8 produktivitets-applikasjoner til lav pris

8 produktivitets-applikasjoner til lav prisPopulariteten til programvarepakker som Macheist og MacUpdate Promo har ikke sunket etter Apples introduksjon av Mac App Store. Denne uken kom en ny pakke som nesten utelukkende fokuserer på produktivitetsapplikasjoner til Mac OS X. For kun $29.95 får du 8 programmer - deriblant glimrende TextExpander som alene koster NOK 195,-

Programvarepakken Productive Macs er en programvarepakke på lik linje med MacHeist og de mange andre pakkene som har dukket opp de siste årene. For en $29.95 får du 8 forskjellige Mac-applikasjoner som normalt har en utsalgspris på $221.

Slike pakker har ofte mye ymse innhold, men denne pakka er faktisk veldig interessant. Her finner du programvare som TextExpander, Pathfinder og HoudhaSpot, tre applikasjoner som alene er verdt prisen på $29.95.

Programmene som er inkludert i Productive Macs er:

Kort videointroduksjon av de forskjellige applikasjonene

Som vanlig er det en relativt kort varighet på denne typen pakker og du må kjøpe pakken innen 13 dager for å få tilbudet. Les mer på ProductiveMacs.com

Onizuka89

Minst to av disse applikasjonene er ganske bra, brukte socialite for twitter, facebook, og for å holde øye på RSS feeder, den har tapt på twitter of facebook fronten mot Tweetdeck på telefonen, men den lever enda som det som holder orden på RSS-feedene mine :P

PathFinder har masse nyttige ting som ikke finnes i Finder, men den er litt mer "røft" i designet, og ikke like glatt som Finder, så kan ta litt tid å venne seg til, men funskjonene vender man seg fort til, og ja man kan endre på hvordan teksten ser ut (det som irriterte meg mest i Path Finder først :P)

TextExpander kan også være ganske bra om man bruker noen ting om og om igjen, og vil kutte ned på skrivinga (bivirkning er at du glemmer det når du sitter på andre maskiner som ikke har det :P)

Kjøpte dere ikke pakka selv? for linken ser ikke ut til å være verve link (verv 2 få pakka gratis, så vidt jeg forstod :P)

K.D.Gs bilde

K.D.G

kommer pakken i posten?

nicho

Nei. Jeg regner med at du spøker?

pushits bilde

pushit

Fikk min i går, de kommer på døra. To flotte damer fra TNT. Eksplosivt :)

SgtAlexxs bilde

SgtAlexx

TextExpander klarer jeg meg ikke uten lenger. Det er rett og slett helt fantastisk!

Rundt 300 kosta det vel da jeg kjøpte det :p

SgtAlexx
www.molotow.no

nils.js bilde

nils.j

Jeg kjøpte og installerte det meste i pakken, men fant ut at dette var bare tull! Ting jeg ikke kommer til å bruke, så det var 70,- ut av vinduet!
Det verste var at rettskrivningsystemet jeg har fra tidligere ble låst av Textexpander, så det gikk på godet ut.
Så lærte jeg det...
(Det eneste jeg har beholdt, er Pathfinder)

DeeWox

Veldig lav dollarpris du reknar med.

$30 = 167kr.

nils.js bilde

nils.j

Det gikk tydeligvis litt fort...
Det skulle vært 170. ;)

luredan

Socialite er vel mer en "antiproduktivitetsapp" ;)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai