Ny Mac Pro og Mac Mini i august

Ny Mac Pro og Mac Mini i augustRyktene som hevder at det ikke kommer noen nye hardwarelanseringer før Lion lanseres i juli ser ut til å stemme ganske godt.

CNets Brian Tong brukte Twitter til å avsløre at oppdaterte Mac Pro og Mac mini med Thunderbolt først kommer i august. Måneden etter lanseringen av Lion.

Tong hevder at Apple vil lansere nye Mac Pro og Mac Minier den første uka i august. Det vil sannsynligvis si kun en eller to uker etter Lion har blitt lansert. Apple har ikke kommet med noen offisiell dato på lansering av Lion, men har sagt at systemet blir lansert i juli. De siste utgaver av Lion tilsier at Apple trenger all den tid de kan få på å bli ferdig med systemet og man må dermed anta systemet først kommer mot slutten av juli.

EXCLUSIVE: My sources tell me ALL NEW Next-Gen Mac Pros and Mac Minis will launch either end of July first week of August.less than a minute ago via Twitter for iPhone Favorite Retweet Reply

Tong spådde også lanseringen av de nye iMacene, og han traff. Han spådde da at lanseringen ville skje i slutten av april eller første uke av mai. Tong forteller at hans kilde for Mac Pro og Mac Mini oppdateringene er den samme som for iMac oppdateringen.

Tong sier han ikke vet om noen spesifikasjoner, men vil lover å si ifra når han vet. Det eneste han nevner er at det er ventet Thunderbolt og Sandy Bridge CPUer.

Stheens bilde

Stheen

Vil neste gen MacBook Pro bli lansert neste år, eller er det en mulighet for at det kommer til høsten?

Noen som tror at Apple vil skifte design etter alle disse årene?

purolatino

Hei

Kan man da forvente at "nye Mac Mini" også da vil ha skjermkort fra Intel?
Slik jeg har forstått det, er skjermkortet til Nvidia bedre enn det intgrerte til Intel?
Lurer på om jeg da skal kjøpe meg Mac Mini før "de nye" blir lansert.

HenrikRyhjells bilde

HenrikRyhjell

Hei

Brian Tong som har kilden tweetet for ikke lenge siden om at man ikke burde kjøpe enda, men vente til de nye. Så hadde jeg vært deg så hadde jeg ventet, pluss at hvis de viser seg at de ikke er slikt betyr det ikke at de "gamle" forsvinner med en gang. De synker i pris, og butikker selger de enda billigere enn det for å få de ut ;)

sanna1

Ikke Macbook Air? :-(

Eggmont Forlags bilde

Eggmont Forlag

sanna1: Kanskje i oktober, som i fjor?

CBlomviks bilde

CBlomvik

Rart det her! Både Ivy og Bulldozer er rett rundt hjørnet. Om det er snakk om 2600k osv som skal settes inn i disse maskinene så er jo de gjeldene Xeon-prosessorene en kraftigere CPUløsning. Skjønner ikke hvorfor de vil bruke gjeldene SB-prosessorer når de den sanne avtageren av Xeon (Ivy) er ikke langt unna.

kometen

Ifølge http://www.buzzbox.com/news/2011-05-29/sandy-bridge:xeon/?clusterId=4157377 kommer ivy bridge først i starten af 2012.

Hilsen
Claus

Houd.inis bilde

Houd.ini

Jeg tror ikke Ivy Bridge (LGA 1155) kommer før om 3/4 år, brikketsettfadesen med Cougar Point gjør nok at intel utsetter Ivy Bridge for å tjene inn den milliarden dollar de tapte på tilbakekallingene. Og i.o.m. at Sandy Bridge E visstnok ikke kommer før Q3 i år, så kommer det ikke noen ny Mac Pro før Q3, med mindre Apple får bruke ikke-lansert maskinvare (som har hendt tidligere). Ivy Bridge for s2011 kommer ett år etter Sandy Bridge E tipper jeg, og blir forhåpentligvis en direkte drop-in.

Da tror jeg mye heller på en ny Mac mini, den begynner virkelig å bli lang i tanna. Og ny Macbook Air, med Sandy Bridge ULV- prosessorer som er rett rundt hjørnet.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai