Ny Mac Pro rett rundt hjørnet?

Ny Mac Pro?Macrumors.com melder at Apples Reserve og Pick Up-program for tiden viser selskapets Mac Pro-modeller som «ikke tilgjengelig» for reservasjon hos lokale forhandlere i Canada.

Så sent som i går var samme maskin tilgjengelig for reservasjon. Dette tyder etter alle solemerker på en ny oppdatering.

En rask sjekk viste at opptil flere Apple-butikker rundt omkring i USA har en lignende historie å fortelle. Noen butikker viser enten Mac Proen som «ikke tilgjengelig», mens andre kun selger en av modellene.

Apples Mac Pro er utvilsomt på overtid når det gjelder en oppdatering og det er mer enn 500 dager siden forrige endring. Et rykte tidligere i år hevdet at en Mac Pro-oppdatering skulle komme mot slutten av juni, men på grunn mangel på Intels nyeste 6-kjernede prosessor ble dette målet ikke nådd. Som mange andre mulige endringer i dagens Mac Pro, husker vi kanskje for en stund tilbake når nye Mac Mini ble lansert, at det dukket det opp støtte for flere high-end grafikkort fra ATI og NVIDIA i Mac OS X. Et annet rykte hevder at Mac Proen vil få USB 3 og ny, raskere Firewire.

Ikke alle Apple butikker viser begrenset forsyninger av Mac Pro, men det er likevel mye som tyder på at en oppdatering for Mac Pro kan være rett rundt hjørnet.

Kilde: Macrumors.com

krsk0

Håper det! :)

KDNs bilde

KDN

Intel har hatt problemer med å produsere mange nok 6-kjernede Xeon prosessorer.

Jeg tror neste versjon av Mac Pro kommer med et nytt design. Det blir spennende å se om designelementer vi kjenner fra Unibody eller iPhone4 kommer over i Mac Pro.

TigerOlas bilde

TigerOla

Er litt redd for hva prisen vil bli jeg. Om vi kommer til å se en sterk økning eller om den vil holde seg på nogen lunde det samme som 8-core i dag ligger på.

appeltje

ja,
jeg håper de holder prisen på samme nivå. Billigere hadde jo vært hyggelig. Jeg kommer til å skaffe meg en ny mac i år, men jeg vil helst ha en mac pro. Har ikke lyst på iMac. Har aldri hatt verken performa eller iMac eller iBook eller MacBook.
Vil helst ha toppmodellen denne gangen også.

ggt667s bilde

ggt667

Jeg kommer ikke til å kjøpe ny Mac Pro, useriøst opplegg, har ikke fått ny på garantien.

macelsk

Og hva var det som hadde skjedd med den?

qweac

"We are busy updating the store..."

bak

12-core: http://www.apple.com/no/macpro/

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai