Apples «Black Friday» er i gang

Apples store salgsdagApples store salgsdag «Black Friday» er nå i gang. Denne fredagen er den eneste dagen i året hvor Apple arrangerer salg i Apple Store og gjør du dine juleinnkjøp i dag kan du spare noen kroner. Tilbudene er som vanlig relativt små, men varierte og gjelder det meste av Apple-produkter og noen tredjepartsprodukter.

Oppdatert!

Apples årlige salgsdag er en god dag å handle julegaver eller andre produkter du trenger fra Apple. Prisene reduseres nemlig en hel dag, men rabattene er sjeldent enorme. I år sparer du på det beste NOK 842,- ved kjøp av en iMac, MacBook Air eller MacBook Pro.

Dette er tilbudene

I tillegg til dette har Apple også tilbud på en rekke tredjepartsprodukter og, noe overraskende, iPad-tilbehør selv om iPaden ikke er tilsalgs i Norge enda. Du ser alle tilbudene hos Apple Store.

Apple har oppdatert oss på hvilke produkter som de selger mest av i den norske Apple Store i dag og noe overraskende er det Apples Magic Mouse, Magic Trackpad og Microsoft Office 2011 som topper denne listen.

Husk Kickback.no

Som medlem på Mac1.no er du automatisk også medlem på Kickback.no. Hvis du handler hos Apple Store via Kickback.no får du 2.5% av kjøpssummen tilbake i tillegg til Apples «Black Friday» tilbud. Du kan logge inn med ditt vanlige i1-brukernavn og passord.

Du må gå inn til Apple Store via Kickback.no for å få din «kickback».

rocamboles bilde

rocambole

Skal kjøpe iMac med TrackPad. Oppdaget at TrackPaden er på salg, men jeg får ikke rabatten hvis jeg bestilelr denne sammen med iMacen. Bestiller derfor denne separat og får dermed rabatt.

macfan88s bilde

macfan88

Litt skuffet over at det ikke ble noen rabatt på iPhone.

Traktors bilde

Traktor

rocambole: da må du vel betale frakt på tracpaden og da blirdet vel bare dyrere?

SimonChens bilde

SimonChen

@Traktor: Det er gratis frakt på trackpaden i dag. Men uansett så har Rocambole fått gratis frakt pga kjøp av iMac :)

rocamboles bilde

rocambole

Kjøper alt samtidig så da kommer det jo samlet. jeg valgte bare ikke TrackPad under bestillingen av iMac, men la den til eterpå som et tilleggsprodukt. Gratis frakt på hele pakka.

flybaba

Hvordan får man det innpakket, som en gave liksom? Eller blir det pakket inn uansett? Det står jo "Ferdige pakket." i annonsene!

MacFans

WOOOW for noen fantiske bra rabatter!!! (bare tulla)
Tar Apple oss for apekatter som skal hoppe på dårlige rabatter eller?

rocamboles bilde

rocambole

Skjønner ikke dere som klager over rabattene - det er da medre med noe enn ingenting? Hva er det dere forventer - at Apple formelig skal kaste produktene sine etter oss? Og dette skjer jo hvert år, og rabattene liggerpå samme nivå år etter år - ingen overraskelser her. Men med denne rabatten så kunne jeg få med en Airport Express for det jeg i utgangspunktet skulle betalt for iMacen.

-Evens bilde

-Even

Fikk fikset et par julegaver der idag :) De har gode rabatter på utstyret som ikke er deres eget, 500,- avslag på en WD harddisk synes jeg var nokså greit, hvertfall når den kostet 1200,- , mange andre gode også :)

djhalleus bilde

djhalleu

Jaja. Skulle vore innbytte på gamle macer. Har en super Macbook som jeg aldri får byttet inn i en iMac.
Klageklage.

DanTheMan

Apple's produkter er veldig etterlengtet. Det ville vært idiotisk av Apple å selge produktene sine til 1000-3000,- kr billigere, da ville jo alle handlet nå, og aldri ellers!

devo

Humor tralala...
http://store.apple.com/no/browse/campaigns/holiday/shipping?mco=MTM3NTMyNTE

Om man skal ha en 27" iMac til jul må den være bestillt innen 15. desember _2009_

Yeye...

Mr_MacBookPro17

Jeg er enig at noe er bedre en ingenting, men når man skal ha en maskin til 30 000 så bør det være litt mer en 842 kr i tilbud spør du meg. Kickback gir 2,5% noe som er ca 750,- av 30K og det gjelder hele tiden. Da bør nå apple klare å gå et sted mellom 5%-10%

Jeg tenker på en iMac 27" men det blir ikke noe foreløpig, pga lite fristende tilbud. Så jeg venter nok ut på nyåret da muligens skjermkortet blir oppdattert også. Men uansett så haster det ikke i mitt tilfelle, så jeg kan vente litt.

Lost

Jeg kjøpte en plain MacBook 13". Sparte nen hundrelapper og det er greir for meg :-)

sanna1

Også skuffa over mangel på iphone-rabatt :(

-Evens bilde

-Even

Vil tro at iPhone4 sin popularitet gjør at de ikke trenger å sette ned prisen på den, folk kjøper selv om den ikke er 3-400,- billigere... 3GS kunne dog vert litt billigere men..

dreadveg

Joda det ble julegaven til meg en iMac 27" på svenske Apple store.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai