Apple har solgt 250 000 Apple TVer

Apple TVUnder gårsdagens presentasjon av Apples finansielle resultater kom det fram at Apple har solgt over 250 000 av den nye Apple TVen siden den ble tilgjengelig i slutten av september.

Kan gode salgstall flytte Apple TV fra en hobby til et mer prioritert produkt hos Apple?

Apple og Steve Jobs har lenge omtalt Apple TV som en hobby. Et produkt de ikke satser 100% på, men som de allikevel videreutvikler og legger ressurser på. Nylig ble Apple TV relansert i en helt ny og bedre drakt og med iOS som plattform.

Den nye Apple TVen ble først tilgjengelig for salg i slutten av september og har på 20 dager solgt over 250 000 eksemplarer i USA og de andre landene den er tilgjengelig. Dette er salgstall som nok er over hva Apple har forventet for et ganske marginalt produkt, men Steve Jobs uttalte i gårsdagens presentasjon at han trodde AirPlay (kommer i november) og den lave prisen på $99 ville gjøre produktet interessant for mange fler.

Et større salgsvolum vil også gjøre det interessant for Apple å prioritere videreutviklingen. Kanskje er apps på Apple TV det neste, men hvis produktet ikke selger godt nok legger nok Apple ikke fryktelig mye energi ned i videreutvikling. Til sammenligning selger Apple 275-300 000 iOS-enheter hver eneste dag.

Analytikere har anslått at Apple skal selge 1 million Apple TVer i kvartalet. 250 000 etter 20 dager er i såfall en god start.

Tags:
TheRealChristoffers bilde

TheRealChristoffer

og 1 av de 250 000 står her:)

siden de har solgt så mange så kanskje de fikser buggene slik at apple tv fungerer som den skal på nye philips LED tver:)

Emperor_1111

Funker som det skal på min TV i alle fall. Dette er favorittdingsen min for tiden i alle fall.

TheRealChristoffers bilde

TheRealChristoffer

hvilken har du da? på apple sinde forumer er det sykt mange med philips LED tv som får grønt bilde under hver handshake 1 til 2 ganger i timen. Veldig spent på hvor lang tid det tar før apple annerkjenner problemet:) apple har skyldt på at det er tvene som er ødlagt og philips skylder på apple tv:P

hendelsesløysa

Alle vet kvaliteten på Philips TV-ene. De har ALDRI vært noe særlig på bilde, de har ALDRI vært noe særlig på service og nå har de HDMI inngang som ikke er etter standarden.

Bank skulle de hatt ...

TheRealChristoffers bilde

TheRealChristoffer

philips har bra bilde de, er en grund til philips led vinner mange tester. og det er mange samsung og sony tver som har same problem med at bildet skifter farger. jeg har testet apple tv på sony og lg tv og der blinket bildet. men på en annen lg og panasonic tv var alt perfekt. det er ikke tvene som har problemet med apples hobby:)

min bror har toppmodell til philips som banker alle andre led tver :)

mordor

"min bror har toppmodell til philips som banker alle andre led tver :)"

og du er 12 år gammel?

TheRealChristoffers bilde

TheRealChristoffer

legg på 10 år:) har sammenlignet den tven med andre toppmodeller og philips er overlegen med led pro:) bakenket er kanskje feil ord men dere vet hva jeg mente;)

SRD

22 år og ikke en eneste stor bokstav etter punktum, i navn eller i begynnelsen av setninger!?

TheRealChristoffers bilde

TheRealChristoffer

Når begynte man å disse folk som har skrivevansker?

Ttigers bilde

Ttiger

Har lyst på den svart boksen!! ;)

Larsao3

@CosmoKramer:
Velkommen til internett =P

Sandanger

Håper jeg får min om ikke så alt for lenge, var nok litt sent ute på bestillingen.

Jan Fredriks bilde

Jan Fredrik

Jeg synes det var ganske få, men den eneste grunnen er at de ALLTID er utsolgt for den.

De får kun inn små partier og de blir utsolgt i løpet av en time eller to.

Jeg har selv kjøpt 16 av de 250 000 :P

TheRealChristoffers bilde

TheRealChristoffer

Kjenner en som har en bror i usa. han sier de har de overalt nå. har roet seg litt ned:)

Jan Fredriks bilde

Jan Fredrik

Snakket med en som var i San Fransisco-området. Og de sleit fortsatt for et par dager siden.

TheRealChristoffers bilde

TheRealChristoffer

sikkert forskjellig fra sted til sted da

baiazs bilde

baiaz

Jeg har Apple TV - første versjon ... og jeg må vel si at det er et produkt jeg har brukt YTTERST sjelden.... Jeg ville svært gjerne ha et produkt som kunne brukes på flere filtyper. Ikke bare leie fra Apple og kjøp fra APPLE. Er det sånn at jeg ikke kan kjøpe eller leie fra andre og se filmene på Appple TV???

Det låser jo alt mot Apple...

Nostromo

...kjøper eller leier du fra andre er det vel låst mot Windows/WMV... Og, om Apple har akkurat de samme varene og FUNKER på dingsen, så hvorfor insistere på å handle andre steder? Jeg har alltid stusset på det det...

Sorry, jeg ser ikke problemet. Om du kjøper DVD'er er det en smal sak å rippe dem til H.264/MPG4 som alt av Apple-dingser helst vil ha, om du laster ned fra nett så er filene de enten i DivX/AVI (SD) eller H.264/MKV (HD) - førstnevnte lar seg kjapt enkode til MPG4 i f.eks. Handbrake og sistnevnte lar seg enda kjappere pakke om til MPG4 i MKV Tools.

PinkoPallino

@baiaz:
Jeg ville svært gjerne ha et produkt som kunne brukes på flere filtyper. Ikke bare leie fra Apple og kjøp fra APPLE. Er det sånn at jeg ikke kan kjøpe eller leie fra andre og se filmene på Appple TV???

Det er populært å installere XBMC på ATV - da støttes flere filtyper, html kontroll, streaming av filmer fra en annen maskin etc.
Det er også greit å installere feks Ubuntu Linux og på den måten få en grei liten hjemme-server. Selv har jeg kjøpt tre gamle ATVer nå når prisen ble satt ned til USD 149.

#@$
--
http://wiki.awkwardtv.org/wiki/Main_Page

Jurgis

De sliter med å dekke etterspørselen, jeg kjøpte alle de hadde igjen i Fort Lauderdale :)

daggads bilde

daggad

Kjøper/leier jeg en DVD så ser jeg heller filmen på DVD/BD spilleren i bedre kvalitet... :bitchin:

Men håper Apples AirPlay vil virke som annonsert. Da blir denne boksen som jeg ser det en "trådløs" kobling mot TV'en fra iPhone, iPad, Mac, og da mer spennende.
Filmleie kan også være aktuelt men da må de skaffe bedre avtaler med selskapene slik at det blir et bedre og mer oppdatert utvalg å leie.

TheRealChristoffers bilde

TheRealChristoffer

kan bekrefte airplay fungerer fra mac vertfal:) bruker den hver dag til det

KriSkjs bilde

KriSkj

og en av disse 250.000 AppleTVene er det en asshole som jobber på JFK som brøyt seg inn i kofferten min som nå eier... pissed off!

Jan Fredriks bilde

Jan Fredrik

De sliter med å dekke etterspørselen, jeg kjøpte alle de hadde igjen i Fort Lauderdale :)
Å, Fort Lauderdale... Den byen liker jeg.

Hvor mange kjøpte du?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai