ping #22: Sesongstart og IFA

ping

Sesong 2 av vår podcast ping er offisielt i gang og i episode #22 snakker Arne om sin tur på Europas største elektronikkmesse IFA. Der prøvde han Samsungs iPad-killer Galaxy Tab og Sonys PS3 Move.

Arne tok en tur til IFA, Europas største elektronikkmesse, og prøvde alt fra støvsugere til verdens største flatskjerm. Arne lot seg ikke imponere av Sony Dash, men derimot Sonys PS3 Move virket lovende. Arne gir også sin dom over iPad-killeren Samsung Galaxy Tab.

ping #22

Se ping #22 i HD på Vimeo eller abonner på iTunes. Videoen vises nå i H.264 til nettlesere som støtter HTML5-standarden og videoformatet.

Kjøretid: 33:44 minutter.

pingMeta

pingCrew

DanTheMan

Endelig kan jeg se Ping på iPad rett i Safari!

ggt667s bilde

ggt667

Hva mener dem med iPad killer? Syncer den bedre med Macen min enn en iPad?

arnefismen

Jeg syns det største problemet med iPad'en er at man må synce den med Mac'en. iPad'en bør være en egen enhet som står på egenhånd.

Mac11es bilde

Mac11e

Sony Dash bør også krediteres for VERSTE COVERSANG i en reklame noensinne!
Se hele reklamen her:
http://www.gametrailers.com/video/ces-10-sony/60503

Tenk å mishandle en Beatles sang så ille! En skam!
Originalsang: http://youtu.be/POfmZl0OZxA?hd=1

bambinis bilde

bambini

Endelig er Arne, Mats og Ping-teamet tilbake. Herlig :)

Ttigers bilde

Ttiger

Episode 22 ligger ikke på itunes!! Skjerpings…

thomasbs bilde

thomasb

@Ttiger Den dukker opp og lastes ned hvis du abonnerer. Tar av og til litt ekstra lang tid før den dukker opp i episode-lista iTunes Store.

admins bilde

admin

@Ttiger

iTunes er pinga for lenge siden, men de bruker veldig lang tid i dag på å sjekke at det har kommet en ny episode. Kanskje de ikke liker navnet vårt? :)

spiffers

Tar mann vekk uinteressant blahblah, øøøh'er og æææh'er og mer eller mindre pinlige pauser, så kunne dette vært en 10-minutters episode. Jeg var veldig gira på dere tidligere, men dette var siste episode jeg gidder bruke tid på. Sorry gutter.

erlendkinn

stopp pingen på 21:23. er ikke det en apple ledning?? :o

flybaba

Sammenliknet med mine apple USB'er er de prikk like ja..

Laffa

Veldig flott å se dere tilbake på skjermen. Gode diskusjoner om teknologi, men for guds skjyld hold dere unna spilldiskusjon. Er flaut hvor lite kunskap dere har om spill og spillindustrien.

Randy

Helt kurant videocast, men én ting har irritert meg grenseløst siden starten, og det er Vimeo. Det suger! Lastingen tar evigheter, setter du på pause henger det seg opp, og en må starte på nytt, og glem å spole til der du var. Setter du browseren til å laste hele episoden før du setter deg for å se, så er du slett ikke garantert at den laster hele episoden, og da er det ingenting annet å gjøre enn å refreshe og begynne på nytt. Går du inn på vimeos sider er det like crap der.. Filene i iTunes er kjempedigre, og tar også evigheter å laste ned.

Vi trenger ikke se dere i HD, det blir som å spise grandis fra gulltalerkner. Grandis er godt nok det, men det er jo et kompromiss mellom smak og den energien en har tenkt å bruke på tilberedning. Pr nå smaker dere godt nok, men på grunn av j@vla Vimeo, så gidder jeg ikke mer..

Bare til underretning så har jeg prøvd ulike browsere, og jeg har prøvd MANGE ganger. Det er mulig det bare er eg som har problemer med dette, men det ville overaske meg ettersom jeg stort sett alltid møter på ett eller flere irritasjonsmoment når jeg prøver å spille av videocasten deres..

Randy

edit: dobbeltpost

Martin_Rs bilde

Martin_R

Bra Ping er tilbake :) Woz som har noe med nye Ping logoen i iTunes nettverket å gjøre?:p Klar for ny sesong :)

Dennis69

Enig med spiffers...veldig irriterende med svært mye nøling. Jeg orket ikke se hele episoden denne gangen.

nubbizs bilde

nubbiz

Herlig å ha dere tilbake.

iDaniel

@erlendkinn Ser ut som iTunes vis du ser litt lengere ned

Godt å ha dere tilbake gutter

slogmos bilde

slogmo

Det gjør jo ingenting om du ser fjern ut når du sitter i stua med briller for å se på TV.
TV kalles jo tross alt for FJERNsyn. ;)

macfan88s bilde

macfan88

Å så kul du er, GTFO... tåpelige østlending leker med engelske uttrykk.

arnefismen

@macfan88: Skyld på @mrkolby, det er han som skriver tekstene.

kolbys bilde

kolby

@Randy

Vimeo er noe vi ikke har vært spesielt fornøyd med selv, heller. Men ikke av de samme grunnene som du nevner forsåvidt, for buffring har vi aldri hatt noe problemer med. Uansett, så jobber vi med en løsning som gjør at vi ikke lenger trenger å forholde oss til tjenester som Vimeo.

@Ttiger

Skjerpings? Skjer PING s? Jeg vet ikke hvor du vil hen. På den seriøse siden så er det iTunes Store som er treig med å oppdatere slik at podcastsiden viser siste episode. Det kan ta flere timer. Men hvis du abonnerer så får du det med en gang, ettersom vi har full kontroll over feeden som iTunes bruker.

@macfan88

Vi er faktisk så kule. Du vet, kul som i cool. Et engelsk uttrykk.

effortlesss bilde

effortless

At dere er kule har vel aldri helt falt meg inn. For meg har dette siden starten vært en kopi av Klikk TV fra iTAvisen som aldri helt har holdt mål. Dere mangler karakter og karisma, nøler forferdelig mye, strekker unaturlig på armene og gir mye dødtid. I skolesammenheng hadde det som et foredrag gjerne holdt til karakteren 4. Riktignok har dere forbedret dere siden oppstarten av Ping, men savner litt den intelligente gnisten som rett og slett mangler.

Blir litt som Top Gear UK satt opp imot nyetablerte Top Gear US. Klikk var herlig, dette er amatørmessig.

Jokkims bilde

Jokkim

Digg å se dette rett på iPaden ass... :D

ggt667s bilde

ggt667

Jeg syns det største problemet med iPad'en er at man må synce den med Mac'en. iPad'en bør være en egen enhet som står på egenhånd.Den er i høeste grad selvstendig, sett opp egen mailkonto på den og den kan ta i mot filemaker og PDFer så det suser etter.

arnefismen

@ggt667: Enig i det. Problemet er jo at man må koble den til Mac'en/PC'en første gang man bruker den. Det burde man ikke trenge, og det trenger ikke Samsung Tab.

christerguttens bilde

christergutten

Men hvordan skal du få over all iTunes-musikken, iPhoto bilder og filmer osv? Bluetooth? Lol.. Vi er ikke langt nok til at alt slikt kan legges på nett ennå.. Og iPad er jo kun en oppblåst iPhone, ikke en nedstrippet Mac :P
Jeg synes de har løst det på en god måte, og synkronisering er nr. 1 grunn til at jeg liker måten Apple produkter fungerer på.. Å ha alt synkronisert er så mye mer smertefritt enn å hente alt manuelt per device :S
Jeg liker podcasten deres, og synes heller Arne er mer realistisk heller enn negativ. Mange gode poeng har dere uansett..

arnefismen

@christergutten:
Jeg er enig i at det er bra at man kan synkronisere, jeg mener det bare er dårlig at det er påkrevd. Jeg tror iPad kan være en bra datamaskinerstatning for veldig mange, men da må den kunne løsrive seg fra Mac/PC'en.

svanos bilde

svano

Om dere finner en annen løsning enn Vimeo (som jeg syns funker helt ypperlig som bruker, aner ikke hvordan det er for dere på "den andre siden") så unngå for Guds skyld Flash. En av de tingene som funker veldig bra med Vimeo er jo nettop muligheten for html5.

admins bilde

admin

@svano

HTML5 fungerer dessverre bare for videoer under 30 minutter hos Vimeo enn så lenge.

svanos bilde

svano

Å, det var jeg ikke klar over. Ser uansett ikke at dette er et problem for ping. Som påpekt av flere er det mer enn nok nøling og dødtid i episodene til at man fint kan klippe de ned om de skulle gå over 30 min.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai