Final Cut Pro X neste uke?

Final Cut Pro X og Thunderbolt neste uke?I april viste Apple Final Cut Pro X fram for første gang og lovte oss en lanseringsdato i løpet av juni. Nå er vi i midten av juni og nå hevdes det at Final Cut Pro X vil være å finne i Mac App Store allerede neste uke. Samtidig vil en rekke tredjeparts Thunderbolt-produkter lanseres.

Det er den japanske Mac-bloggen Macotakara som nå hevder at den neste versjonen av Final Cut Pro vil lanseres neste uke. Apple har allerede offentliggjort at prisen vil bli på kun $299 og produktet vil utelukkende være å finne i Mac App Store.

Final Cut Pro X skal ha et helt nytt grensesnitt og en rekke nye funksjoner. De siste dagene har flere skjermbilder av produktet også lekket og brikkene for en lansering i neste uke faller definitivt på plass.

Final Cut Pro X neste uke?

Final Cut Pro X neste uke?

Final Cut Pro X neste uke?

Final Cut Pro X neste uke?

ggt667s bilde

ggt667

Jeg likte vinduene som var is Final Cut 1, dumt at de ikke er tilbake, da dem tok 1/2 så my plass til vindu-gadgets.

ddybings bilde

ddybing

Jeg så en vindu av "MattsMacintosh" hvor man kunne få iMovie til å se nesten helt likt ut. Selvfølgelig ikke alle de samme funksjonene og sånt, men utseende blir nesten likt ;)

mjeje

Er det en erstatter for final cut studio?(pro)

TigerOlas bilde

TigerOla

Det har florert rykter om at du kan klippe på vanlig 3-punkt metode. Dvs. med en egen kildevisning, sette inn - ut - og legg til tidslinje, alá det man har i FCP i dag. Kun et rykte, gjenstår å se når tiden kommer.

Ja, mjeje, dette erstatter Final Cut Studio.
Spent på hvordan de gjør det med DVD authoring og lydetterarbeid. Ikke alle er interessert i Logic, selv om det er absolutt å anbefale.

tommyeggens bilde

tommyeggen

Jeg er spent på hva som skjer med resten av Final Cut Studio. Color og Soundtrack Pro er veldig gode programmer og de kan ikke bare kaste disse ut vinduet.

TigerOlas bilde

TigerOla

Color ser ut til å være godt implementert direkte i Final Cut X. Er redd for at det vil gjøre meg delvis arbeidsløs..

ggt667s bilde

ggt667

Spisskompetanse gjør aldri noen arbeidsløse, med mindre kompetansen var mulig å gjøre like godt objektivt gjennom en formel.

Hvorfor implementerer dem ikke Motion inne i Final Cut?

TigerOlas bilde

TigerOla

Det florerte bilder av noe som skulle tyde på Motion integrering. Ingenting er sikkert ennå hva som faktisk er i pakken foruten at det er et klippeprogram. Vent og se! Apple annonserer nok med veldig god og fyldig informasjon når dagen kommer. :)

kjekan

Hva skal en velge?

Jeg begyte å redigere i adobe premiere, også gikk jeg over til avid mediacomposer også gikk jeg over på final cut.....

Betyr det at jeg skal gå tilbake til adobe eller avid igjen? Jeg har vært strålende fornøyd med både avid og final cut....

TigerOlas bilde

TigerOla

Du velger akkurat hva du vil. Ingen ting er mer galt enn du gjør det til selv. Kommer også an på om du jobber opp mot andre, og hvilken arbeidsflyt de legger opp til.

kjekan

Kloke ord der...

Jeg tror jeg kommer til å forsette med final cut, men er ikke sikker...siden jeg jobber mot tvstasjoer... så sant det ikke dukker opp en bombe av et nytt redigeringsprogram..

Er du eing TigerOla?

TigerOlas bilde

TigerOla

Enig!

Jeg kommer definitivt til å holde meg til Final Cut. Én ting er pris. En annen ting er brukervennlighet. Ut fra de videoene fra Supermeet er jeg utrolig interessert i hva de viser.

Videre har det bred formatstøtte. RED? Alexa? Jatakk! Spent på om det også leker godt med 3D, da det kan tyde på at jeg må gjøre mer sånt fremover.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai