Kalendere i menyen med CalendarBar

CalendarBarI et par måneder har vi vært flittig brukere av en liten Mac App Store-applikasjon som gjør livet mye lettere for de av oss som har mange avtaler i kalenderen.

CalendarBar (NOK 11,-) gir deg nemlig din iCal, Google og Facebook-kalendere rett i menybaren på en enkel og elegant måte.

Programmet er utviklet av Clean Cut Code og legger seg etter installering elegant i bakgrunnen. Det eneste du ser til CalendarBar er et nytt menyelement i din meny. Dette menyelementet viser en kalender og trykker du på den får du opp et elegant formatert vindu med de kommende kalenderavtalene dine.

Calendarbar

CalendarBar bruker fargekoding svært effektivt og du skiller raskt mellom dine forskjellige kalendere og dager veldig raskt. Programmet gjør det også mulig å hente kalendere fra Facebook (event og bursdagskalender) og Google Calendar (inkludert Google Apps). Du trenger dermed ikke å være en iCal-bruker for å benytte CalendarBar.

Calendarbar

CalendarBar støtter også Growl og kan gi deg advarsler om nært forestående kalenderavtaler som popup-vinduer i systemet. Dette krever at du har Growl installert.

Programmet koster normalt NOK 29,- i Mac App Store, men forøyeblikket kan du komme deg unna med kun NOK 11,- i Mac App Store. CalendarBar kan anbefales hvis du har en full kalender eller bare vil holde litt mer oversikt uten å måtte starte iCal.

Mac11es bilde

Mac11e

Programmet ''Calendar'' tilbyr lignende funksjonalitet, men med få valgmuligheter til å endre layout eller 'oppførsel'.

Den støtter heller ikke Google eller Facebook kalendere direkte, men disse kan jo legges inn i iCal og dermed også vises i dette programmet. Og det er gratis :)

http://itunes.apple.com/no/app/calendar/id415181149?mt=12

iBjorns bilde

iBjorn

Jeg har i alle år sverget til [url=http://www.objectpark.net/mcc.html">MenuCalendarClock som gir en (i mine øyne) uovertruffen funksjonalitet på dette området. Det er ikke dermed sagt at CalendarBar er dårlig, men det er jo alltid fint med flere alternativer.

btorbo

K.D.Gs bilde

K.D.G

Jeg bruker MagiCal og det er gratis :D . Det er kanskje itt for enkelt for enkelte, men jeg vil ha det enkelt. :D

Mac skal være enkelt! :D

vlunde

MenuCalendarClock, brukt det i flere år og det er særdeles oversiktlig og bra :-)

http://www.objectpark.net/mcc.html

chusby

Går det ikke ann å ha bursdager fra facebook i calendarbar? eller er det kun events?

asmaan

Bursdager fungerer fint :-)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai