Spotify i menyen

SpotifyMenybaren vår begynner å bli ganske så full, men det er vel kanskje alltid plass til et ikon eller to til? Bruker du Spotify og er glad i menyapplikasjoner bør du ta en ekstra titt på applikasjonen «SpotiMy» i Mac App Store som gir deg menykontroll over Spotify.

SpotifySpotiMy gjør kun en eneste ting og det er egentlig ingen avansert applikasjon, men allikevel så liker vi funksjonen. Applikasjonen tar Spotifys play/pause/neste-knapper og gjør dem lett tilgjengelig i menybaren. Det finnes et hav av slike applikasjoner til iTunes, men dette er den første vi har sett til Spotify.

Ikke alle er fan av de dedikerte knappene til dette på de fleste nye Macene som både titt og ofte kræsjer med andre kjørende applikasjoner (iTunes). SpotiMy kan være en løsning på det, men vi skulle gjerne sett litt utvidet funksjonalitet. Kanskje inkludere mer informasjon om sangen som spilles, albumart og neste sang? Omtrent som fantastiske Coversutra, men bare for Spotify? Ja, takk sier vi.

Inntil videre overlever vi med SpotiMy som koster NOK 6,- i Mac App Store

Tags:

Cocay

Det så jo ut som noe skikkelig drit.
Vil heller anbefale HyperDock. Den ser mye bedre ut og gjør akkurat det samme + mye, mye mer.

cybercoin

6kr er alt for dyrt!

jerry.c.bushs bilde

jerry.c.bush

Jeg er en av de som ikke er særlig fan av all dritt som blir lagt til på menylinja. Det tar ofte, men ikke alltid, ressurser. Det er heller ikke alltid at det er særlig effektivt i bruk.
Da tror jeg heller på tastatursnarveier eller faktisk en Apple Magic Trackpad og BetterTocuhTool installert. Da kan man sette funksjoner på AMT'n og forsåvidt også på Apple MAgic Mouse og den innebygde styreflaten på alle bærbare Macer.
En kombinasjon av tastatursnarveier og en konfigurert AMT er mer intuitivt i bruk og mye mer effektivt.
Just mah 2 c's.

Eplekjernekaren

Pussig at noen synes 6 kroner er dyrt for noe som helst!

m4rius

For fjortisser på gutterommet som ikke har penger, er sikkert også 6,- dyrt... :(

jerry.c.bushs bilde

jerry.c.bush

Tror nok at det var bittelitt ironisk ment, men..... om man ikke trenger programmet så er selv 6 kr for mye. 

kristianb

Helt meningsløs app. Hvorfor ikke bare bruke knappene på tastaturet?

cybercoin

Eg tykkjer for min del at det er pussig å betale for programvare i det heile tatt. Macbrukar eg er, så betalar eg for OS X, men utover det klarar eg meg fint. Men det er begrensa kva ein får tak i uten å betale, så eg vurderar å gå tilbake til gode gamle linux.

Go GPL!

KareStensland

Jeg og vil anbefale HyperDock! Er meget fornøyd med alle funksjonene den tilbyr.

flybaba

Man trenger jo bare å høyreklikke på Spotifyikonet på docken, så komme de samme alternativene opp, + enda fler! Volumet har man jo uansett på F10 - F12.

espran

.. Hva med å bruke medietastene?

apwr

Dette er vel strengt tatt ikke verdt å skrive en artikkel om...

bellariss bilde

bellaris

Og hva skal vi med dette...?...som jeg sier på min tweet iBellaris

oleblacks bilde

oleblack

Det du bør gjøre er å kjøpe sånn spotify kort på 7 eleven, også klager du innen 48 timer. du får igjen penga :) du har krav!

andreas 30gb

Wimp for alle penga. Spotify er SÅÅÅ 2010 ;)

svanos bilde

svano

@jerry.c.bush Bruker du faktisk BTT og Spotify sammen med hell? Jeg er så lei av en bug i Spotify som gjør at man mister museklikk når BTT og Spotify kjører samtidig (feilen skal ligge i Spotify) at jeg er i ferd med å gå over til satan selv: Wimp (bra innhold, teknisk sett en helt håpløs løsning med Adobe Air).

jerry.c.bushs bilde

jerry.c.bush

Må faktisk tilstå at jeg ikke bruker Spotify mye på Macen. Det går mest på iPad og iPhone der og iTunes på Macen(e).
Men ellers er det en glimrende kombinasjon i min daglige bruk av maskinen sånn som jeg forklarte det tidligere. Dog har BTT vært noe buggy i enkelte versjoner, så litt banning har det nok dessverre blitt, men overall er jeg fornøyd med kominasjonen BTT og AMTp.

- Og for ikke å glemme den glimrende Windows 7 funksjonen ved at man drar vinduer til siden, hjørner eller toppen av skjermen for å få vinduet til å tilpasse seg alt etter hvor man drar vinduet. Denne funksjonen er vel en av de få funksjonene jeg savner fra Windows 7.

svanos bilde

svano

Jepp, er stor fan av BTT selv. Faktisk så stor fan at jeg vurderer å kaste ut Spotify for Wimp (samme hvor mye jeg misliker Wimp sitt valg av Adobe Air) for å kunne bruke BTT videre (ingen andre alternativer for å konfigurere mus og trackpad er på nivå med BTT mener jeg).

culexuss bilde

culexus

Jeg liker heller remoteless, eller vil heller sette remoteless høyere en denne lille spotify menyen:) Ser ikke helt vitsen med den.

Bare et tips om dere skulle ha noe lignende oppsett så gjør det slik jeg har gjort nå:) Instaler Airfoil på macen og stream lyden videre til eks apple tv. Og igjenn styr spotify med remoteless via ipad. Da kan du styre musikken om du er på macen eller ipaden nett som du vil. Mye mer digg å ha ipaden på sida og slik at du ikke trenger å rote frem spotify på macen for å skifte sang eller leite opp et nytt album osv.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai