøre alt så tynt ?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai