Hibari - ny ryddig twitter-klient til Mac

HibariAlle som har begitt seg ut på Twitter og har en del followers vet at twitterfeeden raskt kan bli uoversiktlig.

En god Twitter-klient med søk, oversiktlig design og avanserte muligheter er dermed ofte noe man må ha. Hibari ($14) er en ny Twitter-klient til Mac OS X som oppfyller de fleste kravene.

Det er ingen mangel på Twitter-klienter til Mac OS X og vi som Mac-brukere har lenge slått oss på brystet med gode klienter som Kiwi eller Tweetie. Sistnevnte har blitt kjøpt opp av Twitter og har ikke fått noen store oppdateringer på svært lang tid.

Hibari er en ny Twitter-klient, som i motsetning til Tweetie, koster $14 - omtrent en norsk hundrelapp. Klienten har en rekke funksjoner som fort kan gjøre det til en god investering hvis du er en litt over gjennomsnittet ivrig twitter-bruker.

TwitterHibari har alle de vanlige funksjonene som retweets, søk osv. som du forventer å finne i en twitter-klient. I tillegg har Hibari en del snedige funksjoner som vi ikke har sett før. Du kan for eksempel midlertidig mute en av personene du følger eller hva med å filtrere vekk alle tweets med et spesifikt søkeord?

Hibari gjør det også enkelt å følge lagrede søk ved at søkene vises rett i din timeline. Skulle du ønske å gjemme en tweet eller to, er det også mulig med Hibari.

Twitter

Det er åpenbart at Hibari er en 1.0-programvare og programmet har fortsatt en liten vei å gå før den erstatter for eksempel Tweetie. Allikevel er dette en veldig god start og flere innovative funksjoner lover godt for programmets videre utvikling. Programmet koster $14, men du kan laste ned en testversjon fra Hibariapp.com. Programmet krever Snow Leopard eller nyere.

Hvis du er på twitter kan du følge @i1no for nyheter og kommentarer rett fra Mac1, iPod1, Kreativ1 og Linux1. Du kan også følge vi som driver nettstedene på @matsbs, @mrkolby og @arkepp

Macinis bilde

Macini

Var litt skuffende app. For få innstillingsmuligheter, trenger litt oppdateringer før jeg vurderer å kjøpe denne. Holder meg foreløpig til Tweetie, selv om den heller ikke er optimal, men bedre enn dette alternativet.
Den har potensiale til å bli mye bedre så det er sikkert noe der noen oppdateringer fremme.
Den største mangelen til Hibari er at den ikke holder posisjonen når det kommer nye tweets, den tar deg til toppen så du må lete for å finne den siste tweeten du har lest.
Du kan heller ikke stille inn hvor ofte den skal oppdatere.

iToms bilde

iTom

Det er nok fortsatt TweetDeck som gjelder, om man er en litt aktiv tvitrer.

admins bilde

admin

@iTom

TweetDeck er i mine øyne helt forferdelig. Grusomt grensesnitt og treig (Air). Den har mange funksjoner, men synes ikke de er fryktelig gjennomtenkte. Tweetie på iPhone er foreløpig gullstandarden synes jeg og jeg anser meg som en relativt aktiv tvitrer.

Macinis bilde

Macini

Enig med @Admin, TweetDeck er helt forferdelig, for meg er det SimplyTweet3 og HootSuite som gjelder på iPhone og Tweetie (ikke så veldig bra, men duger) på Macen.
Har en annen tråd om Twitterklienter til Mac, har testet en del og blir ikke fornøyd på Macen.
http://mac1.no/forum/viewtopic.php?f=359&t=242782&hilit=+twitter

iToms bilde

iTom

For min del er det vel Seesmic som blir den største konkurrenten til TweetDeck, den dagen den er klar for Mac. De fleste andre blir for enkle eller for glorete.

skinos bilde

skino

Syntes Twitterific gjør akkurat den samme tingen?

2mass

Foretrekker twitteriffic. Gjør akkurat det jeg trenger, og ser bra ut.

Mac Lovins bilde

Mac Lovin

Enig Twitteriffic på Mac (bra, enkel og ikke i veien ) og Twitter på iphone - det er de beste ;)

djhalleus bilde

djhalleu

Anbefaler
http://www.dabr.co.uk/
Rask og web-basert.

Lovskogen

Gjør som meg, legg Twitter-kontoen inn i Adium – herlig simpelt!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai