Spillsalg med gode intensjoner

Humble Bundle

Pakker med programvare er fortsatt populært og for øyeblikket finnes det en rekke gode pakker. En av pakkene som fortjener omtale er spillpakken Humble Bundle med indiespill for Mac, Windows og Linux og du bestemmer hva prisen skal være.

I disse juledager er rabatter og tilbud nærmest ungåelig, men svært sjelden ser man tilbud som faktisk kan hjelpe en tredjepart. The Humble Indie Bundle er et resultat av flere uavhengige spillutviklere som har slått seg sammen i et veldedighetsprosjekt. Her bestemmer du prisen på spillpakken og du bestemmer hva pengene går til. Det er ulike barometere hvor du kan velge hvilke prosjekter du ønsker å donere til, og om initiativtakerne bak siden skal få sin del av pengene eller ikke.

Dette er hva du få i pakken, blant dem finnes flere kritikerroste titler:

Tilbudet varer i skrivende stund i 2 dager til så vær rask. Pakken kan kjøpes Humblebundle.com. Minstesummen du kan gå inn med er skarve 1 amerikansk dollar, men prøv kanskje å tenke litt lenger en som så. Det er jo tross alt jul...

Tags:

Onizuka89

kjøpte den for et par dager siden, gav 15 dollar for pakka. Om det er verdt det vet jeg ikke, men har ikke angret på det iallfall, så da antar jeg at det var verdt det :P

Gurres bilde

Gurre

Jeg merker meg at Windows-brukerne betaler minst, Linux-brukerne mest. Akkurat som jeg forventet.

iEddy

Dette er en glimrende pakke, drm-fri og nesten gratis om man vil (0,01$), da iriterer det meg grenseløst at 25% har lastet den ned ulovlig! Og da er ikke torrent-netlasting regnet med!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai