Apple kjøper HPs kontorer

Apple kjøper HPs kontorerApples vekst de seneste årene har medført at selskapets nåværende kontorer i Cupertino er for små. Apple har i lengre tid vært på utkikk etter å utvide sine kontorer og i 2006 kjøpte selskapet et større landområde i nærheten av Hewlett Packards kontorer. Nå skal Apple også ha kjøpt Hewlett Packards kontorer.

Det er avisen Mercury News som avslører at Apple nå har kjøpt opp kontorene til Hewlett Packard som ligger i nærheten av One Infinite Loop. Hewlett Packard har hatt disse kontorene i svært lang tid og Steve Wozniak jobbet her før han startet Apple.

Apple kjøper HPs kontorer

Hewlett Packard vil flytte ut av lokalene for å samle alle sine ansatte i sitt hovedkvarter i Palo Alto. Det vites ikke om Apple vil bygge nye kontorer eller benytte Hewlett Packard sine gamle kontorer.

Tags:
Henrik Christiansens bilde

Henrik Christiansen

Er jo et stykke mellom byggene, så man skal nok ikke se bort i fra at det blir shuttlebusser for de ansatte. Blir nok kult å kjøre ned I-280 og kjøre forbi Apple-busser.

nesten_nerd

Mente at jeg så Cupido bygget men så var det bare Cupertino 8-)
Nå er det jo helt vanlig og normalt at virksomheter flytter på seg, så dette er ingen ting å hoppe i taket av.

anserigs

Eg har våre der og Apple har mange bygninger i det området med lange og store avstander. Apple hovedkvarter var heilt sykt rått med egen Apple butikk som solgte datamaskiner og effekter med Apple logoen på. Så absolutt verdt et besøk og to :)

-Evens bilde

-Even

Interessant med et par slike artikler også =)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai