MailTabs gir deg tabs i Mail.app

MailTabsÅ holde 100% styr over all din e-post er en krevende sak og selv med Mail.apps gode filtreringsmuligheter og smarte mapper kan det være en utfordring å holde oversikt. I Safari og andre nettlesere er tabs en god måte å holde styr på mange «vinduer» samtidig, men i Apples Mail finnes ikke dette. Helt til nå.

MailTabs er, som navnet kanskje røper, tabs til Apples Mail. Programmet er et enkelt tillegg som installeres i Mail og gir deg muligheten til å åpne e-poster i tabs i stedet for seperate vinduer som i dag. Tabsene fungerer på samme måte som i Safari og andre nettlesere og du kan ha en rekke åpne tabs uten å miste kontrollen som i dag.

MailTabs gir deg tabs i Mail.app

Programmet lar deg også svare, videresende og redigere e-poster i tabs og sørger alltid for å lagre dine åpne tabs når du avslutter Mail. Når du starter programmet igjen, vil de samme tabsene åpnes. Sammen med arkiv/archive-tillegget vi har omtalt tidligere, blir Apples Mail.app mye bedre for storbrukere av e-post.

Tillegget er gratis og kan lastes ned fra Simplicity.fm

pushits bilde

pushit

Sannelig på tide! Apple henger ikke alltid med i svingene. Dette er like selvsagt som hånd i hanske og diverse andre analogier.

johnny Bravos bilde

johnny Bravo

Det som jeg synes er mest irriterende med det enorme fokuset Apple har på iOS, mobile enheter og pottetette forretningsmodeller, er hvor underutviklet deres verktøy på datamaskinen er blitt;

iCal, Mail, Address Book, Finder ect. Alle trenger og har trengt lenge til en skikkelig runde med utvikling, men den har uteblitt i mange år. Ingenting som tyder på at noe kommer til å skje der med det første heller.

Apple lager gode produkter, men her begynner de å skuffe meg mer og mer.

danibo77s bilde

danibo77

Dette har jeg ventet på, uoversiktlig som Mail er..

wazabi

Lastet ned og installert:

Oops, jeg lukket innboksen (taben) hvordan får jeg frem denne igjen?

el-nico

Denne likte jeg

vekvas bilde

vekva

@wazabi: Window -> Message Viewer eller bare cmd+1.

Limbolama

Fiffig konsept, men det var ikkje fint design! Kvifor ikkje kopiere designen på fanene i Safari? Fanene som er brukt bryt veldig med heilskapsinntrykket av programmet, og det ser brått ut som det er mange år gammalt.

tacomodo

Kan dere ikke skrive litt fler enn to artikler i uka plx?

admins bilde

admin

@tacomodo

Mac1 og resten av i1-nettsidene er brukerstyrte nettsteder. Det er brukere som bidrar med artikler og får 50,- i kickback per publiserte artikkel. Hvis du har noe på hjertet er det bare å trykke «Skriv artikkel» i toppen.

tvslavens bilde

tvslaven

Tabs var gull å få tak i. Takker. Men hvordan får jeg min mail.app til å sortere eposter som er beslektet på denne måten som skjermdumpen viste i artikkelen. Se hva jeg mener her: http://filer.promonorge.com/0k1A2J2f013O0r2B1e02

Nostromo

Vis -> Organiser etter tråd

tvslavens bilde

tvslaven

Utrolig at jeg aldri har oppdaget denne før nå :-*

takker for tipset. Gull den også!

BzjPro

Når jeg lukker mailen er tabben forsatt der.

idags bilde

idag

Genialt. Dette trengte jeg. Takk!!

rrounin

Ehm, Mail for Lion er jo helt annerledes enn dagens versjon, og etter min mening mye bedre.

Dette kan vel umulig være et røverkjøp såpass tett opptil lansering av Lion.

Edit: Er vel uansett ikke snakk om røverkjøp når det er gratis, men likevel..

iPod-Guy

Smart med tabs...
Kan være greit når man leser mange mails.

Harry Potter

Synes det er latterlig at tredjepartsutviklere må legge til features i programmer som Mail fordi apple er for opptatt med iOS..

chusby

Hvordan avinnstallerer jeg dette programet ? noen som vet?

iBjorns bilde

iBjorn

På [url=http://simplicity.fm/mailtabs/">MailTabs hjemmeside står det ikke overraskende en oppskrift på hvordan man avinstallerer.

btorbo

Lovskogen

Hvis du trenger tabs i Mail, er noe galt – gjør heller noe med at du får så mye epost at det er uhåndterlig. Det er kjernen i problemet.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai