Enda en MacBook Air-oppdatering

Enda en MacBook Air-oppdateringApple har nok en gang lagt ut en oppdatering til MacBook Air. Denne gangen er det MacBook Air 13" som får en oppdatering i form av en «ekstra» oppdatering til Mac OS X 10.6.7.

Apples nye MacBook Air har ikke fått den beste starten. Selv om den nye MacBook Air-serien selger i bøtter og spann har brukere opplevd en rekke problemer. Blanke skjermer, uforståelige kræsjer og en rekke andre problemer har plaget både MacBook Air 11" og den større MacBook Air 13".

Apple har lagt ut en rekke oppdateringen av både firmware og systemprogramvaren for MacBook Air, men en del av problemene har fortsatt å dukke opp for noen uheldige MacBook Air-brukere.

Forrige ukes oppdatering til Mac OS X 10.6.7 inneholdt også en rekke feilrettinger på MacBook Air, men dette var tydeligvis ikke nok ettersom Apple nå har sluppet enda en oppdatering til Mac OS X 10.6.7 for eiere av MacBook Air 13". Den siste oppdateringen skal rette problemer hvor maskinen kan fryse helt, spesielt ved bruk av iTunes.

Har du en MacBook Air 13" bør du laste ned og installere denne oppdateringen og den vil være tilgjengelig i Software Update.

TheEdge24s bilde

TheEdge24

Hvordan er det med Lion brukere da?

iEinar

Kan du ikke bare si hva som er nytt i stede for å bruke 3 avsnitt på å fortelle oss at den er oppdatert? takk.

[/rant]

vrk

Funket knall, låste seg helt ved start av itunes før.

MCSE

Det er flott at man forteller om problembarna til Apple innimellom. Vi skal handle en Air snart og da gir summen av artikler (flest herfra) gi oss den beste av dem to. (11" )

Også en god ide å ta dette frem når det kommer oppdateringer og spesielt når disse er så ensrettet.

Flott Mac1 -

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai