Slik vil vi gjerne ha vår neste MacBook Pro

Slik vil vi gjerne ha vår neste MacBook Pro

Intels nye annonse som viser det som kunne se ut som en ny MacBook Pro, men sannsynligvis ikke er det, har fått mange til å spekulere i hvordan en ny Mac vil se ut. En italiensk designer har lagd et designutkast på hvordan en ny MacBook Pro i LiquidMetal kan se ut. Vi liker dette!

Det er vel lite trolig at Apple kommer til å bruke LiquidMetal i den neste MacBook Pro og det er vel kanskje enda mindre trolig at den kommer til å bli svart, men vi må si vi virkelig liker dette utseendet. En MacBook Pro med dagens design, men tynnere og i mye mørkere «aluminium» hadde vært noe vi utvilsomt ville kjøpt oss umiddelbart.

MacBook Pro

En slik MacBook Pro ville jo også passet ypperlig med Apples nye designvalg hva gjelder iPhone 4 som er i svart glass. Hvem vet - kanskje det er dette Apple kommer med?

Via Cult of Mac.

SondreAJ

*tommel opp*

edo

Det har gått for lenge siden siste special event... Jeg merker det på hele kroppen når jeg ser disse bildene.

Jokers bilde

Joker

Apple TV er jo også blitt svart nå

Mittis

får lavære å spise potetgull mens vi jobber. fettmerker synes jo helt fantastisk godt på sorte overflater.

macelsk

Mørk design på hjemmesiden til apple, svart TV, og når alt er mørkt rundt så vil fokusen gå mye mer på tastaturet med belysning og den gode skjermen...
Håper på LiquidMetal ! :)

alexo89s bilde

alexo89

It going to the dark side! :O xD

Pesicos bilde

Pesico

Håper virkelig det blir noe lignende som dette. Har selv en svart MacBook fra noen år tilbake og skal ha meg MacBook Pro når de blir oppdatert. Dette hadde rett og slett hvert helt knall.

krsk0

Bare meg som ikke synes dette er pent?

Maggusn

Du er ikke alene krsk0!
Jeg liker det lyse metallet de bruker på dagens mac maskiner. Er en av tingene som får Apple til å skille seg ut i forhold til andre maskiner.
Så jeg for min del håper de ikke krysser helt over til "the dark side" :)

Jupiter-Pete

Du er ikke alene, nei.
Helt enig i det Maggusn sa.
Jeg er redd dette vil få MBPen til å se mer ut som en generisk PC.
Meen. Det er jo Apple da, så de har vel en plan om å få de til å se Apple ut. Håper jeg..

DanTheMan

Også ganske enig med Maggsun, men det ser ganske lekkert ut! :D

Ove

Jeg har hvit iMac fra 2005, hvit MacBook fra 2008, og hvit iPhone 3G.

Jeg ønsker meg MBP i hvitt. Jeg har ennå ikke noensinne hatt lyst til å anskaffe MBP på grunn av den fæle svarte sørgeranda rundt skjermen. Samt det fæle svarte tastaturet.

Vekk med alt dette deprimerende, tyngende og vulgære svarte!

Jupiter-Pete

Jeg bestilte min MBP med antiglareskjerm, og fikk den gode gamle aluminiumrammen.

mac_31

Svart kan virke fancy, men rent praktisk så er det ingenting som slår den lyse aluminiumsfargen. Sort blir langt mindre praktisk til daglig (støv, skrap, fettmerker osv.) Dagens MBA og MBP ser både elegant og eksklusiv ut, samtidig som fargen også er praktisk. Don't fix it if it ain't broken...
Apple og macs skal ikke være som de glorete og skinnende PCene du finner mye av i de standard elektronikkkjedene IMO.. Det at skjermen på de nyeste MBAene har blitt mindre glossy er et steg i riktig retning.
Og for guds skyld, ikke lag nye MBP-maskiner med 16:9 skjerm... Det er den definitivt værste treden innenfor bærbare maskiner for tiden.

rattata12s bilde

rattata12

Maskinene ser jo ikke fin ut med 4:3 da.... Syntes de ser veldig pene ut nå jeg :D

Traktors bilde

Traktor

Rattata12@

Det er stor forskjell på 4:3 og 16:10 :rolls eyes: Dagens macbook pro har 16:10, ikke 16:9.

rattata12s bilde

rattata12

Aha :P Beklager (A) Ja, det er stor forskjell, derfor jeg begynte å lure, men, er det ikke greit å bare ha det som er idag?

devo

Blackbook is back in black.

SupreE

http://www.macrumors.com/2011/02/18/new-macbook-pros-likely-to-launch-on-thursday/

ingen som har sett denne?

Pesicos bilde

Pesico

Jeg har sett den og krysser fingrene, men synes det høres litt vel tidlig ut med tanke på ryktene om at de ville bli utsatt i noen uker. Jeg venter i spenning hvertfall.

Haukevinge

"Italiensk design" han er knapt tenåring!
? Akkurat.. det var kult på 80 tallet..
hva er forskjellen egentlig? 2mm tynnere og mørk? Er det så mye å hause opp om?

zeegratars bilde

zeegratar

Om dette er 100% pålitelig eller ikke, kan det ikke være milevis fra hvordan Apple har tenkt heller. Min neste PC-investering blir nok soleklart en MacbookPro :) Hører rykter om at Apple kanskje kommer til å fjerne optisk drivverk på de kommende modellene, håper ikke det skjer.

Traktors bilde

Traktor

Jeg håper virkelig at de fjerner det optiske drevet, selv om jeg tviler på at de gjør det.

chrziesler

Var rundt på noen elektronikk butikker i går, da så la jeg merke til at de hadde tilbud på mbp 13 veil 9999 til 7999. De prøver nok å tømme lagrene :)

Synes dette sorte mbp på bildet så interesang ut. Dette liquid metal, var ikke d utrolig dyrt? Håper ikke prisene på mbp proen går mye opp ifra dagens priser, men tidligere utgivelser fra apple har kankje vist at dem heller går andre veien pga dagens data marked.

Appel tenker nokk alikevell " bedre å ikke selge en og selge billig"

devo

Optisk drev er dødt. Håper virkelig de tar til fornuft og fjerner det—også fordi man da må kunne bruke den eksterne superdriven til alle macer og kanskje også alle maskiner. Og det hadde vært rått fordi den er jo helt overlegen når det kommer til design og funksjonalitet på eksterne optiske drev. Når man må ha dem.

ddybings bilde

ddybing

Sexy`n`sweet.. Skulle gjerne hatt en MacBook som det :D

Nilka

Synes selv dette sorte designet er penere enn dagens lett glorete sølvaktige finish, men det er ikke så farlig. Om disse maskinene skulle komme i ren liquid metal, ville jeg nok venta en god stund før jeg hadde kjøpt meg. Vel og merke har liquid metal vanvittig gode egenskaper når det kommer til vanlig slitasje, men når det kommer til rene sjokkskader, har man fortsatt en god del å gjøre før jeg vil ha en laptopp av dette materialet. Et av de store problemene er at dette metallet kan knuse/eksplodere på samme måte som glass. Hvem vil vel oppleve at de er uheldige og mister maskina i bakken og så oppleve at den rett og slett eksploderer i tusenvis av små liquid metal biter?
De første utgavene av den metallegereingen tålte ikke 40 harde kakk engang. Ja mener ikke man skal hamre på dem men likevel.

Så kommer de i liquidmetal får det bli en macbook air på meg mens jeg venter et års tid for å se hva masseproduksjon gjør med dette.

Majoche

@Mittis, hvis det blir liquid metal vet vi ikke hvorvidt det kommer til å synes... Vi vet aldri hvordan liquid metal stoffet kommer til å absorbere fett merker ;)

Majoche

Jeg ser noen har "linet" opp noen faktorer for at den nye MBP kommer til å få en helt ny farge, Jeg håper mange har lagt merke til den nogenlunde nye "interfacet" til Apple.no... Man ser anntydning til mer svart der :)

iMats97

veldi veldi intresant;;

cosmogs

Vil ha!!!! : )

slogmos bilde

slogmo

Har mere lyst på en sort Macbook enn en i sølv. :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai