Finn tilbudene på Mac App Store

Finn tilbudene på Mac App StoreApples lansering av Mac App Store har satt full fart i programvaremarkedet til Mac OS X. En rekke iOS-utviklere har gjort sine iOS-applikasjoner tilgjengelig også for Mac OS X og som i App Store på iOS begynner utvalget av applikasjoner å bli stort. Med applikasjonen Store News finner du de beste tilbudene i Mac App Store.

Som i App Store på iOS er det viktig for utviklere å få markedsført sine programmer for å komme opp på topplistene og dette gjøres ofte gjennom å tilby tidsbegrensede salg.

Ved å redusere prisen en helg, et par dager eller ved en spesiell anledning kan applikasjonen få flere salg og dermed stige på topplistene - noe som igjen betyr ytterligere salg. Men med mange tusen applikasjoner i Mac App Store hvordan skal du greie å holde oversikten? Nettsteder som AppShopper.com gjør en glimrende jobb med å holde oversikt på alle applikasjoner som går opp og ned i pris, men nå finnes det også en egen Mac App Store-applikasjon som gjør det samme.

Store News er en veldig enkel, men gratis applikasjon som har et eneste mål - å gi deg oversikten over hvilke programmer som er på salg eller på eller har blitt gratis. Programmet har foreløpig svært få innstillingsmuligheter og prisene vises i dollar framfor kroner, men dette har ingen stor praktisk betydning.

Store News greier nemlig å gi deg en daglig oppdatering på de programmene som har sunket i pris og det er fort gjort å finne noen godbiter. Titter du innom Store News daglig kan de fort bli farlig for lommeboka.

Finn tilbudene på Mac App Store

Store News er gratis i Mac App Store

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai