Apple TV allerede hacket

Apple TV allerede hacketApple TV har enda ikke havnet i butikkene, men hackere har allerede nå funnet ut hvordan de skal hacke Apples nye TV-boks.

Siden Apple TV kjører iOS 4.1 har samme hack som benyttes på iPad og iPhone blitt bekreftet å fungere på Apple TV også.

Det er er hacken med navn SHatter som har blitt introdusert til iOS 4.1 som også skal virke på Apples nye Apple TV. Dette har ikke blitt fysisk testet da svært få har fått tak i Apple TV enda, men allerede mandag gjorde Apple iOS for Apple TV tilgjengelig for nedlastning fra sine servere. Det er denne versjonen som nå har blitt bekreftet å kunne hackes med SHatter.

Skjulte funksjoner?

De som har tittet på innsiden av iOS 4.1 for Apple TV har funnet en del interessante referanser som kanskje kan tyde på at Apple har skjulte planer for sin Apple TV. I systemfilene har det blant annet blitt funnet klare referanser til eksterne DVD-spillere fra Sony, Sanyo og Sharp.

Apple TV hacket

Kanskje enda mer interessant er referansene til Facetime, spesielt med tanke på at flere rykter i forkant av Apple TV-lanseringen hevdet at den nye boksen ville få støtte for Facetime. Allikevel er det også mulig å anta at referansene kun er noe Apple har glemt å fjerne fra iOS 4.1 til iPhone. Hvem vet?

Via 9to5Mac og Engadget

Tags:
wacz016s bilde

wacz016

Glemt å fjerne Facetime fra iOS. Jaudå...

quadra800s bilde

quadra800

wacz016: Alle kan gjøre feil. ;)

devo

Tenk om de støtter eksterne DVD-spillere... Og BluRay? Hvem vet?

Da snakker jeg såklart om barebone lesere, og ikke hele spillere. Rimelig praktisk for den som har lyst til å fortsette å benytte seg av DVD og BluRay-samlinga samtidig som man har det nyeste fra Apple. Men samtidig bare ha en liten leser ved siden som får strøm via USB-porten på tv. Og såklart med Apples fjernkontroll.

Og de som ikke vil ha det, slipper hele skiten.

Besides... Nå vet jeg at man kan bruke US iTunes her i Norge på rimelig enkelt vis. Men det er krøllete om man allerede har en konto med mange apps osv.

Så. Hvorfor i huleste kan ikke vi her i Norge bare få nyte av godene dette overlegne produktet leverer? Nei fader, jeg glemte at ingen i plate- og filmbransjen er interessert i pengene våre. Håper de endrer mening. Uten Apple hadde muligens bransjen ligget i kramper uten å forstå hvorfor ikke folk kjøper Lady GaGas nyeste utgivelse på SD-kort.

oyvind0402s bilde

oyvind0402

når den blir hacket, kan det da bli mulig å få skjermbildet fra macbook proen min på tv'en via apple TV trådløst?

terjesen

Noen som kan dele noen tanker vedr. spørsmålet fra oyvind402?
Eller er vi tjukke i huet som i det hele tatt lurer på noe slikt? ;-)

datagutten

Det vil sikkert la seg gjøre å lage en klient for vnc eller annen tilsvarende løsning.
Men uansett vil det bli en liten forsinkelse i overføringen, så en slik løsning vil sansynligvis ikke egne seg til avspilling av video hvis det var det som var tanken.

terjesen

Takk for det, datagutten! Video var tanken, ja.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai