Left 4 Dead lansert

Left 4 Dead

Tidligere denne måned slapp Valve Left 4 Dead 2 til Mac og lovet samtidig at originalen Left 4 Dead skulle komme i løpet av kort tid. I går holdt Valve sitt løfte og lanserte den originale utgaven av denne populære spillserien.

Left 4 Dead var en stor hit da spillet ble lansert på Windows og Xbox. Nylig kom Left 4 Dead 2 til både PC og Mac og nå har Valve endelig gjort spillet som startet det hele tilgjengelig også på Mac. I spillet kjemper man, ikke helt overraskende, mot zombier og muterte monstre.

For å få en bra opplevelse trenger du minimum Mac OS X 10.6.4, Dual Core Intel-prosessor med 2GHz elelr bedre og ATI Radeon 2400NVIDIA 8600M eller høyere. ATI X1600, X1900 eller NVIDIA GeForce 7 er ikke støttet.

Valve har i anledning av Mac-lanseringen også halvert prisen på spillet gjennom deres Steam-plattform.

fengjiss bilde

fengjis

Endelig!
Problemet mitt er at jeg kan ikke gå inn på steam-portalen fordi nettverket på skolen har blokkert det, og skolen har ingen planer om å få blokkeringa bort. Er det helt umulig for meg å spille dette spillet?

macfan88s bilde

macfan88

Nei, du kan kjøpe din egen private Mac... (eller finne admin-passordet= good luck).

jurgemaister

macfan: Nyttig.
fengjis: Her har du en oversikt over hvilke porter som må være tilgjengelige for å bruke Steam. Den beste løsningen er nok å bruke en proxy.

TheX

Fengjis: Er nettet blokkert hjemme hos deg også? Du skal nok ha lykke til med å spille på skolen dersom de har blokkert det der, men de skulle da ikke kunne blokkert portene lokalt på macen?
Jurgemaister: Tror du glemte en link, gitt ;)

fengjiss bilde

fengjis

Om de har blokkert portene lokalt på macken veit jeg ikke, men de har blokkert alt som har med steam å gjøre, og alle proxysider har de også blokkert. Et skikkelig gjennomført blokkeringssystem de bruker, og derfor må jeg nok klare meg uten spillet... :/ Men takk for hjelpa!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai