Twitter først ut i Mac App Store

Twitter først ut i Mac App StoreMac App Store åpner i dag, men lite vites om hvor mange eller hva slags applikasjoner vi vil finne i den nye butikken. Rykter har hevdet at Apple vil lansere iWork 11 samtidig med Mac App Store og nå har også skjermbilder av en ny Mac App Store-versjon av Twitter (tidligere Tweetie) dukket opp. Skal vi tro ryktene lanseres Twitter 2 i Mac App Store i dag.

Etter at Twitter kjøpte opp den glimrende Twitter-klienten Tweetie, har det stått ganske stille med videreutviklingen av Mac-programvaren. iOS-klienten har fått en rekke oppdateringer og vi kåret iPad-applikasjonen til en av årets beste iOS-applikasjoner. Mange har trodd at Twitter har droppet Mac-klienten, men nå satser de ifølge rykter på Mac App Store.

Nettstedet Razorianfly skal ha fått tak i eksklusive bilder av det som er Twitter 2 som dukker opp i Mac App Store i dag. Bildet viser en ny Twitter-applikasjon med noe endret og mørkere grensesnitt.

Twitter

Nettstedet hevder også at Twitter 2 endelig vil få støtte for den nye metoden for retweets, sanntidsoppdateringer og dra-og-slipp tweeting. Vi vet mer om kun få timer.

w4zz

Det vil si at om 6 timer får vi se? Eller om noen få timer?

larsesps bilde

larsesp

Jeg er pålogget på min amerikanske iTunes konto, og der er det ikke noe...

BlueWastes bilde

BlueWaste

Nå vet kanskje ikke alle hvordan dette konseptet blir, siden de ikke har lansert det enda, men jeg tenker litt på dette med tidligere applikasjoner. Vil du kunne synkronisere tidligere applikasjoner som du ikke har kjøpt med Mac App Store?

Si for eksempel jeg har kjøpt iWork, men ikke gjennom Mac App Store. Det vil ikke være behov for meg å kjøpe den på nytt akkurat, men vil Mac App Store kunne gjenkjenne at jeg har kjøpt iWork eller la meg kunne registrere programvarenøkkel til programmer?

Jeg regner med Apple gjerne vil se at alle tyr til Mac App Store for kjøp av programvare, men ett av mine krav vil være slike muligheter som dette :-)

bambinis bilde

bambini

@larsesp Du er litt tidlig ute ;)

Ser at app4mac har flere apper klare også

nbgoldin

Jeg laster ned en Mac OSX Update nå :D gjennom software update! Sto at appstore var en av oppdateringene ;)

Nikoraisans bilde

Nikoraisan

bluewaste: jeg får beskjed om at programmer allerede er installert om jeg holder musepekeren over f.eks. iPhoto.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai