Plants vs. Zombies til Mac nå i Mac App Store

Plants vs. Zombies til Mac nå i Mac App StorePlants vs. Zombies har vært en av de store suksessene på iOS og spillet var det første som omstatte for over 1 million dollar på bare 9 dager. Suksessen til Plants vs. Zombies kommer ikke som en stor overraskelse, spillet er gjennomført på alle måter.

Nå har det populære spillet funnet veien til Mac App Store - kan det bli en like stor suksess her?

Plants vs. Zombie på Mac er egentlig ikke noe nytt, spillet ble nemlig først lansert på Mac og PC helt tilbake i 2009. Allikevel var det først i 2010 med iOS-varianten av spillet at det tok helt av.

Konseptet i spillet er ganske enkelt. Spillet er et litt utradisjonelt "Tower Defence" spill hvor man skal beskytte sin base mot angrep fra fiender. I Plants vs. Zombies skal du beskytte huset ditt mot angrep fra Zombies. Du beskytter deg ved å plante en rekke forskjellige planter med superkrefter - derav navnet Plants vs. Zombies.

Plants vs. Zombies til Mac nå i Mac App Store

Spillet er nå å finne på Mac App Store til den nette pris av NOK 55,-. Det er omtrent halv pris sammenlignet med å kjøpe spillet direkte fra Popcap sine nettsider og må vel dermed antas å være et begrenset lanseringstilbud fra Popcap.

Vi er litt skuffet over at Popcap ikke har gitt oss en skikkelig fullskjermsversjon. Spillet spilles foreløpig i en 800x600 rute på skjermen, men det fungerer godt med mus og tastatur. Har du ikke prøvd deg på Plants vs. Zombies på iOS er dette spillet du bør spille på Mac OS X denne helga.

Plants vs. Zombies til Mac nå i Mac App Store

Plants vs. Zombies til Mac nå i Mac App Store

Plants vs. Zombies koster NOK 55,- i Mac App Store.

MoMartins bilde

MoMartin

Har det til iPhone, og er stor fan. Skal kjøpe det på MAS så fort jeg får sjansen!

FLOTT, lite spill, som i begynnelsen gjorde meg mer hekta enn jeg ble på Angry Birds.

Traktors bilde

Traktor

Jeg synes formatet og ikke minst den dårlige oppløsningen ødelegger veldig for dette spillet. For mange er det nok bare en bagatell, men jeg synes helhetsinntrykket både rent spillmesig og utsende er viktig. Hadde forventet mer når det koster hele 55 kr, ikke bare portet fra iPhone, er i hvert fall slik det ser ut for meg.

danibo77s bilde

danibo77

Litt irritert over at vi som kjøpte programmer FØR App store kom, til både dobbel og trippel pris av hva de koster nå, går glipp av automatiske oppdateringer.

Dette burde apple fikset..

Limbolama

Nydeleg spel. Har ikkje spelt det før. Takk for anbefalinga. Oppløysinga er det ikkje så farleg med på min svarte macbook. Spelet dekker nok av skjermen for min del.

Dette er mitt aller første kjøp i App store. Wohoo! Har berre testa gratis ting tidlegare.

Men eg er absolutt samd i at App store burde klare å gjenkjenne når program er installert på maskina frå før av. For min del har det ikkje hatt så mykje å seie, sidan programma som vert ramma på mi maskin(Caffeine og Alfred) ikkje er kjøpte, men det er irriterande nok å måtte slette dei og installere på nytt via App store.

oghp

Åhoi!

Jeg har spilt dette spillet på mac siden rundt 2008. Da hadde jeg en 24 iMac og i fullscreen synes jeg faktisk ikke at det ble så ille. (Ja det er tydelig at det er liten oppløsning) men spillets glede får deg til å glemme det.

Jeg kjøpte det da til 120 kr tror jeg, så 55 kr er absolutt verdt det.

-hp

nikkor

Gu for en nedtur noe sånt er i forhold til MYST på nittitallet.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai