Sparrow - en ny og annerledes mailklient?

sparrowMailklienter har ikke endret seg særlig på de siste år og trenden heller vel mer mot webbaserte løsninger som Gmail, MobileMe og Hotmail enn programvare på Macen.

Et program med navn Sparrow ønsker å endre den trenden og er en Gmail-klient som henter mye inspirasjon fra Twitter-klienten Tweetie.

Sparrow kan ikke sies å være en erstatter for mailbrukere med krav om svært avanserte funksjoner, men heller den typen mennsker som mottar et mindre antall e-poster. Programmet er satt opp etter samme tankegang som den svært populære Twitter-klienten Tweetie.

Sparrow

Sparrow gir deg en veldig enkel oversikt over din e-post og støtter foreløpig kun Gmail, men støtte for IMAP og MobileMe-kontoer kommer i en senere oppdatering. Du finner heller ikke støtte for labels eller filtre som i Gmail, men også dette er lovet i neste oppdatering. Programmet støtter derimot både Growl og muligheten til å ha flere kontoer og det er utrolig enkelt å svare raskt og kort på e-poster.

Sparrow

Er du en «casual» e-postbruker kan Sparrow absolutt ha noe for seg. Grensesnittet er morsomt, enkelt og veldig effektivt. Om det blir en erstatter for Mail.app er heller tvilsomt for undertegnede, men den er verdt en test - uansett e-postnivå.

Les mer og last ned en gratis beta på Sparrowmailapp.com

-JRV-s bilde

-JRV-

Holder meg til Thunderbird ;-)

el-nico

Det var da virkelg en ren og pen liten sak.

Likte den der, jeg :)

Once you go mac ....

pman3003s bilde

pman3003

Jeg må si at jeg likte grensesnittet, men jeg savnet muligheten for å ha en annen avsenderadresse enn gmail (slik jeg har når jeg sender fra gmail.com i dag).

Og så gikk det ganske treigt.....

dnoates bilde

dnoate

Har lastet ned og integrert med den «offisielle» epostadressen min og den eldre gmail-adressen min. Programmet virker lovende, men holder meg til Thunderbird, iallfall til Sparrow også klarer å integrere studentmailen min.

K.D.Gs bilde

K.D.G

ser litt u som en iPad / iOS app (lingner på Mail.app på macen..)+ itunes 10 stil

Joachimsts bilde

Joachimst

Ligner ikke på noe før den får støtte for MobileMe!

Brutals bilde

Brutal

Ser lovende ut, men jeg kunne heller tenkt meg en ordentlig Gmail-klient for iPhone istedet..

Arriba

Savner forhåndslagrede signaturer...

dnoates bilde

dnoate

@Arriba: Det kan du da vitterlig få! Gå inn på Sparrow -> Preferences -> Accounts og dobbeltklikk på brukeren du vil endre.

dngs bilde

dng

macbooken min lettet nesten fra fanget når programmet kjørte. 75% selv om all mailen var lastet ned? Er jo beta da, så kan ikke forvente at alt funker. Kan hende min mac er på sine siste dager også :S

longface

"Mailklienter har ikke endret seg særlig på de siste år og trenden heller vel mer mot webbaserte løsninger som Gmail, MobileMe og Hotmail enn programvare på Macen."

Jeg håper virkelig ikke det er trenden å opprette hotmail-kontoer. Da bør vi i så fall, alle mann, drive aktivt med folkeopplysning om Windows Live sin mangel på sikkerhet og åpne standarder.
Betale for POP-støtte? Nei, takk.

Få folk Til å migrere over på en gmail-konto, så kan de få den til å automatisk hente inn hotmailen, Og nyte godt av alle fordeler. Gratis.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai