FotoStation Classic for Mac OS X

FotoWare opplyser at en helt ny versjon av FotoStation er lansert. PhotoStation Classic er basert på FotoStation Pro, men er spesialutviklet for Windows XP og Macintosh OS X. I motsetning til konkurrentene, som har oppgradert kildekoden for OS X, har FotoWare valgt å utvikle en ny kildekode helt fra bunnen, slik at alle de avanserte funksjonene kan ivaretas på en skikkelig måte Under IFRA-messen i Amsterdam markerte FotoWare sitt 10-årsjubileum ved å presentere FotoStation Classic. Dette er en helt ny media-database spesialutviklet for Windows XP og Mac OSX. Egenskaper fra disse operativsystemene er integrert i FotoStation Classic.

Administrerende direktør i FotoWare, Ole Christian Frenning uttaler følgende om Mac OSX-versjonen: ?Vi har følt oss forpliktet til å utvikle en god FotoStation-versjon til brukere av OSX. Mange softwareprodusenter har oppgradert eksisterende kildekode for å tilpasse programvare til OSX, mens vi har skrevet en helt ny applikasjon fra bunnen. Vi mener dette er den eneste måten man kan utnytte de sofistikerte egenskapene som OSX tilbyr?.

Mange benytter Adobe Photoshop til å redigere sine bilder, og FotoWare har ingen planer om å konkurrere med Adobe på dette feltet. Imidlertid ønsker mange en god løsning for å organisere sine bilder og legge inn tekstinformasjon i bildene, samt distribuere bilder og media de via epost, web eller print. Til dette er FotoStation Classic et naturlig førstevalg.

Den førte versjonen av FotoStation ble lansert i 1995. Siden den gang har FotoWare distribuert med enn 2,5 millioner kopier av FotoStation på verdensbasis.

FotoStation Classic er nå tilgjengelig. Prøveversjoner kan lastes ned fra FotoWares nettside www.fotoware.com.

Kilde : Digit.no / Technett

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai