Tidenes USB-hub for Mac-brukere

USB HubMed stadig flere gadgets som liker USB og stadig færre USB-porter på Apples-datamaskiner har mange en akutt mangel på USB-porter. Det hele løses selvsagt med en USB-hub, men de fleste slike hubber ser helt forferdelige ut. Det kinesiske selskapet MICGadgets (som tidligere har laget Steve Jobs Action Figures) har nå laget tidenes USB-hub for Mac-brukere.

USB-hubben er rett og slett en helt standard USB-hub med fire porter, men i et design som kanskje kunne ha kommet ut fra Cupertino, California. På toppen av USB-hubben finner vi nemlig Apple-logoen som lyser opp når hubben er i bruk. Hubben passer dermed rett hjem i alle Mac-nerders hjem og ser utrolig mye penere ut enn alle andre USB-hubber vi har sett. Den leveres i enten svart eller hvit plast.

USB

Siden dette ikke er et offisielt Apple-produkt og selskapet benytter både Apples logo, merkevare og navn flittig er det nok ingen tvil om at dette produktet ikke lever lenge. Sannsynligvis nøyaktig like lenge som da selskapet lagde lekefigurer av Apples sjef Steve Jobs. I skrivende stund får du fortsatt bestilt iHub til den nette sum av $16 levert til Norge. Vi gir ikke denne mange dagene. Her er det virkelig løp og kjøp!

Tags:

iDaniel

Gleder meg til å prøve denne :)

_Spiff_s bilde

_Spiff_

He he... Måtte jo bare ha meg en da. :) 90 kroner er jo som gitt for pengene. :)

magnusalexs bilde

magnusalex

Selv har jeg 3 stk av denne: http://www.dealextreme.com/p/designer-s-high-speed-4-port-usb-2-0-ihub-47691

Lys i eplet, tynn, USB 2... og den fungerer bra :)

iBjorns bilde

iBjorn

De har i skrivende stund (19.04.2011 10:30) 760 stk igjen (oppgis det på nettsiden deres).

@magnusalex: Det er samme produsent, men eldre modell (din heter "iHub", mens den som saken handler om heter "New iHub"). Den er "No longer in stock" hos produsenten. Enig i at den er fin.

ddybings bilde

ddybing

Kult:D
Så ut som den kunne kommet rett fra Apple.

Men, Cupertino ligger da ikke i SF? Cupertino ligger jo i California.

iBjorns bilde

iBjorn

Det er korrekt, men San Fransisco ligger for ordens skyld også i California.

http://en.wikipedia.org/wiki/Cupertino,_California

MacBoy09

Takk for tipset! Kjøpte den jeg :P

Forths bilde

Forth

Nice :)

Bestillte meg to stykker. greit å ha en til den stasjonære, og absolutt greit å ha en liggende til macbook air'en :)

xclusives bilde

xclusive

Har dem lov til å bruke Apples logo egentlig?

FoRs bilde

FoR

Dette var et bra innlegg!

Normalt kjøper jeg ikke "piratkopier", men dette var bare må ha! Så jeg bestilte 2 hvite og en svart. Nå har jeg to bursdagsgaver i tillegg til min egen.

Genialt! :)

ColdMac

iBjorns bilde

iBjorn

Har dem lov til å bruke Apples logo egentlig?

Selvsagt. I Kina har de den dypeste respekt for merkevarebeskyttelse.

xclusives bilde

xclusive

Haha!!

rattata12s bilde

rattata12

Bestilte også to, greit til hacken, og også greit til MacBooken :)

BlueWastes bilde

BlueWaste

Nå skal ikke jeg stille meg selv i et lys som virker "all mighty" og si at jeg aldri har piratkopiert eller kjøpt piratkopier, men

§1.1 Ulovlig kopiert materiale (piratkopier) er ikke tillatt
Utveksling av, eller forspørsler om utvekslig av, ulovlig kopiert materiale (piratkopier), herunder kopier av rettighetsbeskyttet programvare og musikk, er ikke tillatt. Utveksling av, eller forespørsler om utveksling av, serienummre eller programvare som fremmer urettmessig tilgang til programvare (cracks) er ikke tillatt. Det er ikke tillatt å lenke til sider som formidler eller inneholder piratkopier. Publisering av informasjon fra andre medier, utover allmennt akseptert sitering, er ikke tillatt uten at det foreligger tillatelse fra vedkommende medie.

i1 godtar diskusjoner rundt programvareteknologier som BitTorrent, så lenge denne diskusjonen ikke omhandler utveksling av piratkopiert materiale. BitTorrent brukes i dag til en rekke lovlige formål, som f.eks. distribusjon av en rekke open source distribusjoner.

Vi (les: jeg) som logger på her flere ganger om dagen og fjerner all driten som dukker opp av "kinakopier", synes dette blir litt for dumt. Jeg vil bare vise til at dette faller i dårlig smak hos meg, siden vi banner, kaster ut og sanksjonerer alle de andre som roper "løp og kjøp" etter piratvarer.

Slik, da har jeg fått gitt mitt bidrag.

KBiPhones bilde

KBiPhone

Bestilt en hvit og en sort, ellers enig med BlueWaste... :)

HenrikWLs bilde

HenrikWL

Enig med BlueWaste her. Nå er vel teknisk sett ikke dette en piratkopi i og med at Apple selv ikke produserer noe som ligner en gang, men at det er «trademark infringement» er åpenbart.

For all del, jeg ser flere måter dette kan differensieres på, men når forumreglementet nå engang er som det er så virker dette en smule rart.

Tarkus

herlig, BlueWaste, 100 % enig, Dobbeltmoralen fikk seg en velfortjent smekk der :)

aireXs bilde

aireX

Fåes til en billigere penge på ebay. Regner med at det er den samme. :P
http://cgi.ebay.com/iHub2-4-Port-USB-2-0-Hub-Cool-Slim-High-Speed-480-Mps-/170627890115?pt=UK_Computing_LaptopAccess_RL&hash=item27ba36fbc3#ht_4311wt_1142

iBjorns bilde

iBjorn

Er ikke direkte uenig med BlueWaste, men vil gjerne nyansere litt. Paragrafen det her snakk om (§1.1) retter seg primært mot fenomenet tyveri av opphavsrettsbekyttet materiale/data, det vil si nedlasting av piratkopiert musikk, film og programvare. Sånn sett blir ikke dette direkte dobbeltmoral, selv om moralen i det å kjøpe produkter fra produsenter som misbruker logomerking og annen branding i seg selv kan sies å være mer enn bare litt tvilsom. For å analysere litt: jeg har altså kjøpt en slik USB-hub med fake Apple-logo på, men har ikke et øyeblikk vært i den villfarelse at Apple skulle ha noe som helst med produktet å gjøre (uten å bidra med inspirasjon). Produsenten har ikke tapt på det, jeg har ikke tapt på det og Apple har heller ikke tapt på det. Det eneste som er problemet med dette er at jeg dermed også støtter en business der utnytting av andres merkevarer anses som helt kurant og uproblematisk. Det er ikke bra. Man kan likevel innvende at nettopp publisitet på nettsteder som Gizmodo, TUAW, MacWorld og Mac1 bidrar til økt oppmerksomhet på dette og til at piratprodukter ikke blir tatt for å være noe de ikke er. Så lenge jeg ikke lures til å tro at Apple faktisk har laget produktet er det ikke veldig stor forskjell på dette og det Griffin, Belkin, Hama, MacAlly og en del andre tredjepartsprodusenter driver med i forhold til å tilpasse seg et "Mac design". Jeg kunne således bare tatt et av de mange Apple-klistremerkene fra skuffen og klistret det på (men da hadde jeg selvsagt ikke fått den raffe lys-effekten).

Ville bare presisere at denne saken ikke på noen måte kan brukes som brekkstang for å rettferdiggjøre egen piratkopiering etc. i henhold til §1.1. Så det er sagt.

Joeran

Måtte ha meg en slike, jeg også! Er så imponert over hvordan de tar sats og driter en lang en i merkevarebeskyttelser :))

tuppamaaras bilde

tuppamaara

Bestilt :-D

svanos bilde

svano

@btorbo Med all respekt å melde, dette er da virkelig også tyveri. Hadde den sett ut som en usb-hub fra Trust med et eple klistret på den hadde folk neppe kjøpt den. De "stjeler" Apple sin merkevare og formspråk uhemmet. Ja, folk flest vet kanskje den er fake, men kjøper den fordi den ligger såpass tett opp mot hva Apple kunne ha gjort at de liker den. Jeg fikk lyst på den selv, men som produktdesigner føles det litt vel som å skyte seg selv i foten.

iBjorns bilde

iBjorn

@svano: Ser den, men teknisk sett er det vel ikke tyveri (på konsumentens part), men heller medvirkning til misbruk av merkevare. Ikke noe å være stolt av det heller, men neppe direkte straffbart. Når det gjelder selve produktdesignet handler det (ut over eple-logoen) i bunn og grunn om et parallellepiped med avrundede hjørner, og det har da saktens mange andre også benyttet opp igjennom designhistorien. Hadde de gjort en vri med selve logoen hadde dette produktet vært helt problemfritt i mine øyne (jeg har også produktdesignerbakgrunn).

svanos bilde

svano

Enig i at grunnformen ikke er så veldig unik, men kombinasjonen med Eplet er det.. Strengt tatt er vi nok enige :) Nå er forresten kjøp (ikke bare salg) av piratvare forbudt i flere land (ikke Norge), jeg tror slike overtramp på merkevare som dette teller som piratvare og burde i hvert fall gjort det.

Ove

Fant den (via Kelkoo) på én eneste norsk nettbutikk (som jeg aldri før har hørt om):

http://preview.tinyurl.com/3lr7uga

Pris NOK 129,-. "Kjøp 3 betal for 2".

Piratvare på vei til Norge kan beslaglegges av Tollvesenet. Men hvis man bestiller i en norsk nettbutikk?

For øvrig er vel ikke dette den nyeste "New iHub" men bare "iHub"?

Hvorfor kan ikke Apple lage eller lisensiere slike dingser?

Jan Fredriks bilde

Jan Fredrik

2 hvite og 1 svart er på vei til Noreg :)

khunk

Hmm sjekket info, video og "norsk" nettbutikk. i hht siste medfoelger/behoevs ikke ekst stroemforsyning - mens paa videoen ser det ut til aa vaere stroem via mini-usb.
Noen som kan si med sikkert?
Edit - har uansett bestilt en av kore slaga

TeSps bilde

TeSp

Bestilt, da venter jeg i spenning for å se om produktet er like bra som det ser ut til. :-)

Erik Mac Lover

Bestilt :) den er ganske stilig, gleder meg til å få den :D

Nikoraisans bilde

Nikoraisan

Denne var elsk... Bestilte to sorte.

BlueWastes bilde

BlueWaste

Svar til btorbo

I dette innlegget sakser jeg inn flere av dine meninger, og supplerer med mine rett under. Har jeg sakset feil, og tatt de ut av kontekst, skrik ut!

Sånn sett blir ikke dette direkte dobbeltmoral, selv om moralen i det å kjøpe produkter fra produsenter som misbruker logomerking og annen branding i seg selv kan sies å være mer enn bare litt tvilsom.
Jeg er ikke enig i dette. Jeg synes reglene burde være klare her på forumet, og selvfølgelig gjelde for alle. Og når jeg sier det - så mener jeg de burde være klare nok til at slike diskusjoner ikke dannes pga de. Jeg refererer til reglene da det er de som blir satt spørsmålstegn ved i denne sammenheng.

For å analysere litt: jeg har altså kjøpt en slik USB-hub med fake Apple-logo på, men har ikke et øyeblikk vært i den villfarelse at Apple skulle ha noe som helst med produktet å gjøre (uten å bidra med inspirasjon). Produsenten har ikke tapt på det, jeg har ikke tapt på det og Apple har heller ikke tapt på det. Det eneste som er problemet med dette er at jeg dermed også støtter en business der utnytting av andres merkevarer anses som helt kurant og uproblematisk.
(Her svirrer jeg litt utenom saken "Forumets regler vs Denne artikkelen")
Slike produkter, som du også sier - drar nytte av merkevarenavnet og logo. Du kan jo også se hvor mange her som bestiller pga artikkelen. Og dette ser jeg flere problemer i.
Produsenten av produktet taper ikke, de har veldig stor vinning. Det er hele opphavet til piratkopier eller feilmerking av logo/merkevarenavn.

Du taper ikke på det, og det er mye av det som gjør denne businessen så eksplosiv (populær).

Og den siste, at du støtter noen - det er helt korrekt. Men dessverre så er det for få som virkelig aner hva de støtter ved å legge penger i piratvirksomhet. Nå er det mye forskjellig som ligger bak, men i stor andel av tilfellene, så går dette under kriminalitet.

Man kan likevel innvende at nettopp publisitet på nettsteder som Gizmodo, TUAW, MacWorld og Mac1 bidrar til økt oppmerksomhet på dette og til at piratprodukter ikke blir tatt for å være noe de ikke er. Så lenge jeg ikke lures til å tro at Apple faktisk har laget produktet er det ikke veldig stor forskjell på dette og det Griffin, Belkin, Hama, MacAlly og en del andre tredjepartsprodusenter driver med i forhold til å tilpasse seg et "Mac design".

Nordmenn flest har i nylig undersøkelse fortalt at de gir blanke i om varen er produsert av riktig firma, eller kommer fra en "søsterbedrift" i Kina. Og slik er det i Norge, vi handler gjerne litt "jalla" på bodene når vi er i de varmere strøk.

Nå er jeg ikke leksjonerende i tonen når jeg sier det - men tredjeparts produkter som Griffin (...) er ikke det samme som piratvarer der de bruker Apples logo og designstil. I kombinasjon.

Det er ikke så ofte "luring" er inne i bildet, men av og til dukker det opp. Jeg brukte litt tid på å ordlegge meg her, så heng med - så snart du rettferdiggjør kjøpet av dette produktet med å si at du vet det er piratvare, men det er billig, og fungerer bra. Ja, da har du blitt lurt, vil jeg si. For du måler som regel opp hva du har å tape.

Men så lenge produktene angir seg for å være produsert av Apple, Rolex, Louis Vuitton osv ved å klistre logo eller andre kjennemerker på, så er dette ikke rett.

Hadde de gjort en vri med selve logoen hadde dette produktet vært helt problemfritt i mine øyne (jeg har også produktdesignerbakgrunn).

Dette er ditt svar til brukeren svano. Og her klør jeg meg litt i hodet. For jeg kan helt ærlig ikke forstå, og det kan være min feil, men at du har produktdesignerbakgrunn - og har slike meninger. Det er for meg ganske forbløffende.

Og på en siste notis - jeg kjenner deg ikke personlig btorbo, så jeg vil bare si at jeg ikke mener å være ekkel i tonen, eller på noen måte håne meningene dine. Jeg og du har bare litt forskjellige meninger når det kommer til denne saken.

Ha en fortsatt fin kveld! :-)

iBjorns bilde

iBjorn

Hei BlueWaste

Som du sikkert oppdaget var mitt innlegg preget av nokså solid gråsonetenkning. At det passer dårlig inn i en rigid tolkningsverden (som jo et regelverk nødvendigvis er) kommer knapt som noen overraskelse. I realitetenes verden derimot er vi vel alle klar over at vi forvalter et visst skjønn når det gjelder regler og tolkninger av dem (og sågar hvordan vi velger å forholde oss til disse i praksis). For å si det slik; rekk opp hånda alle som aldri har kjørt i 110 i 100-sonen på E6. Ikke det, nei. Reglene våre er klare, men de brytes daglig uten at folk blir kastet ut av forumet av den grunn. Hvis overtrampet er stort nok tar moderatorer eller administratorer affære og utøver sitt beste skjønn i den konkrete saken. I all hovedsak er dette et maktmiddel som vi utøver med varsomhet. Vi er alle mennesker så noen garanti for at det aldri kan "koke over" finnes derfor ikke. Poenget er at selv om reglene er "klare" betyr ikke det at alle har en ensartet oppfatning av dem. Én og samme person kan sågar forholde seg ulikt til de samme reglene ut ifra dagsform, blodtrykk og generell sinnsstemning. Likevel er jeg enig i at det er viktig å respektere og følge reglene etter beste evne og forstand.

Jeg har forøvrig ikke gått god for at den positive moralgehalten i kjøp av piratprodukter er høy. Poenget mitt mht til bruken av begrepet "dobbeltmoral" var av semantisk karakter. Min tolkning av dette begrepet er å forfekte én ting, mens man egentlig mener det motsatte. Det var ikke tilfelle her (det å være imot piratkopiering/nedlasting og det å eventuelt "se litt stort på det" mht brudd på opphavsretten er ikke motsatt av hverandre, selv om ingen av delene akkurat kvalifiserer til Moralprisen 2011).

Jeg tror jeg hopper rett til det med Griffin etc. siden budskapet bak det hjertesukket imellom ble litt diffust for meg. Foran meg på kontoret har jeg en Mac Mini. Under den står det en Iomega MiniMax 1TB ekstern harddisk. Den er til forveksling lik Mac Minien. Farger, form, materialer, dimensjoner, ALT ved det produktet (utenom logoen) forteller at her har vi med et produkt å gjøre der alle mulige grep som gjøres kan er gjort for å få produktet til å gni seg vellystig opp imot Apples stømlinjeformede legg. Det var vel derfor jeg kjøpte den også. Oppe på datterens rom står en annen Mini med en 500 GB LaCie MiniDrive under. Samme greia der. Vesensforskjellen mellom disse og denne USB-huben går dermed på den frekke (og ulovlige, jeg er selvsagt enig i det) bruken av logomerket. Derfor, hvis de hadde "gjort en vri med logoen" (Mac1s egen logo er et eksempel på dette da de har tatt bladet fra Apple-logoen, duplisert det, fjernet resten av eplet, lagt de to bladene oppå hverandre og gitt dem forskjellige farger) hadde det ikke vært noe å henge hatten sin på slik jeg ser det. Det har de imidlertid ikke gjort, så de er definitivt over i naboens tre etter epler, for å si det sånn. Når det gjelder selve formen kunne de sågar laget en versjon i aluminium uten å være annet enn inspirert. Formen er så genialt enkel at den ikke kan patenteres (utenom med helt konkrete tekniske spesifikasjoner med på kjøpet). Det er altså i forhold til bruken av en relativt generisk form at produktdesigneren i meg ikke kan se noe juridisk problem med formen på produktet. Det er veldig mange som formmessig "vil være Apple" (bare se på SAMSUNG), og det i seg selv er en lakmustest for Apple på at de er på rett spor i designavdelingen.

Symbiosetilværelsen mellom original og kopi er også interessant. Det blir litt som med paparazzifotografer; kjendiser syter og klager på mangelen på privatliv mens de i virkeligheten er helt avhengige av denne eksponeringen fordi det er dette som gjør dem til kjendiser. Av og til tråkker de (paparazziene) rett nok over grensen (hvor nå enn den måtte gå for den enkelte), men uten et tabloid kjendishysteri ingen kjendis. Kopier og "inspirerte produkter" vitner om en høy interesse og et sultent begjær hos publikum og således er det i det øyeblikket ingen lenger kopierer deg at det er fare på ferde. Storkapitalen er dessuten et kjempemessig spill, og i lys av det du sier om å bli lurt er det ingen tvil om at både du og jeg blir lurt hundrevis av ganger hver eneste dag. Jeg leste for en tid tilbake en artikkel om store klesselskaper som piratkopierer seg selv for å øke verdien på "originalplaggene" (husker ikke hvor og når, så ta det med valgfritt antall klyper salt).

Så, med mitt gråtonefilter aktivert så jeg på denne saken som relativt lite alvorlig og oppskakende i den store sammenhengen. Jeg tror Mac1 overlever dette uten å bli en stampub for nedlastingspirater. Det betyr på ingen måte ikke at man skal godta misbruk av merkevarer og jeg er ikke blant dem som applauderer måten de ignorerer opphavsretten på. Snarere tvert imot.

-men jeg fikk lyst på en sånn.

btorbo

Uluen

Selv hører jeg til de som ikke får økt puls i forbindelse med en USB hub :-*

Joon Nilsens bilde

Joon Nilsen

Denne måtte bare bestilles.

kjetilp

Moderator krangling-_-

rattata12s bilde

rattata12

150 igjen nå, gikk fort unna for kun noen HUB'er :b

Nairda

Kjøpte to i slengen, måtte jo bare ha et par.

: D

Macaholic

Minker stadig. Nå: 37 hvite og 25 sorte igjen. Engadget.com kjørte en sak på dette i går kveld og når amerikanerne i dag våkner ryker nok de siste. Av og til er det godt å være før amerikanerne i køen når det kommer til Apple..;o)

danibo77s bilde

danibo77

Bestilte en hvit. Måtte bare ha! Var 400 igjen på tirsdag.. Glad jeg fikk nett på hytta :)

Ang debatten over, så er jeg enige med begge parter, bare synd Apple ikke har en slik offisiell sak..

kjetilp

Da datt denne ned i min mail-boks!

You have received a new message regarding order #****:

Dear Customer, We are warned by Apple Inc. to stop selling the iHub and pull it down from our store. If you have already made a purchase, you are one of the lucky ones. We ship all orders within 3 working days after payment made but due to the Easter Public Holiday from Apr 22~25, shipping resumes only Apr 26. As we have many orders to process, there will be a slight delay. Delivery takes 10-14 working days after ship out from Hong Kong and tracking will be provided upon ship out. Please accept our apologies and rest assured that we are working hard to rectify this. w/rgds, Cyril Chang

rattata12s bilde

rattata12

@kjetilp samme her, fikk en jeg og :p

danibo77s bilde

danibo77

@kjetilp Snakker om sola. Jupp. "Heldig" med den gitt... :)

Jan Fredriks bilde

Jan Fredrik

Har også fått denne mailen:

"Dear Customer, We are warned by Apple Inc. to stop selling the iHub and pull it down from our store. If you have already made a purchase, you are one of the lucky ones. We ship all orders within 3 working days after payment made but due to the Easter Public Holiday from Apr 22~25, shipping resumes only Apr 26. As we have many orders to process, there will be a slight delay. Delivery takes 10-14 working days after ship out from Hong Kong and tracking will be provided upon ship out. Please accept our apologies and rest assured that we are working hard to rectify this. w/rgds, Cyril Chang".

Glad jeg rakk å bestille 2 hvite og 1 svart.

mg2

Dear Customer, We are warned by Apple Inc. to stop selling the iHub and pull it down from our store. If you have already made a purchase, you are one of the lucky ones. We ship all orders within 3 working days after payment made but due to the Easter Public Holiday from Apr 22~25, shipping resumes only Apr 26. As we have many orders to process, there will be a slight delay. Delivery takes 10-14 working days after ship out from Hong Kong and tracking will be provided upon ship out. Please accept our apologies and rest assured that we are working hard to rectify this. w/rgds, Cyril Chang

iBjorns bilde

iBjorn

Vær så snill, nå trenger vi ikke flere innlegg om den mailen som alle som har kjøpt iHub har fått/kommer til å få. Poenget er forlengst formidlet.

btorbo

maclover11s bilde

maclover11

@btorbo

Jeg vil så gjerne bli moderert.

haha, kunne ikke dy meg :P

jpsalvesen

Kan noen lage en kopi med pære som symbol? DET ville jeg ha betalt pæng for :)

khunk

Kanskje litt tidlig enda... Men noen som har mottatt forsendelsen? Noen sjans for at de kan bli stoppet i tollen som pirat-goods?

kjetilp

Kanskje litt tidlig enda... Men noen som har mottatt forsendelsen? Noen sjans for at de kan bli stoppet i tollen som pirat-goods?
pirat-goods stoppes ikke til private?

Uluen

Så du tror piratkopier er greit til privatpersoner? :rolls eyes:

Joon Nilsens bilde

Joon Nilsen

Har noen fått/testet denne ennå?

kjetilp

Nei

Uluen

Litt overivrig med modereringen her nå, btorbo, eller vet du med sikkerhet at ingen har testet den enda? :-D

kjetilp

** **** *** **** ***** **** *********
Dekod det og få noe tilbake!

iBjorns bilde

iBjorn

Nei, alt jeg gjorde var å fjerne det stitatet kjetilp hadde lagt inn av det Joon Nilsen skrev i posten rett over. Det er unødvendig å sitere posten rett før sitt eget (og i strid med [url=http://mac1.no/regler#paragraf-28">§2.8 i reglene). Det er absolutt ikke min mening å være en drage, men det er rett og slett litt pedagogikk i det å nevne reglene i ny og ne. Vi vil alle nyte godt av å holde forumet fritt for alt for mye "rusk og rask i krokene", og det er blant annet det man forplikter seg til å bidra til når man påtar seg å være moderator.

:-)

btorbo

Macaholic

Fikk i natt melding om at mine Hub`er er send, samt en mail fra hongkong post med trackingnummer. Blir sendt fra HKPost 3 mai.

khunk

Det lover godt, selv har jeg ikke mottatt lignende beskjed, foreløpig...

olsenyo

henta min i dag.. kabelen som følger med er kanskje i korteste laget for bruk til imacs, men til laptoper er den feiende flott :)

kjetilp

Hvilken dag bestilte du?

Joeran

Har ankommet Oslo, så i morra eller mandag har jeg den. Blir finfint! :-)

rattata12s bilde

rattata12

Som de sier her før meg, kabelen er aaaaltfor kort, 5-10cm ca. Ellers er de skamfete! Man kan heldigvis bruke en lengre Mikro USB kabel for stasjonære PC'er (Mac'er).

Macaholic

Hei.
Jeg la inn to ordre; to hvite og to sorte. De to hvite fikk jeg i dag (mottok også tracking nummer på denne) Men den andre ordren (to sorte) har jeg ikke hørt noe om (ikke mottatt trackingnummer). Noen andre som venter? På ordrestatus siden i nettbutikken står det "Payment accepted" (Selvsagt ;o), på de to hvite står det Shipped.
Vil gjerne ha de sorte asap, slik at jeg kan bestemme meg for vilkne tre jeg skal selge ;)

kjetilp

Kontakta de og var bare og vente de hadde mange og sende ...

mar_hus

Herlig produkt. Liten og fin på skrivebordet. Takk for tips! :-)

nesten_nerd

Jeg har en Hama usb hub som også er liten og hendig.
Denne har en kabelen på 60cm.
http://www.amazon.co.uk/Hama-Compact-USB-2-0-Hub/dp/B000HWYA66

Nå er det ikke bare " Tidenes USB-hub" som har alt for kort ledning. Det har tastatur og mus til Mac også.

Kanskje denne tråden burde hete " Tidenes USB-hub vits for Mac-brukere" og for flere vitser se også Mac mus og tastatur :-/

iBjorns bilde

iBjorn

Det der vil jeg si er høyst subjektivt. Jeg synes de er akkurat passe. Har en Hama jeg også som jeg irriterer meg litt over at har så innmari lang ledning. USB-huben er jeg derimot helt med på at har en ledning som definitivt er i korteste laget. Den er jo praktisk talt trådløs.

btorbo

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai