Apple oppdaterer MacBook Air

Apple oppdaterer MacBook AirEtter introduksjonen av MacBook Air, dukket det relativt raskt opp en god del klager om problemer knyttet til skjermen. Apple erkjente problemet internt og i Mac OS X 10.6.5 skal noen av problemene ha blitt rettet. Allikevel opplevde en del brukere fortsatt problemer med kernel panics og skjerm. Nå har Apple offentliggjort enda en oppdatering.

Oppdateringen MacBook Air EFI Firmware Update 2.0 skal ifølge Apple rette et problem hvor MacBook Air 11" eller MacBook 13" våknet fra dvale til en grå eller svart skjerm og/eller ble helt uresponsiv.

Oppdateringen er sterkt anbefalt for alle eiere av den nye MacBook Air og dette er en såkalt EFI Firmware-oppdatering. Oppdateringen vil dukke opp i Software Update på Macen, men må installeres med MacBook Air koblet til strømnettet. Du må også være oppmerksom på at selve oppdateringen vil ta en stund og er noe annerledes enn vanlige programvareoppdateringer.

IphoneNorways bilde

IphoneNorway

Gode nyheter! Får håpe dette hjelper.

Caveman

Har hatt problemer med hvit og svart skjerm noen ganger, men aldri i forbindelse med vekking. Denne oppdateringen hjalp ikke for meg.

sinatra

pøh. jeg var nær ved å anskaffe en air selv. men etter en tur på best buy, hvor begge airmodellene var kaputt, ga jeg opp den tanken. duden fra geek squad sa også at det var batch nummer to av disse utstillingsmaskinene de måtte bytte ut. kvalitetstegn? not so much. Tydelig at de ikke tåler å bli brukt.

jpsalvesen

Min MBA 11.6" er nå omtrent en måned gammel, og hadde grafikk-kaos en gang. Håper/regner med at dette er løst med denne oppdateringen.

Forøvrig veldig godt fornøyd.

ofolde

Jeg har hatt MBA 13" som arbeidsmaskin sin den kom. Drar den med over alt. Fungerer helt topp :)

rubam

Oppdateringen gjorde ikke noen forskjell hos meg. Får håpe de kommer med et nytt forsøk snart. MEGET plagsomt å måtte starte på nytt stadig vekk...

bambinis bilde

bambini

En på jobben med 13" MBA, kjøpt i desember som er feilfri :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai