Hva er iTunes Live Stream?

Hva er iTunes Live Stream?Etter dagens store nyhet fra Apple om en ny iTunes-lansering i morgen, har spekulasjonene løpt «løpsk».

Graver man dypere i den nyeste iTunes 10.1, som ble lansert for kort tid siden, finner man referanser til en mystisk tjenste som Apple kaller «iTunes Live Stream». Hva er dette?

Dypt nede i nye iTunes 10.1 sine oversettelsesfiler finner man referanser til det Apple kaller for «iTunes Live Stream URL» og en ny URL-protokoll med navnet ITLS. URLer til iTunes Music Store er itms:// og itls:// til iTunes Live Stream. Foreløpig vet vi ikke mer enn at iTunes Live Stream er en tjeneste som skal være «inne» i iTunes-programvaren.

Hva er iTunes Live Stream

Selv om veldig lite vites om hva Apple skal introdusere i morgen, styrker allikevel navnet iTunes Live Stream ryktene om at en streamingstjeneste for musikk vil dukke opp. Wall Street Journal og All Things Digital mener at derimot at Apple ikke vil lansere en streamingstjeneste i morgen fordi ingen informasjon fra plateselskapene tilsier at Apple har forhandlet om dette.

Har Apple greid å holde 100% lokk på sine hemmeligheter?

Via MacRumors

Tags:
Simen Gs bilde

Simen G

Virker overbevisende...

Hoffas bilde

Hoffa

Ikke lett så si hva Apple kan finne på, men jeg lurer på om dette dreier seg om streaming av musikk, video, bilder mellom forskjellige IOS enheter og itunes.
Men det blir jo spennende å se hva de egentlig trekker opp av hatten til slutt.

iJHH

Hadde ikke vært feil å fått muligheten til å streame bilder og film direkte fra macbook´n til den gamle ATV´n heller, men det er vel for mye å håpe på. Løpet er vel kjørt for den, nå som den nye ATV´n er på trappene.....

Siggii

All-in-one Spotify & Voddler hadde vært en drøm!

TheodorAnton

Jeg var egentlig skråsikker på at iTunes (Apple) kom til å lansere Live Stream (dvs. streaming for musikk) i morgen, men nå er jeg ikke så sikker lenger. Jeg driver et uavhengig platesleskap med interesser i iTunes Music Store og det har ikke kommet noen signaler om en streamingtjeneste så langt. Uansett skal man ikke utelukke muligheten. Apple har lansert tjenester tidligere uten å formidle noe til partnere og utsette lanseringsdatoen ytterligere, dvs. at de "lanserer" tjenesten før de virkelig skaffer kontraktene. Apple er tross alt ikke noe mer enn et design & markedsføringsfenomen (og det kommer fra en som har sin tredje mac i hus og alt for mange Apple-produkter).

Jeg tror det er 50/50 for at følgende skjer:
- Apple lanserer en streamingtjenesten med release ila. 2011
- Apple lanserer en tjeneste for salg av bøker og leie av filmer for hele verden umiddelbart

Jeg er villig til å satse 100 kr på at noe annet enn dette skjer. Dessverre: uavhengig av utfall iflg. hva jeg har spådd vil ikke Apple fremstå som innovative, noe som vil påvirke kursen deres i tiden fremover. Apple har frem til nå fremstått som et innovativt selskap med NYE (riktig, nye med store bokstaver) idéer og oppfinnelser. Jeg tror dessverre ikke det er noe særlig innovativt de kommer med i morgen. Vi får krysse fingrene for at jeg tar feil, og jeg betaler dessverre ikke ut noen hundrelapper til noen, da det ikke har kommet noen andre spådommer så langt.

Frank-T

Var det ikke rykter om oppkjøp av Spotify og Lalala eller hva det het?

tomo

@iJHH
Du kan streame både bilder og film til gamle ATV:
http://mac1.no/forum/viewtopic.php?f=154&t=202606

iJHH

@tomo
Jepp, men på en lit tungvint måte... Mitt ønske hadde vært å kjøre bilder og film på samme måte som den gjør på lyd. Som en "trådløs skjerm" med andre ord....

BAM1982

http://www.macrumors.com/2010/11/15/more-speculation-for-tomorrow-beatles-on-itunes/

åttitre

Edit...

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai