OneThingToday - Todo app for minimalister

OneThingToday - Todo app for minimalister

Har du mye å gjøre? Lite tid? Bare tid til én ting? OneThingToday er en relativt minimalistisk huskeliste app som lar deg legge til én, og kun én ting å gjøre per dag.

Du har to, og kun to vinduer å forholde deg til. Et som lar deg se 1 til 4 uker, hvor du planlegger og skriver inn dine daglige gjøremål for ukene fremover. Det andre vinduet viser deg dagen i dag, og kun dagen i dag.

OneThingToday - Todo app for minimalister

Har du flere ting du skulle ha gjort i løpet av en og samme dag, sier du? Det er ikke dette OneThingToday er laget for, men det er ingenting som hindrer deg i å legge til flere oppgaver på en dag.

Men hensikten er som sagt å la deg fokusere på den ene viktigste tingen du har å gjøre. Ingen dum målsetting ettersom det finnes nok av produktivitetsapplikasjoner med en overflod av funksjoner som man ender opp med å fikle rundt med i steden for å få ting gjort.

OneThingToday koster 9USD (ca. 55NOK) og kan prøves fritt og uten restriksjoner i 30 dager. OneThingToday kan lastes ned fra linethirteen.com

Simon25s bilde

Simon25

Finnes denne på iPhone?

Simon25s bilde

Simon25

JA, det gjør den men det står ikke noe om syncing

nomad1

interessant konsept, og du kan legge inn flere saker per dag også, det er bare et vanlig tekstfelt. det er noe de andre applikasjonene burde integrere. veldig nyttig!

Simon25s bilde

Simon25

Har nå køpt det til iphone og mac'en veldig fornøyd, men det var ikke noe vits med mac'en. bla. syncing.

Ariston

Så Bigfoot finnes altså?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai