Fake - smart nettleserautomatisering

FakeFake er en ny nettleser for Mac OS X som gjør web-automatisering mye enklere. Fake ser ut som en kombinasjon mellom Safari og Automator og prøver å gjøre kjedelige oppgaver i nettleseren mye lettere. Du oppretter rett og slett en arbeidsflyt som for eksempel fyller ut et skjema, laster ned bilder og gjentar operasjonene helt automatisk.

Hvis man jobber med webutvikling eller ofte gjentar kjedelige prosesser i en nettleser, kan applikasjonen Fake virkelig være et nyttig verktøy. Programmet kan enklest ses på som en kombinasjon av Automator og Safari. Man drar rett og slett en rekke handlinger inn i en arbeidsflyt som man deretter kan repetere om igjen og om igjen

Utviklere kan for eksempel bruke Fake for grafisk konfigurering av automatiserte tester for deres webapps. Fake bruker Mac OS Xs innebygde Apple Script-funksjonalitet og kombinerer dette med Fluid-teknologien.

En tidsbegrenset demo kan lastes ned fra Fakeapp.com.

termservs bilde

termserv

Skrivefeil i tittel. Skal være «nettleserautomatisering».

Ariston

Ingen vits i å bruke en nettleser som ikke er ekte, vel?

admins bilde

admin

@termserv

Takk, skrevet denne saken på iPaden :)

OleUtnes bilde

OleUtne

@admin

Det setter iPad i godt lys :P

grobian

Sløve nyhetsskribenter som vanlig på denne siden. Programmet støtter Mac OS X 10.5 og oppover, og da holder det ikke å skrive at den er for Mac OS X.

ggt667s bilde

ggt667

Wow, dette er godsaker for å sjekke arbeidsflyten i webløsninger, jeg savner dog en timeline slik at man kan se hvor lang tid det tar å kjøre forespørsler gjennom nettlesergrensesnittet.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai