Offisiell Steve Jobs biografi kommer neste år

Offisiell Steve Jobs biografi

I fjor gikk det rykter om at en offisiell Steve Jobs biografi var underveis. Denne helgen bekreftet ABCnews ryktene. Tittelen på boken blir iSteve: The Book of Jobs og blir å finne i bokhandleren først neste år.

Steve Jobs er fortsatt sykemeldt fra Apple og har ikke offisielt vært på jobb siden januar. Kanskje bruker han tiden til å skrive på sin biografi?

Det er Walter Isaacson, en tidligere redaktør i magasinet Time, som skriver biografien om Steve Jobs. Isaacson er forfatter av to bestselgende biografier, "Einstein: His Life and Universe" og "Benjamin Franklin: An American Life." Alle hans bøker har blitt publisert av Simon & Schuster, som Steve Jobs har et nært forhold til og som han har brukt som eksempler under lanseringen av iPad 1 i 2010.

Det har tidligere vært mye bråk rundt Steve Jobs og biografier. I 2005 fikk Jobs fjernet alle bøker fra forlaget John Wiley & Sons fra Apple Store etter at dette forlaget publiserte den uautoriserte biografien iCon.

Siden den gang har flere uautoriserte biografier dukket opp hvis du ikke greier å vente på den offisielle biografien, så kan iCon og The Second Coming of Steve Jobs anbefales.

Bilde av chakote (Creative Commons)

Tags:
ddybings bilde

ddybing

Kommer vel til iBooks, tenker jeg :P
Kommer det før sommerferien neste år, blir det ihvertfall bra lesestoff på stranda ;)

xclusives bilde

xclusive

Har ingen planer om å putte unødvendig mye penger opp i ræva på den fyren der. Det får holde med at man er avhengig av alt Apple-utstyret. Eller for å sittere en annen "je læs itte bøker".

jazzenoeff

Særskrivingsfeil i tittel... "Offisiell Steve Jobs-biografi kommer neste år" eller eventuelt "Steve Jobs' offiselle biografi kommer neste år", ikke "Offisiell Steve Jobs biografi kommer neste år".

ddybings bilde

ddybing

Den første og siste setningen er jo helt lik?

petrus764s bilde

petrus764

Nei, den første setningen har et bindestrek der det hører hjemme, den siste setningen ser ut som den er skrevet av en 15-åring.

ddybings bilde

ddybing

Tilfeldigvis (snart) 15 8-)

Ups, så visst feil :-) Hadde ikke på meg linsene når jeg leste, så så ikke akkurat for mye. 8-)

pushits bilde

pushit

Av alle bøker jeg har i bøker som skal leses-hylla mi, er denne så langt nede at den ikke kvalifiserer som dasspapir en gang.

iAndrews bilde

iAndrew

De gikk for den mest harry tittelen de kom på?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai