Courier gjør deling enkelt

Courier

Programvareselskapet RealMac Software har i lang tid vært kjent for å produsere Mac-slagere som RapidWeaver, LittleSnapper og Socialite. Nå kommer selskapet med det som mest sannsynlig blir deres neste slager - Courier.

Courier er et svært lekkert og enkelt program som har ett eneste mål for øye - gjøre det enklere å dele bilder, filmer og filer med en rekke forskjellige tjenester på nettet som Facebook, Vimeo, Youtube og Flickr.

Programmet tar utgangspunktet i det RealMac Software kaller «konvolutter». Hver «konvolutt» kan ha flere «frimerker» og et frimerke symboliserer en tjenste som for eksempel Facebook og Flickr. Hvis du da vil laste opp bilder til både Facebook og Flickr, lager du en konvolutt med frimerkene Facebook og Flickr.

Når du så velger denne konvolutten til å laste opp bildene, blir disse automatisk lastet opp til begge tjenestene uten at du behøver å foreta deg noe som helst mer. Veldig smart og tidsbesparende. Filene drar du enkelt og greit over til konvolutten eller trykker på høyreknappen på musen i Finder og velger din «konvolutt».

Courier

Courier

Programmet har et veldig spennende design og konseptet med «konvolutter» og «frimerker» er både morsomt og enkelt. Courier kan utvides med flere «frimerker» (og dermed tjenester) via plugins. Ved lansering støtter programmet Flickr, Facebook, Vimeo, YouTube, Amazon S3, Ember og FTP/SFTP, med andre ord ikke alt for mange tjenester. Det er utviklet tredjeparts «frimerker» for Cloudapp og Twitpic.

RealMac Software lover at en «frimerke» appstore skal dukke opp i applikasjonen snarlig og at det dermed skal bli enkelt å utvide programmet til å støtte flere forskjellige tjenester. Prisen for Courier er $19.95 i introduksjonsfasen (går opp til $24.95 senere) og en demo kan lastes ned fra RealMac Software.

Deler du mye filer og laster disse opp til flere forskjellige tjenester på nettet samtidig er Courier et program som kan gi deg mye tidsbesparelse. Holder du deg bare til en av tjeneste blir programmet for litt som å skyte spurv med kanoner, men grensesnittet er svært lekkert og enkelt - som regel bedre enn tjenestens egen mulighet.

pushits bilde

pushit

Fiffig

nubbizs bilde

nubbiz

Veldig pent UI!

Nostromo

...lager et "email-frimerke". Hadde vært greit å kunne sende til gitte grupper via email på samme måte.

anzjon

Kjekt program :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai