Apple åpner for innsending av Safari tillegg

Safari tilleggIntroduksjonen av Safari 5 ga oss støtte for tillegg/extensions, men foreløpig har Apple verken promotert disse tilleggene eller laget en oversikt over hvilke som finnes.

Dette vil endre seg snart og Apple sendte i dag ut en e-post hvor de inviterte Safari-utviklere til å sende inn sine tillegg for inkludering i en kommende nettside for Safari-tillegg.

På lik linje med Firefox vil Apple tilby en sentral oversikt over tilleggene som finnes til Safari. Utviklere må sende inn sine tillegg via Apples Safari Developer Center og de vil deretter blir analysert før de legges til Apples galleri. Som hos Mozilla, vil Apple luke vekk tillegg som ikke er stabile, skadelige eller på andre måter ikke fungerer tilfredsstillende. Tillegg kan allikevel installeres selv om de ikke er i Apples godkjente «galleri». Det er forventet at Apples tjeneste vil åpne senere denne sommeren.

Kickback pluginVi har de siste ukene jobbet med et Kickback-tillegg til Safari og denne testes nå i en tidlig versjon. Den vil også sendes inn til Apple og bli tilgjengelig for alle medlemmer av Mac1/iPod1/Linux1/Kreativ1/Kickback.

Joachimsts bilde

Joachimst

Dette gleder jeg meg til. Endelig får verdens beste nettleser tillegg!

jaskat

hmm, plugin = ustabild!

me no like..

hkjels

Skeptisk til nytteverdien. Savner ingen tillegg

mordor

Jippi! Jeg har 7,- i kickback! Så om noen år og mange tusen brukt på handel kan jeg se frem til å få et gratis produkt til kanskje hele 200,-

svars bilde

svar

Da er det bare å vente å se om AdblockPlus og NoScript kommer til safari da.
De er nyttige på FF :)

kulvik

Gi meg firebug for Safari (nei, webkit-verktøyet som ligger inne er ikke like bra) så kan jeg slippe å slite med Firefox hele tiden.

pushits bilde

pushit

DownThemAll FTW! :D

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai