Ny MacBook Pro 1. mars?

MacBook Pro 1. mars

I den evige rekken av MacBook Pro-rykter har en dansk blogger med navn Kenneth Lund fått tak i den som kanskje kan være lanseringsdatoen til oppdaterte MacBook Pro. Ifølge informasjonen er 1. mars dagen.

Ryktene om en oppdatert MacBook Pro-linje begynner å bli ganske mange og foreløpig har det enda ikke dukket opp noe nytt. I skrivende stund er det hele 307 dager siden MacBook Pro sist ble oppdatert. Apple skal ha planlagt å slippe en oppdatering på en tidligere tidspunkt, men grunnet Intels uforutsette problemer med «Sandy Bridge» har Apple måtte utsette lanseringen av nye maskiner.

Nå mener den danske bloggeren Kenneth Lund at han har fått innsideinformasjon fra nordiske Apple-forhandlere som tilsier at Apple har stoppet leveransene av dagens MacBook Pro og at det først er mulig å bestille nye den 1. mars fra Apple.

Efter alt at dømme – kommer nye MacBook Pro-modeller i de danske butikker tirsdag d. 1. marts.

Kilden ønsker i sagens natur at være anonym (derfor overstregningerne) men jeg kan godt afsløre at der er tale om en af “de 3 store kæder” på det danske marked, som officielt er Apple Resellers.

skriver Kenneth Lund.

Venter du på en ny MacBook Pro bør du med andre ord holde motet oppe litt til - en lansering er mest sannsynlig veldig nært forestående.

Simen Gs bilde

Simen G

Spennende

iValid

Hva innebærer denne oppdateringen? Har Apple gått ut med den informasjonen?

devo

10260 dager siden Apple III ble oppgradert. Venter fortsatt på at den skal få Sandy Bridge...

Simen Gs bilde

Simen G

10260 dager siden Apple III ble oppgradert. Venter fortsatt på at den skal få Sandy Bridge...

dagens

Voodoosurfs bilde

Voodoosurf

Ja og så tar det 3-4 mnd til den er i Norge som vanlig med Apple maskiner.
Det er vel noe alle har erfart nå ville jeg tro.
Først USA så noen andre store land og tilslutt lille Norge.

Traktors bilde

Traktor

Det er i hvert fall ikke slik jeg opplever det, nye macs blir så godt som alltid tilgjegelig over hele verden samtidig. Kanskje det tar noen dager ekstra før maskinene kommer til lille Norge, men det er i hvert fall ikke 4 mnd. Men iPad og iPhone derimot er en annen sak...

Werchios bilde

Werchio

Kommer denne oppgraderingen av mbp da til å inneholde liquid metal?

Traktors bilde

Traktor

Tvilsomt.

KlodrikMcKrs bilde

KlodrikMcKr

Kjøper en MBP når jeg har råd. Grunn til at jeg sitter med fatterns iMac:) Høyreklikking er en stor åverbelastning på den. Oppstart med innlogging, 10 min på en god dag.
Vil Snow Leopard bli får tungt på den?
Noen som har erfaringer.

mikkmakk

Kommer denne oppgraderingen av mbp da til å inneholde liquid metal?

Håper ikke det da jeg helst vil unngå å søle ut buksa.

Themixs bilde

Themix

Jeg skrev en slik artikkel is stad, samme overskrift og samme oppbygning, men det står at admin har skrevet den:(

nikkor

Vanligvis er admin den som holder fanen høyest når det gjelder kopirettigheter og piratvirksomhet så dette bør themix skrive noe mere om med kopi av klokkeslett når vedkommende postet sitt inlegg.

Spennende.

Andreas Ss bilde

Andreas S

Penger har eg, maskinen venter eg på. Gler meg. Håper den nye modellen kommer no, har ventet siden slutten av november.

iKristiapples bilde

iKristiapple

Har også ventet spent, men siden ca oktober ;) Gleder meg skikkelig, håper de har fått med SandyBridge, SSD som standard (både systemdisk og lagringsdisk), Liquid Metal, og kanskje den nye LightPeak copper fra Intel - hvis den er raskere enn USB 3.0, evt USB 3.0 :)
iLoveApple

oddbjarne

Har nå ventet siden forrige oppdatering, 15" blir for stort, 13" er helt perfekt, bortsett fra at den har Core 2 Duo prosessor. Gi meg en i3-prosessor i 13" ! Vil på ingen måte kjøpe ny maskin som har samme prosessor som den jeg kjøpte i 2007. Selv om den fungerer strålende den dag i dag :)

iEsp

Alltid like spennende når det kommer en ny macbook pro! Den er det beste som kan kjøpes for penger. Ingen over, ingen ved siden :)

kristinodegard

Jeg har nettopp bestilt en macbook pro, men leveringstiden er vel ca 6 uker (elevmac) men ifølge denne er det kommet en oppdatering til da, har jeg rett på det nye da? siden min ikke blir levert før i slutten på mars begynnelsen på april

svanos bilde

svano

Ved nettkjøp har du 14 dager returrett fra den dagen du mottar produktet, ved nettkjøp er derimot ikke selger pålagt å betale porto ved returen. Jeg gjorde dette selv en gang, men hadde bestilt via telefon så jeg betalte heller ikke porto, og selgeren jeg snakket med var tydelig drillet i å tilby meg penger tilbake på maskinen jeg hadde kjøpt for å få meg til å ikke returnere den. Så muligheter for å få ny maskin eller avslag mao.

kristinodegard

Flott!
Takk for svar :)

palelnans bilde

palelnan

Artig at så mange artikler her på Mac1 har titler med spørsmålstegn. Det sier litt om hvor flinke Apple er til å skape hype.

Da kan de sjekke forum slik som dette og se hva folk ønsker seg aller mest ;-P

-JRV-s bilde

-JRV-

Admin:

"Apple skal ha planlagt å slippe en oppdatering på en tidligere tidspunkt"

Det heter ET TIDSPUNKT ;-)

dundee

Har også ventet spent, men siden ca oktober ;) Gleder meg skikkelig, håper de har fått med SandyBridge, SSD som standard (både systemdisk og lagringsdisk), Liquid Metal, og kanskje den nye LightPeak copper fra Intel - hvis den er raskere enn USB 3.0, evt USB 3.0 :)
iLoveApple

Jeg gjetter på SandyBridge, skjønt det kan innebære at levering ikke starter før til sommeren. SSD som standard tviler jeg på, rett og slett fordi det blir for dyrt. Den minste MBPen har i dag 250GB harddisk, og jeg tviler på at Apple vil gå ned i størrelse på disse.
USB3.0 kan være en mulighet, det spørs vel først og fremst på om Jobs mener det har noe for seg...

Jeg tror som sagt de får SandyBridge, og forhåpentligvis at det skjer noe med grafikken slik at hele serien kommer over på nye prosessorer. Utover dette kanskje noe bruk av liquid metal, og en eller annen overraskelse...

Huffys bilde

Huffy

ser ut som komplett.no får inn nye MacBookPro 1.mars... http://www.komplett.no/k/search.aspx?mfr=APPLE&bn=11156&sortBy=p&sortOrder=d&q=apple&

oyvind0402s bilde

oyvind0402

Søstren min sier at den "nye store tingen" er en helt ny MacBook Pro på 11" :P er det sant eller?

torsteng

@Huffy; De får inn maskiner på lageret, men det er nåværende (mid 2010) modeller.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai