Her er Apple TV-hacken

Apple TV allerede hacket

Etter at det ble kjent at Apple TV kjørte en variant av iOS 4.1, greide hackere å hacke programvaren til Apple TVen. Nå har hackerne fått Apple TVen i hånda og gjør teori til praksis. Apple TVen er nå offisielt hacket.

Det er igjen den velkjente iOS-hackeren MuscleNerd som har greid å komme seg inn i Apple TVens system og fått full tilgang. MuscleNerd skriver på twitter at han foreløpig ikke har fått apps til å virke, men dette vil sannsynligvis være det neste steget for MuscleNerd og andre hackere.

Hacken muliggjøres av at Apple TVen blant annet har en mikro-USB port på baksiden som ifølge Apple skal brukes hvis boksen leveres inn på service. Kobler man Apple TVen til en Mac via USB, dukker den opp i iTunes og det er mulig å kjøre en restore med forhåndshackede versjoner av iOS 4.1 - akkurat som på iPhone og iPad.

Apple TV USB

Det er verdt å få med seg at vi fortsatt er et godt stykke unna at Apple TV kan kjøre vanlige iPad eller iPhone-applikasjoner, men denne hacken er utvilsomt et godt steg på riktig vei. Nå gjenstår det å finne en måte å få applikasjoner til å kunne dukke opp i Apple TVens grensesnitt - lowtide.

Apple TV i iTunes

Hvem vet - kanskje Apple gir oss en ordentlig App Store før det skjer?

Tags:
Mishkins bilde

Mishkin

de sier 1920 p er mulig, men cpu'en er nok for svak for det! i alle fall mtp mkv,,, bare se på hvor svak ipad er med vlc

men kanskje den kan overklokkes?

quadra800s bilde

quadra800

AppleTV må jo være en perfekt mikro-server! :)

sees

Hadde vært genialt til å bruke den som Plex klient hvis en har flere tver i huset.

kenzo

Helt enig ang Plex!
I såfall håper jeg den klarer å spille 1080p.

Mac Lovins bilde

Mac Lovin

Fett! Kanskje den blir verdt å kjøpe da. Har absolutt ikke lyst på en slik uten apps og muligheten til å spille av mange formater.....airvideo hadde vært fett ! Nestenn litt for synd at de faktisk har laget den med ios og allikevel ikke lagt til noe av det kule med ios.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai