Apple lanserer ny MacBook Air

Ny MacBook Air

Apple lanserte i dag, som forventet en helt ny MacBook Air. Vi fikk to helt nye modeller med skjermstørrelse på henholdsvis 13.3" og 11.6". Som ryktet forsvant harddisken til fordel for Flash-minne og designet ble kraftig oppdatert. Den tynneste Macen noensinne er lansert og klar for bestilling allerede i dag!

Ikke helt uventet hadde Steve Jobs «One More Thing...» og kunne presentere Apples helt nye MacBook Air-linje. Ryktene stemte og Apple introduserte både en modell på 11.6" og en modell på 13.3" (lik dagens). Likt for dem begge er et helt nytt og enda tynnere design og en lavere vekt. Den minste modellen veier så lite som 1.06 kg (1.3kg for 13") og benytter utelukkende SSD Flash-minne til lagring. Den nye MacBooken måler kun 0,3 cm på sitt tynneste punkt og 1,7 cm på sitt tykkeste.

MacBook Air er dermed den første bærebare Macen uten fyisk harddisk eller optisk lagringsmedium. Apple benytter samme SSD-teknologi som på iPad og lover raskere ytelses, tilnærmet instant-on, mindre strømforbruk og bedre holdbarhet. Maskinene skal ha opptil sju timer batterilevetid og opp til 30 dager standby tid og ifølge Steve Jobs er dette reelle tall og skal ikke tas med en klype salt.

MacBook Air er den første av en ny generasjon av bærbare datamaskiner som forlater mekaniske roterende lagring i favør av solid state flash lagring. Vi har tatt i bruk all kunnskapen vi har lært med utviklingen av iPad og leverer nå solid state lagring, instant-on, fremragende batterikapasitet og standby-tid pakket inn i en lett og kraftig konstruksjon

uttalte Steve Jobs i en pressemelding.

Spesifikasjonene er også oppdatert og vi finner en Intel Core 2 Duo-prosessor på 1.4 til 2.1GHz, en NVIDIA GeForece 320M GPU og 11.6" eller 13.3" skjerm med usedvanlig høy oppløsning i forhold til størrelsen. 13" MacBook Air har også et SD-kortleser.

Begge modellene er tilgjengelig fra Apple Store og andre forhandlere allerede i dag. Den leveres i fire forskjellige konfigurasjoner, to i hver størrelse og prisen begynner på NOK 8490 for den minste 11.6" til NOK 13490,- for den største 13.3". Leveringstiden er beregnet til en drøy uke.

nbgoldin

Noen som vet om SD-Kortleseren støtter SDHC eller SDXC? Hadde vært veldig greit med et gigantisk SD kort som ekstra lagringsplass :)

svanos bilde

svano

Stilig løsning for å kunne reinstallere OSet. En liten usb minnepinne: http://www.appleinsider.com/articles/10/10/20/new_macbook_air_features_usb_software_reinstall_drive.html

effortlesss bilde

effortless

Ble glad i MacBook Air, mens jeg hater at Apple har fjernet iWeb fra iLife-pakken sin og prøvd å gjøre OSX mer likt som iOS. Et skritt fram, to tilbake.

Norgesannonser

Bare for å få det inn med te-skje: Er det slik at det IKKE er noen endring på Macbook Pro modellene?

PowerBook G4

Jeg beholder min PowerBook G4 12" som min Apple "surfe-netbook" (som jeg kjøpte strøken for 1500 spenn i vår), inntil Apple bestemmer seg for å oppdatere den nye 11.6" MBA'en til 4GB minne, 1,6GHz CPU og 128GB SSD for samme pris som entry-modellen går for nå (8490,-). Også utrolig kjipt at de ikke ofret den ene USB-porten på høyresiden, slik at de kunne få plass til SD-kortleser også på 11.6"-modellen. Jeg ønsker også å vente slik at jeg kan få OS X 10.7 Lion pre-installert (dvs. til juli 2011). Først da vil MBA 11.6" maskinen bli en hit i mine øyne. Mulig jeg hadde kjøpt entry-modellen hvis den hadde kostet 6.990,- men da bare fordi dette er den mest sexy laptop'en som noensinne har sett dagens lys.

PBG4

PowerBook G4

For ikke å glemme at den mangler USB3.0. Til og med min gamle PB G4 12" fra jan. 2005 har USB2.0. At det går an ...

PBG4

darkfame

De norske prisene ble altfor høye, prisene burde ha startet på 6000 og endt på 9000.

sol.22

Ser ut til at tastene på tastaturet ligner mer på MacBookPro enn på den gamle MacBookAir. Tastaturet på den gamle MacBookAir var etter min mening tidenes beste tastatur så jeg håper ikke at det er blitt forandret (bortsett fra at det har mistet bakgrunnsbelysningen da).

pman3003s bilde

pman3003

Steve Jobs sa at dette var en parring mellom macbook pro og ipad, men hvor er det da blitt av 3G? Han parret den tydeligvis med feil ipad.

Andyys bilde

Andyy

Bare for å få det inn med te-skje: Er det slik at det IKKE er noen endring på Macbook Pro modellene?

Nope, ingen oppdateringer der. :)

matgal

Flott masking, bra oppgradering, men par mangler.

@darkfame "De norske prisene ble altfor høye, prisene burde ha startet på 6000 og endt på 9000."

Ja, i USA er det jo det den ligger på:(

Wackhys bilde

Wackhy

Ble glad i MacBook Air, mens jeg hater at Apple har fjernet iWeb fra iLife-pakken sin og prøvd å gjøre OSX mer likt som iOS. Et skritt fram, to tilbake.
Uhm, iWeb og iDVD er enda med i iLife...

EsspeNs bilde

EsspeN

Hææ? Har de fjernet bakgrunnslyset på nye macbook air på tastaturet??

Er det merkbar forskjell på 1.4ghz og 1.6ghz ?
Er ikke 1.6ghz LAVERE enn forrige air modellen?
Tror du disse maskinene her klarer å spille av 720p mkv filer?

Traktors bilde

Traktor

Tror de vil klare det helt fint, med tanke på at de har ganske kraftige grafikkort. Fikk veldig lyst på en macbook air nå. Og bra at de har økt oppløsningen på 13"ern, synes oppløsningen på min macbook er litt i laveste laget.

fors1

Bare for å få det inn med te-skje: Er det slik at det IKKE er noen endring på Macbook Pro modellene?

Nope, ingen oppdateringer der. :)

Nå kan du hvertfall få 2.8GHz i7 på MBP, i motsetning til 2.66 som var høyeste frekvens tidligere.

Så en liten oppdatering er det jo.

Nostromo

@darkfame "De norske prisene ble altfor høye, prisene burde ha startet på 6000 og endt på 9000.

Hørt om begrepet merverdiavgift? Dog, det er andre produkter i Apples portefølje som er billigere dollar for dollar, f.eks. TimeCapsule som koster NOK 3.800/$499, men jeg regner med at den har fått den prisen fordi grunnmodellen av MacBook koster det samme ($999/NOK 8490). Om dollaren holder seg lav er det rom for at den faller til f.eks. 7990 ved neste korsvei.

luftbaronens bilde

luftbaronen

Har veldig lyst til å gå for toppmodellen som ble introdusert i kveld, men trenger svar på et spm er avgjørende for meg.

Jeg har et Canon 550D kam med videofunksjonalitet som kan gi store filer i HD kvalitet (1080p) Redigering av dette i iMovie er det mest krevende jeg kommer til å bruke en mac til. Vil det la seg gjøre med denne nye modellen av MBA. Skjønner at det ikke kommer til å rase unna, men så er det også noe jeg ikke gjør ofte..

SSD har jeg bestemt meg for uansett nå.

Bruk;
Jeg er mye ute å reiser i jobb og trenger mobilitet.
Tar som sagt endel bilder og video med DSLR

Alternativet er vel MBP 13 med SSD.
Mer kraft, men mer vekt... dyrere
bedre tilkomblingsmuligheter.

Takknemlig for svar!

Nostromo

@EsspeN: Er det merkbar forskjell på 1.4ghz og 1.6ghz ? Er ikke 1.6ghz LAVERE enn forrige air modellen?

Forrige Air var 1.83/2.13, samme som den nye 13" har, men jeg regner med at dette kanskje er en nyere og da litt vassere chip. Bushastigheten er den samme, men grafikkprosessoren er bedre (like mye minne i den, dog).

Fulgte det ikke med en USB-Ethernet adapter sist?

havarka

Det er ikke så veldig stor forskjell i pris på 13" MPA m/128 SSD + 4GB ram og den billigste MPB 13" m/HDD, men hvordan vil ytelsen kunne sammenliknes på disse to? Hva er viktigst for ytelse - SSD eller 30% raskere klokkefrekvens? MPA har også bedre skjerm, men mindre batteritid.

cassaster

Done!
Bestillte 11,6" utgaven med ekstra minne (4 gb) Det kom på 8490 med studentrabatt. Står levering 1-2 dager på apple-store, men eg ser dere har skrevet ca. en uke i artikkelen. Har dere vært i kontakt med nettbutikken?

svars bilde

svar

cassaster: 1-2 dager er når Apple sender den fra østen ett sted.
:)

matgal

@svar
Nei, tror det er dei sender den fra lagerene i europa, som er i Nederland...? det var det min iPhone sin resise startet. men den blir sikkert produsert i østen og deretter sendt til lagerene og så blir den sendt til den bestemmte kunden.

matgal

@svar
Nei, tror det er dei sender den fra lagerene i europa, som er i Nederland...? det var det min iPhone sin resise startet. men den blir sikkert produsert i østen og deretter sendt til lagerene og så blir den sendt til den bestemmte kunden.

TheRealChristoffers bilde

TheRealChristoffer

vel, min macbook som ble bestilt i 2007 ble først sendt fra china og så til nederland og så videre til norge

svanos bilde

svano

@matgal Apple sitt "lager" er "under transport". De produserer og sender fra Kina når du bestiller. For Europa går alt via Nederland og distrubieres videre derifra. Kom iphonen din fra Nederland tror jeg du har fått halve historien eller hatt en merkelig flaks (med mindre de har en annen praksis for iPhone enn de har for Mac). 1-2 dager på en Mac er i hvert fall tiden det tar til den sendes fra Kina.

iLikeApple

Håpet på å kunne erstatte min 2008 mod. macBookPro med en ny Air! dette går jo ikke!!
Dårlig CPU.. Burde vært MYE bedre mener jeg! :S

Dorkfishs bilde

Dorkfish

den billigste er 4 ganger så dyr som en standard nett-pc. Det er i meste laget. Kan man spare over 6.000 kr på å kjøpe Asus eller lignende for å ha en liten hendig en med seg, skal det mye til å velge MBA.

For meg har aldri MBA vært verdt pengene, og jeg synes det fortsetter.

EsspeNs bilde

EsspeN

Nei, tror jeg ringer og avbestiller min nå kl 0900.
Jeg bestilte egentlig 11.6" m/4ram og 1.6hrz - men prisen er jo egentlig helt galskap!

batteriet dårligere enn håpet + fjernet baklit keyboardet. Det var vel egentlig når jeg fant ut det med keyboardet at jeg startet å få second thoughts :)

Får velnte på noe reviews og slikt først, trenger ikke være førstemann heller.

Nei, da får jeg vente på neste update igjen for å se om jeg blir Apple kunde.

devo

Godt å vite at maskinen uansett blir fraktet fra kina via flyfrakt... Hm, tar dere den? MacBook AIR, flyfrakt? Suverent! Ding!

thomasfotos bilde

thomasfoto

Om man sammenligner den minste MBA med en netbook PC på 1.60GHz, atom CPU N270 1GB Ram. Er det noen som kan tenke seg hvor mye raskere MBA er i forhold?

Tok en Geekbench av min netbook PC (som jeg bruker svært sjeldent ) og den fikk latterlige 792 i score...

Frister veldig med en 11,6" MBA men er den like treg som den jeg har så gjør den seg dårlig ute på "fotofeltet"

aloo

er i usa nå og vurderer en mb air 13". er det mulig å bytte ut US tastaturet til NO senere?

mac_31

Skuffende! Det første jeg la merke til var den utrolige upraktiske skjermfasongen på 11' modellen. Her burde man ha beholdt 16/10-formatet. Svært overpriset var det også.. Begynner Apple å bli vel griske nå eller...?

svars bilde

svar

mac_31: ja er det egentlig det?
Finner du tilsvarende maskin rimeligere noe annet sted? Da må du ha med: SSD,Core2Duo eller bedre, aliminium, styreplate i glass, påstått 7T batterilevetid +30 dager standby osv.
Å ja, la oss ikke glemme tykkelsen og vekten.

Tomkve

Hei

Har tenkt å investere i den nye MBA 13,3", og har et lite spørsmål. Har tenkt å kjøpe med 2GB RAM, og lurer om dette kan oppgraderes senere om det er nødvenvendig.

mvh

Tom

åttitre

Det er nok desverre onboard minne. Så ingen oppgradering senere. Vil anbefale de ekstra 800 kronene for 2GB mer minne!

"2GB of 1066MHz DDR3 SDRAM onboard (4GB maximum)" -apple.no

svanos bilde

svano

@svar/mac_31 16:9 vs 16:10 vel smak og behag. Personlig mener jeg så små skjermer burde hatt 4:3 da widescreen gir alt for lite plass i høyden (da er vi tilbake til den gode gamle la oss få tilbake 12" PB-debatten ;) ). At de velger 16:9 på 11"-eren har vel med pris å gjøre. Det er dette formatet som produseres i store volum, skulle de fått produsert på bestilling (evt. om noen produserer i lavt volum, bestillt den) ville maskinen blitt dyrere.

Bare se på billige 15" laptoper. De har helt latterlig lav oppløsning fordi disse panelene masseproduseres og gir lav pris. Uten å ha tall på dette vil jeg påstå at gjennomsnittsoppløsning på en 15" har gått ned de siste årene (for 5 år siden hadde jeg faktisk en 15" Dell med 1920x1200, de ser du ikke mange av lenger).

svars bilde

svar

åttitre: Stemmer nok det, står ingen ting om ram bytte i manualen heller.

Bilet

Noen som har sendt inn bestilling og fått bekreftelse om sending?

Tomkve

Hei

Det var det jeg regnet, siden jeg ikke fant tekst om det på apple.no. Da blir det nok til at jeg invester i 4GB med det samme.

Takk for tilbakemelding

mvh

Tom

mac_31

Helt enig! Hadde en 12' powerbook for noen år siden, og 4:3 formatet hadde vært enda bedre enn 16:10, men ettersom 4:3 har forsvunnet helt så nevnte jeg det ikke. Powerbook 12' var en genial maskin. :)
Tenk å surfe eller jobbe med PowerPoint eller Word (særlig med ribbon) på en 16:9 11' skjerm..ugh.. 4:3, eller *i hvert fall* 16:10 burde ha vært en selvfølge..synes jeg da.. Var klar for å kjøpe meg en 11' MBA, men dropper det nå. 13' blir for stort, da kan jeg like godt bruke min 15' MBP.

devo

Denne maskina skulle jeg kjøpe i 2006-7 når 12" PowerBooken begynnte å knele under HD-video osv. Tusen takk Apple, for i mellomtiden har det blitt Mac Pro, 13" MacBook Pro og 27" iMac. iPad teller vel også... Men jeg skal se den saken IRL før jeg kjøper den!

matre

@mac_31: Det er jo enorm forskjell på en 13" MBA og 15" MB!!

Forøvrig er jeg også fan av 4:3 skjermer. Både på store og store laptoper.. Dessverre etterspør markedet widescreen skjermer for tiden. Som om se film var hovedbruksområdet til en laptop. Akkurat når det gjelder 11.6", var nok 16:9 format den eneste mulighet for samtidig å kunne ha et full size tastatur. 13" er forøvrig 16:10.

evergreens bilde

evergreen

Vel, er vel en litt drøy påstand og hevde at "designet ble kraftig oppdatert"...

emphezis

Det må være en vits at de har fjernet bakbelysningen av tastene på Air?

Var klar for å kjøpe min første Mac nå, men det utgår med høye kneløft uten dette. Jada, mye en "gimmick", men er no engang noe av det tøffeste med utseendet på en Mac.

Dette var et kraftig skritt i feil retning...

TheRealChristoffers bilde

TheRealChristoffer

tror ikke det var plass til lys i den. den er jo så tynn

emphezis

Vel, da skulle de gjort den 2 mm tykkere.

En bærbar Mac uten bakbelyst tastatur er ingen fullverdig Mac. Dealbreaker for meg.

Googlet temaet nå, og ser det er rimelig heftig debattert... Spørs om ikke det kommer en revidert utgave av Air MED lys etterhvert...

svanos bilde

svano

Er lys i tastaturet virkelig så viktig? Man ser da stort sett aldri på tastaturet når man bruker det uansett. Har alltid bare skrudd av lyset jeg.. Skulle det være en tast man plutselig ble litt usikker på har man da alltids litt lys fra skjermen til å hjelpe seg.

Traktors bilde

Traktor

Ikke alle som klarer å skrive uten å se på tastaturet, inkludert meg. Begynner å få en viss feeling på hvor de forskjellige tastene er, men klarer ikke å skrive helt uten å se på tastaturet.

TheRealChristoffers bilde

TheRealChristoffer

ikke værre en å kjøpe slik:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5452

har klart meg uten siden 2007:) har kun hatt et par tilfeller der jeg trenger den. om man må ha innebygget er det ikke værre en å kjøpe mbp men jeg velger lett denne modellen når jeg har råd pga størrelsen

petterandreass bilde

petterandreas

En bærbar Mac uten bakbelyst tastatur er ingen fullverdig Mac. Dealbreaker for meg.
Det er tillat å ha egne meninger, men om du kunne være så snill å forklare deg på dette punktet? Hva er egenltig en fullverdig mac (for deg). Som @svano påpeker, får du forgrunnsbelyst tastaturet fra skjermen.

Dorkfishs bilde

Dorkfish

Jeg synes helt klart at manglende tastaturlys er et kjempeminus. Sitter her på en iMac og selv om tastaturet er hvitt kan det til tider være vanskelig å se tastene når det er litt mørkt. På MacBook Pro'en er dette mye bedre.

Jeg synes (og dere har full rett tilå være uenige med meg) at 8-500 kr for en maskin med så liten skjerm og så få tilkoblingsmuligheter kun passer for folk som er avhengige av relativt mye kraft i en veldig liten maskin. Har man bare bruk for en av de to kan man spare mye penger ved å velge noe annet.

svanos bilde

svano

At macbook air er en for dyr maskin i forhold til bruksverdien er jeg enig i, men at fraværet av lys i tastaturet er denne maskinens største problem..? Det ser jeg meg ikke enig i.

1. gen macbook air introduserte unibody, nå venter jeg i spenning på når det Apple lærer med 2. generasjonen kommer over i de "skikkelige" laptopene til Apple :)

slogmos bilde

slogmo

Fin maskin, dog skulle jeg likt å sett at den hadde hatt sort ramme rundt skjermen.
Skjønner at det har med vekt/størrelse å gjøre at de ikke har glass slik som på MBP.

En annen ting. Apple sier at de ser for seg at alle laptopene dems i fremtiden vil ha trekk fra MBA.
Jeg håper seriøst at vanlige Macbooker/Macbook Pro'er ikke får onboard SSD istedenfor standard 2,5" HDD bay.
Da må alle kjøpe spesialdisker fra Apple om de ønsker å oppgradere harddisk i ettertid.
Jada, man sparer litt plass og litt vekt, men man tar også vekk en vesentlig del av oppgraderingsmulighetene man har.

petterandreass bilde

petterandreas

At macbook air er en for dyr maskin i forhold til bruksverdien er jeg enig i [...">
Din bruksverdi.

edo

De som vil ha en "suuuperbillig" tynn maskin med bakgrunnsbelyst tastatur bør gå for en dell adamo til 999$ og 1,4 ghz C2D. Design koster! Ikke bare for Apple.

mac_31

Gode poeng, skal innrømme at prisen ikke er så gæli når man tar det utrolig flotte designet i betraktning. Jeg vil mye heller ha en litt dyrere bærbar med flott og kompakt design (MBA og MBP) vs. noe plastikskjit med Windows... Disse MacBookAir maskinene er nå virkelige stilige maskiner, og bruken av minne i stedet for HD var genialt.

Wackhys bilde

Wackhy

(…)
1. gen macbook air introduserte unibody, nå venter jeg i spenning på når det Apple lærer med 2. generasjonen kommer over i de "skikkelige" laptopene til Apple :)

MacBook Air er i 3. generasjon.

TheRealChristoffers bilde

TheRealChristoffer

De som vil ha en "suuuperbillig" tynn maskin med bakgrunnsbelyst tastatur bør gå for en dell adamo til 999$ og 1,4 ghz C2D. Design koster! Ikke bare for Apple.

Bare synd den maskinen der var fæl å se på:)

vrk

mac_31: ja er det egentlig det?
Finner du tilsvarende maskin rimeligere noe annet sted? Da må du ha med: SSD,Core2Duo eller bedre, aliminium, styreplate i glass, påstått 7T batterilevetid +30 dager standby osv.
Å ja, la oss ikke glemme tykkelsen og vekten.

+ at det må være bilde av eit eple på den.

Dummeste eg leser er når du skal leite etter ein maskin som skal ha eksakt samme specs som ein anna, det er heilt umulig.

Aliminium er det en ny type metall oppfunnet av apple?

svanos bilde

svano

MacBook Air er i 3. generasjon.
Tenkte mer på det helhetlige designet, ikke alle oppdateringer som gjøres med maskinen (men joda, Apple sin modellID sier strengt tatt 3 generasjoner). Er jo ikke det at jeg ville påstått at det er 2 generasjoner mbp heller, men det har vært to "designgenerasjoner".

jpsalvesen

Lekker greie, tror jeg. Men Apple har tøysa det til i distribusjonen: De har sendt ut bokser til butikkene (både Humac og Eplehuset) men ikke demomodeller. Og jeg skal absolutt se og føle på og bruke en laptop før jeg kjøper den. Skjerpings, Apple!

petterandreass bilde

petterandreas

@jpsalvesen: Det kan godt være, men jeg opplevde da ikke noe problem med å ta og føle på begge modellene da Humac fikk på lager forrige fredag.

Wackhys bilde

Wackhy

Lekker greie, tror jeg. Men Apple har tøysa det til i distribusjonen: De har sendt ut bokser til butikkene (både Humac og Eplehuset) men ikke demomodeller. Og jeg skal absolutt se og føle på og bruke en laptop før jeg kjøper den. Skjerpings, Apple!
Demomodellene kommer sammen med de andre maskinene, det er ingen skille på disse.
Så om det ikke er demo tilgjengelig i butikken er det ene og alene butikken sin feil, ikke Apple.

vrk

Da var nye macbook air i hus endelig, min gamle macbook pro 15 ble eit monster i forhold.

Gikk for 13" billigste standard, så får teste litt utover kvelden om den takler 1080p film som blir det tyngste den kommer til å jobbe med.

csharp

Om man sammenligner den minste MBA med en netbook PC på 1.60GHz, atom CPU N270 1GB Ram. Er det noen som kan tenke seg hvor mye raskere MBA er i forhold?

Tok en Geekbench av min netbook PC (som jeg bruker svært sjeldent ) og den fikk latterlige 792 i score...

Frister veldig med en 11,6" MBA men er den like treg som den jeg har så gjør den seg dårlig ute på "fotofeltet"

Min PowerBook G4 (12-inch 1.33 GHz, 1,25 GB RAM) fra 2005: 807 poeng i GeekBench :-)

vrk

13" billigste = 2695 i geekbench
testet uten lader i.

TheRealChristoffers bilde

TheRealChristoffer

ikke dårlig! min macbook hvit fra 2007 core2duo klarer 9xx:P

vrk

testet min gamle macbook pro 15" fra 2007, første med led skjerm 2.2 GHz core2duo
3042 poeng.

andersen

Husker ikke helt, men testa geekbech på den minste 11" her om dagen, mener å huske det var rundt 2k..

Noen som har funnet noen fine vesker til 11" ?

Arne MBP

Tester av 11 og 13" !!

http://www.cultofmac.com/11-inch-macbook-air-is-ultra-portable-and-surprisingly-powerful-review/65776

http://www.cultofmac.com/13-inch-macbook-air-is-a-surprisingly-powerful-and-portable-pro-replacement-review/65814

http://www.engadget.com/2010/10/26/macbook-air-review-late-2010/

Har bestillt meg 13" m 4 Gb Ram og 128 Gb Ssd,gleder meg veldig !!

svanos bilde

svano

@Cosmo Kramer 900!!? Den testen bør ha gitt feil resultat eller så er det noe galt med maskinen. Du bør ligge godt over 2000, selv de første macbooken (core duo) ligger over 2000.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai