Adium 1.4 er her

AdiumAdium, manges favoritt blant lynmeldingsprogrammer på Mac, har blitt oppdatert til versjon 1.4. Dette er den største oppdateringen på lang tid og blant nyhetene finner du Twitter-støtte, IRC-støtte, forbedret gruppesamtaler og en ny versjon av den underliggende libPurple-biblioteket. I tillegg har en rekke feil og bugs blitt rettet.

Adium har i mange år vært den mest populære lynmeldingsklienten til Mac. Med Adium installert har du kunnet koble deg opp mot lynmeldingsnettverk som MSN, AIM, Google Talk, Jabber og Yahoo. Programmet er gratis og åpen kilde kode, men har dessverre slitt med med antallet utviklere som jobber med prosjektet. Den senere tiden har det blitt lengre og lengre mellom hver oppdatering og Adium har nå også fått sterkere konkurranse fra blant annet den nye klienten Trillian.

Du kan lese mer om Adium 1.4 og laste ned oppdateringen fra adium.im.

Tags:

jpsalvesen

Er denne artikkelen nødvendig og formålstjenlig? Dem av oss som har Adium får jo disse oppdateringene helt automatisk.

Kanskje dere evt kan lage en liten guide for Adium og oppdatere og re-poste på forsida hver gang det kommer inn ny funksjonalitet?

thepoe

Denne artikkelen var fin for meg hvertfall. Bruker i hovedsak skype til im, men var ivrig bruker av adium tidligere. Med ny mac for noen måneder siden hadde jeg helt glemt adium, men med IRC- og twitter-støtte er dette absolutt verdt en ny titt!

Bringe nye brukere til et godt open-source
program til OS X er absolutt formålstjenlig.

svanos bilde

svano

Jaja, og så var Tigerstøtten i Adium ute. Får håpe det ikke kommer noen store endringer i de ulike protokollene med det første, sånn at vi fortsatt kan bruke 1.3. Det er jo helt normalt å droppe støtte av gamle OS..

TheX

Det var veldig fint for meg. Jeg har lenge lett etter en ny Twitter-klient, og dette kan være fint. Brukte Adium mye før (faktisk lenge siden nå), men har brukt Skype den siste tida. Skal installere og prøve.

Uluen

Jeg har lenge lett etter en ny Twitter-klient, og dette kan være fint.Selv om Adium har Twitter-funksjonalitet betyr ikke det det samme som det er en bra klient.

[url=http://sites.google.com/site/yorufukurou/home-en">YoruFukurou, derimot, er en bra klient :)

Anetten

Oppdateringer for Adium er ikke interessante før de har kommet med støtte for videosamtaler. Men meg om det.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai