Skin til Magic Trackpad

Magic Trackpad veskeHar du fått deg en av de nye Magic Trackpadene fra Apple har du kanskje allerede sett behovet for litt beskyttelse under transport?

Selskapet Waterfield har allerede laget et høykvalitets skin til Magic Trackpad.

Waterfield er et lite selskap i San Francisco som i mange år har utviklet og produsert vesker, skins og andre produkter for å beskytte dine Apple-produkter. De har nå også hevet seg på Magic Trackpad-bølgen og laget et enkelt nylon-produkt som skal beskytte din Magic Trackpad under transport.

Magic Trackpad veske

Produktet som Waterfield kaller for Trackpad Slip finnes i seks forskjellige fargekombinasjoner og koster $25 - omtrent NOK 150,- med dagens kurs. Produktet kan kjøpes direkte fra Waterfield og ser ut til å være nyttig hvis du er mye på farta og vil beskytte din Magic Trackpad fra riper og skader.

Via Macfeber

dphilippss bilde

dphilipps

jeg kan bare skryte av Waterfield! kjøpte meg en exo sleeve til min iPad, må si jeg har aldri bestilt fra et nettsted å fått svar 2 timer etter ordre at pakken er sendt, selve sleeven til iPaden er fantastisk bra kvalitet verdt hver eneste krone! skal man kjøpe noe i kvalitet! så er det Waterfield som gjelder!

jazzenoeff

Makan, så stygt!

devo

Det er også verdt å nevne at trackpaden delvis er laget av glass, noe som ytterligere underbygger behovet for beskyttelse. Tastaturet trenger neppe slikt før man skal under vann med det eller noe i den duren.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai