Reeder på vei til Mac OS X

ReederReeder har lenge vært en av de beste RSS-leserne på iPad og iPhone og nå kommer dette svært gode programmet også til Mac OS X. NetNewsWire, Google Reader og andre RSS-lesere på Mac ser ut til å gå en tøff tid i møte.

Reeder er en populær RSS-leser som henter nyheter fra en Google Reader-konto. På iOS-enheter har Reeder blitt en tilnærmet standard for RSS-lesere å leve opp til. Et spenstig grensesnitt, mange funksjoner og en brukervennlighet som overgår de fleste av konkurrentene har gjort programmet til et første valg hos mange.

Nå kommer endelig programmet også til Mac OS X. Det er nettstedet MacStories som har fått en eksklusiv forhåndstitt på en svært tidelig utgave av Reeder for Mac OS X. Svært lite informasjon har blitt lekket, men MacStories har fått lov å vise skjermbildene under.

Reeder kommer til Mac OS X

Reeder kommer til Mac OS X

Det vites ikke når programmet blir å finne til Mac eller hva det kommer til å koste, men ifølge MacStories er det fortsatt tidelig i utvikling. Lurer du på hva RSS egentlig er og hvordan Reeder og andre RSS-lesere fungerer på iOS? Se episode #19 av ping hvor vi tar for oss akkurat dette.

Husk å abonner på Mac1s RSS feed.

Tags:
AreBs bilde

AreB

Gleder meg til å teste denne når den kommer.

Brutals bilde

Brutal

NetNewsWire, Google Reader og andre RSS-lesere på Mac ser ut til å gå en tøff tid i møte.

Reeder er en populær RSS-leser som henter nyheter fra en Google Reader-konto.

Hvorfor går Google Reader en tøff tid i møte når man må ha en Google Reader-konto for å i det hele tatt bruke Reeder?

admins bilde

admin

@brutal

Fordi man ikke trenger å forholde seg til Google Reader sitt relativt rotete grensesnitt. Jeg er aldri innom Google Reader, selv om Reeder selvsagt benytter feedene og synkroniseringen opp mot Google Reader.

Richardo Reis

Takk for tipset. Feedly for Safari har også et lekkert GUI, syns jeg, og jeg venter i spenning på Feedly til iPhone. I mellomtiden bruker jeg MobileRSS på iPhone, - strålende fornøyd!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai