Microsoft Office 2011 for Mac sendt til produksjon

Selv om det er over en måned til lansering av den nye Office pakka til Mac, har selskapet sendt den til produksjon. Microsoft har endt testingen av programmene, og signaliserer slutten på en utvikling som har vart i to og et halvt år.

Det er i bloggen til Microsoft sitt Mac-team at selskapet avslører at Office 2011 nå er sendt til produksjon. Microsofts Geoff Price lover at utgivelsen blir den beste til Mac platformen så langt.

Apple Mail får som kjent konkurranse med Outlook som introduserer muligheter for blant annet fotoredigering i e-post og cloudbasert lagring. Brukere som nylig har kjøpt Office 2008, fra 1.august og frem til 30.november, vil ha muligheten til å oppgradere gratis til 2011 versjonen.

I anledningen av lanseringen har Microsoft laget en liten video som viser funksjonene som ikke har blitt med i Office 2011.

HenrikWLs bilde

HenrikWL

... fra 1.august og frem til 30.november, vil ha muligheten til å oppgradere gratis til 2011 versjonen.

Seriøst?? Og kona kjøpte sitt eksemplar i juli. FML

trondrms bilde

trondrm

Har testet den litt i beta og den er flott. Men Outlook 2011 kan ikke brukes mot Exchange 2003... Kjipt da det er det vi har på kontoret. Kun støtte for Exchange 2007 SP2 og oppover.

oeystes2@frisurf.no

Noen som vet at ordboka i word er bra?

Synes det er helt forferdelig dårlig ordbok i pages, selv etter at jeg lastet ned og installerte en ordbok som jeg fant tips om på nett.

oyvind0402s bilde

oyvind0402

"... fra 1.august og frem til 30.november, vil ha muligheten til å oppgradere gratis til 2011 versjonen."

Betyr det at hvis man kjøper 2008 nå får man 2011 når det lanseres? :)

svanos bilde

svano

@oeystes2@frisurf.no ordboken i Word er veldig mye bedre enn Pages sin. Den retter til en viss grad gramatiske feil, og f.eks. feil av typen hvor du skriver samme ord to ganger etter hverandre (typisk feil når man stopper midt i en setning for så å starte igjen). Så vidt jeg har erfart gjør ikke Pages noe av dette. Ellers syns jeg ordboken er mer fullstending i Word.

admins bilde

admin

@oyvind0402

Ja, en rekke butikker kjører kampanjer på dette. Kjøper du Office 2008 dekkes du av Microsofts tech-garanti.

Apple Store - http://store.apple.com/no/go/product/TQ744H/A
Eplehuset - http://www.eplehuset.no/nyhet/gratis-oppgradering-236.aspx

Twain

Jeg vet ikke hva prisen blir i Norge, men internasjonalt skal den nye versjonen av Office bli billigere. For eksempel skal en Home Edition koste 119 dollar mot 149 dollar i dag, og en Business Edition fra 199 dollar.

Så for sikkerhets skyld ville jeg har ventet med å kjøpe Office til de nye prisene er klare.

http://www.appleinsider.com/articles/10/09/08/microsoft_showcases_co_authoring_capabilities_of_office_2011_for_mac.html

t.nilsens bilde

t.nilsen

Håper denne ser litt mer oversiktlig ut enn den forrige....

Macaholic

Noen som kan linke meg til en oppgraderingsside?
Har office 2008 og vil vite prisen før å oppgradere til 2011

Tkima1s bilde

Tkima1

Har fått prøvd Office 2011 litt (90 minutters tid ca) og jeg kan med en gang si at den er ikke bare mer oversiktlig! Den har også et overalt bedre utseende, mer funksjoner og et bedre brukergrensesnitt som er veldig lettvint og likevel profesjonelt. Men det største vil være farten!

En VELDIG PÅ KANTEN test av meg selv, hvor jeg målte tiden selv på mobilen, fra jeg trykket på ikon til et dokument var åpent og klar til bruk; dette tok ca 3-4 sekunder. Noe som er en stor forbedring i forhold til 2008! (Dette resultatet kom når du ikke hadde brukt programet etter du har slått på, altså at ingen filer som åpner programmet fortere ligger i minnet)
Når du allerede har åpnet det en gang (si du er på arbeidsplassen og du åpner den første gang om morgenen) så er tiden 1-2 sekunder! Dette er veldig bra!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai