Trådløs lader til Magic Mouse

Magic mouseHvis du har en Magic Mouse har du helt sikkert lagt merke til at den er gla i batterier og du har kanskje allerede kjøpt deg en av Apples batteriladere?

Selskapet Mobee kommer nå med en batterilader til Magic Mouse som er et par hakk vassere enn Apples batterilader. En trådløs induksjonslader!

Det var mange eiere av Apples Magic Mouse, trådløse tastatur eller eldre trådløse produkter fra Apple som smilte fornøyd når Apple endelig introduserte sin egen batterilader. Apples batterilader er et fint produkt, men uansett hvor bra designet den er så lar det seg vanskelig gjøre å lage en kul batterilader - Hhvis ikke selskapet ditt heter Mobee.

Magic mouse

Under årets IFA-messe lanserte Mobee den første induksjonsladeren til Magic Mouse. I stedet for å bytte batterier, setter man inn et spesielt sett med batterier som inkluderer en induksjonsplate. Sammen med en USB-basert induksjonsplate kan du lade din Magic Mouse helt uten at du trenger en kabel, en batterilader eller åpning av Magic Mouse.

Mobee Magic Charger skal ifølge Engadget la deg bruke Magic Mouse i 6 dager uten oppladning og når den først går tom trenger den 6 timer på å lades opp igjen.

Magic mouse

Mobee Magic Charger skal ha en pris på rundt $50 og er dermed en ganske dyr lader, men med et design som passer perfekt med Magic Mouse og mye enklere lading er dette kanskje noe mange vil påkoste seg?

Via Engadget

geagle

Selv om jeg kansje ikke kjøper produktet, er det en veldig spennende teknologi som jeg gjerne vil se mer av i fremtiden

Traktors bilde

Traktor

Seks dager var da ikke mye, eller bettyr det 144 timers bruk? I så fall er det ikke så værst.

KlodrikMcKrs bilde

KlodrikMcKr

Lurte på det samme. Den bruker jo mye strøm men jeg trenger ikke bytte batterier mer en en til to ganger i måneden selv om familie Mac´en brukes ca 4 timer totalt daglig. Så håper virkelig det er 144 tilmers bruk (seks døgn aktift bruk i strek) Da ville det hold ca 36 dager i strekk for familiens bruk og det er mye. Så da ser jeg ikke bort i fra en investering.

alter@gooogle.m...

@KlodrikMcKr:
1 til 2 ganger i mnd??? Hvilke batterier er det du bruker?
Det er jo ikke helt naturlig. Jeg har mine batterier i flere mnd uten å bytte.
Og her er det ofte snakk om tre til fire ganger mer bruk enn hva dere har i deres familie. Det hørtes mistenkelig ut.

WolfHearts bilde

WolfHeart

Da synes jeg egentlig MX revolution er mer kurant både på ergonomi, funksjon og batteri. 2-3 timer lading og strøm i 20 dager+. perfekt tilpasset høyrehånd og med en haug knapper som kan customises :)

Kunne dog tenkt meg en magicmouse til minien under tven pga den lave profilen og at man ikke trenger en usb bluetooth mottaker ting.

TorsteinOs bilde

TorsteinO

Husk at det trengs noe elektronikk i "mottakerdelen" som også må få plass i batterirommet, dermed blir det sikkert ganske mye mindre plass til batterier enn originalt, og sikkert derav relativt dårlig batterikapasitet. Men - det nydelige her er jo at man ikke trenger å tenke på å ta batteriene ut osv for å lade dem, noe som gjør det veldig enkelt å legge musa til lading hver gang man har brukt den (antar at den bruker Li-batterier?), så vil den egentlig aldri "gå tom".

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai