Humac satser på butikker med WeShop

Humac satser på butikker med WeShopApple-forhandleren Humac satser nå på mindre butikker som ønsker å benytte en Mac som kasseløsning. Med alt-i-ett kasseterminalløsningen WeShop tilbyr nå Humac en komplett løsning.

For mange er drømmen å drive en liten butikk, men ofte har det vært vanskelig å kombinere butikkdrift med din favoritt datamaskin, Macen. Det finnes svært mange løsninger innen butikkdrift og kassesystemer, men de fleste er ikke utviklet for Mac OS X og dermed tvinges man til å benytte en Windows PC eller virtualisere Windows på en Mac.

Humac satser på butikker med WeShop

Løsningen er utviklet for små og frittstående moderne butikker som har behov for en komplett digital kasseløsning og som samtidig ønsker å skille seg fra konkurrentene. I tillegg til tradisjonelle og nødvendige verktøy som trådløs håndskanner, kvitteringsskriver og pengeskuff, kan du enkelt styre lyd, bilder og video fra kasseterminalen. Med andre ord et system med integrert multimediefunksjonalitet.

Alt-i-ett kasseterminalløsning som Humac kaller WeShop er konstruert rundt en iMac og den prisebelønte kasseprogramvaren Checkout. Checkout er fleksibel i form av at den kan skreddersys etter butikkens størrelse og behov. Med den kasseprogramvaren Checkout er det enkelt å holde styr på lager, fakturaer og ordrer, kreditnotaer, rapporter og kundeopplysninger. I tillegg følger det med et sikkerhetsprogram for back up.

Humac satser på butikker med WeShop

WeShop er med andre ord et forsøk på å gjøre det enkelt, oversiktlig og lett å komme i gang med Mac i butikker og andre miljøer hvor man trenger en kasse. Dette er foreløpig så ferskt at Humac ikke har noen nformasjon om WeShop på sine nettsider, men allerede i morgen arrangerer de et WeShop seminar hvor løsningen skal demonstreres.

nicho

Dette er jo interessant. Kanskje de kan benytte dette i sine egne butikker istedet for Navision? :)

ggt667s bilde

ggt667

Hvorfor ikke bruke Apple’s eget opplegg? iPod Touch med betalingsterminal.

devo

Ja fy flate. Død og fordervelse over Navision.
Med programvare på Mac App Store, maskinvare tilgjengelig (type Square osv) må det nesten være mulig å drive hva som helst uten dyre leieavtaler med tradingbedrifter.

eeerlend

Veldig bra tiltak!

Astronaut

Dette ser vi vel snart på iPad håper jeg.

Roberths bilde

Roberth

Hva med elguide?

limbo

@Roberth: fordi det ikke er utviklet for mac.

@ggt667: Fordi det (så vidt jeg vet) er kun GAP som har fått lov til å bruke det.

ggt667s bilde

ggt667

Det er jo bare å kjøpe en betalingsterminal til iPhone/iPod Touch. Vi har et par stykker til testing.

admins bilde

admin

@ggt667

Det er vel ikke bare å gjøre det hvis du vil Apples-løsning? Det finnes flere kredittkortløsning til iPhone, men Apples løsning er det vel, som limbo sier, kun GAP som har fått lov å bruke?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai