Apple lanserer MobileMe kalender beta

MobileMeApple har utvilsomt brukt mer tid på MobileMe i det siste. Nylig lanserte Apple en ny MobileMe e-post og nå er det kalenderen som står for tur. Apple har gitt kalenderen på Me.com samme grensesnitt som e-postdelen og samtidig introdusert en del nye funksjoner.

Den nye versjon av MobileMe kalender er nå tilgjengelig som en beta på me.com for et begrenset antall mennesker. For å registrere deg, gå til kalenderen på Me.com og trykk "Be om en invitasjon." Du vil motta en e-postmelding når du har blitt lagt til beta. Merk at dette kan ta noe tid, avhengig av etterspørselen.

MobileMe kalender

Kalenderen har et helt nytt grensesnitt som ligner det vi tidligere har sett i e-postklienten og det hele virker litt mer iPad-vennlig. Kalenderne vil også lastes inn raskere, takket være forbedret ytelse og tjenesten fungerer best med Safari, Firefox 3.6, og Internet Explorer 8 eller nye. Apple har ikke nevnt Google Chrome, men vi antar at denne også klarer seg fint ettersom den også er basert på Apples WebKit (Safari).

Apple har også introdusert noen nye funksjoner, blant annet funksjonalitet for å dele kalendere med familie. Du kan enkelt dele kalendere med en eller flere MobileMe-medlemmer til å holde alle på samme side. For eksempel lage en delt kalender og tillate personen du deler en kalender med å redigere hendelser. Når endringer gjøres får du en e-postmelding.

Apple har også gjort det lettere å publisere en kalender offentlig. Når du har satt opp en kalender i nye MobileMe får du en unik URL som du kan sende til andre som du vil gi tilgang til en versjon som kan sees av alle, perfekt for publisering av en for eksempel en aktivitetskalender for et fotballag eller lignende. I tillegg til disse endringene har det også kommen en funksjon for å invitere gjester til en hendelse enkelt direkte fra MobileMe kalenderen beta.

Tags:

Ovit82

Da var invite bestilt :)

Jeg liker hva de gjør med mobile me.

christerguttens bilde

christergutten

@Ovit82; Helt enig! It's shaping up real nice :)

Nå er det kun kontaktene og iDisk som trenger en liten oppussing, kan jeg foreslå sosial-nettverk integrasjon? :)

W3p

Er det nå mulig å få denne kalenderen inn i Pocket Informant på iPhonen?

Bergiss bilde

Bergis

Hadde de introdusert mer plass for å lagre bilder, filmer osv på MM ville jeg gått for det med en gang, men med dagens løsning blir det for dyrt å kjøpe all den ekstra plassen jeg trenger for back-up. Samtidig klarer jeg ikke å kjøpe både MM og en annen back-up løsning. Men begynner å se bra ut da.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai