Facetime til iChat og iLife 11?

Facetime for iChatEtter introduksjonen av ny iPod touch og støtte for Facetime-tikoblinger identifisert med e-post, har det vært relativt åpenbart at Apple før eller senere kommer til å introdusere Facetime i iChat.

I dag hevder det franske nettstedet Mac4Ever at akkurat dette snart vil skje. I tillegg vil Apple også introdusere iLife 11 om kort tid.

Det franske nettstedet har tidligere vært svært så korrekte i mange av sine spådommer og nettstedet spådde lanseringen av Magic Mouse, iPad og ny aluminiums fjernkontroll. Nå mener Mac4Ever at Apple vil introdusere Facetime for Mac-brukere gjennom iChat-applikasjonen som finnes i Mac OS X.

Etter introduksjonen av iPod touch har det blitt mulig å gjennomføre Facetime-samtaler på enda flere enheter - også de som ikke har et telefonnummer. På iPhone 4 var det opprinnelig mobilnummeret som var Facetime-identifiaktoren, men med introduksjonen av iPod touch med Facetime er det nå e-posten som identifiserer deg som Facetime-brukere. Dette åpner selvsagt også for at programmer som iChat også vil kunne benyttes for Facetime-samtaler og det er dette Mac4Ever nå tror Apple vil introdusere.

Ny iLife i år

Mac4Ever hevder også at Apple snart vil introdusere iLife 11 i løpet av årets siste måneder. Det er ikke første gang iLife 11 har blitt nevnt på ryktebørsen og tidligere i år ble det hevdet at programvaren skulle dukke opp i august. Det er fortsatt antatt at iLife 11 vil ha følgende forbedringer/endringer:

  • Alle applikasjoner vil bli 64-bit.
  • Forbedringer i iPhoto faces & places.
  • Forbedre integreringen av sosiale nettverk.
  • iWeb vil få en skikkelig oppdatering.
  • Ny applikasjon
  • iDVD forsvinner.

Montymastiff

Håper Ilife 11 kommer snart. Det er en ytterst velkommen oppdatering av godt brukte applikasjoner hos meg; spesielt Iweb.

Cryptography

GameCenter inn i iLife hadde vært noe..

Sigbjorns bilde

Sigbjorn

Noen som kjenner til hvordan praksisen er for oss som fortsatt har iLife 08 (dersom iLife 11 lanseres). Må man først oppdatere til 09 før man kan gå til 11 eller kan man gå rett til iLife 11? Vil det evt. være dyrere?

iBruker

Gamecenter inn i iLife? Hva søren skal du med det?!

leosgonewild

"Noen som kjenner til hvordan praksisen er for oss som fortsatt har iLife 08 (dersom iLife 11 lanseres). Må man først oppdatere til 09 før man kan gå til 11 eller kan man gå rett til iLife 11? Vil det evt. være dyrere?""

Installerer du Safari 1, så Safari 2, så Safari 3, så Safari 4 før du installerer Safari5?

turimblar

Håper andre developers vil benytte seg av Facetime også!
Gmail videochat er ganske bra, men hadde vært fint om det hadde fungert med Facetime!

espran

Eller først iTunes 1, så 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og til slutt 10? :-D

sol.22

Dersom iLife '11 kommer i løpet av høsten, er det ikke da også et håp om at iWork '11 kommer samtidig? Mener å huske at de har blitt solgt i slike macboxer.

mtefre

Facetime i iChat hadde vært topp!

lilduff90s bilde

lilduff90

FaceTime-støtte integrert i Skype hadde vært noe for min del, ettersom iChat begrenser kontakten til kun Mac-brukere :)

Solum

Hvorfor skal iDVD bort? Jeg bruker det da til å lage DVDer fremdeles - hva erstatter denne muligheten til enkelt å lage en ovesiktlig samling filmer og filmklipp?

christerguttens bilde

christergutten

Dette er AKKURAT de oppgraderingene og forbedringene som stod på min liste =) Dette blir bra! Jeg håper mange begynner å bruke FaceTime, så man har de fleste der, så slipper man tusenvis av diverse chatte protokoller, og heller samler alle på to (Facebook og FaceTime)..

devo

@Solum:
Hvorfor skal noe erstatte iDVD? Du har det sikkert installert nå, og det kommer til å være der så lenge du ønsker. Samtidig kan det installeres separat fra iLife 09 om det skulle bli nødvendig.

Jeg forstår utrolig godt at iDVD forsvinner. Fordi det er ingenting å oppdatere. Dessuten, fordi "du" bruker YouTube til å dele videoer med. Eventuellt så deler du den med MobileMe. Ifølge Apples ønsker ihvertfall.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai