Mac OS X 10.6.8 lansert

Mac OS X 10.6.8

I går kveld la Apple ut, som forventet, det som sannsynligvis blir blant de siste oppdateringene til Mac OS X Snow Leopoard. 10.6.8 er den åttende vedlikeholdsoppdateringen til Snow Leopard og oppdateringen klargjør blant annet systemet for oppdatering til OS X Lion som kommer neste måned.

Oppdateringen er som vanlig anbefalt for alle som kjører Mac OS X Snow Leopard og inneholder en rekke endringer som skal øke stabilitet, kompatabilitet og sikkerhet.

Blant annet er følgende endringer gjort:

  • Forbedre og forberede Mac App Store til å kunne oppgradere til Lion
  • Rettet et problem som fikk Preview til å avslutte uventet
  • Forbedre støtten for IPV6
  • Forbedre stabiliteten til VPN
  • Fjerner alle kjente varianter av trojaneren Mac Defender

Oppdateringen er tilgjengelig i programvareoppdateringer/software update i Mac O S X 10.6 og anbefalt alle brukere. Den krever omstart etter installering. Du kan lese mer om oppdateringen hos Apple.

admins bilde

admin

Oppdatert. Ingen problemer på MacBook Air.

Jespers bilde

Jesper

Dersom du bruker Hands Off! (alternativ til Little Snitch), sørg for å oppdatere til 1.3.1 før du oppdaterer til OS X 10.6.8. Dersom du allerede har oppdatert til 10.6.8 og får Kernel Panic, boot inn i safemode og oppdater Hand Off! der.

Macsentials bilde

Macsential

Har noen mere informasjon om endringene til IPv6?

Snuppiscnapp

Skal jeg bruke "software update" eller laste ned comboen for så å oppgradere? Jeg sitter på en 2011 modell iMac i5. Det er jeg mener er sjansen mindre for feil, når man bruker comboen mot vanlig "software update"? :-)

petrus764s bilde

petrus764

Du skal bruke software update, hvorfor skal du laste ned en combo-oppdatering offline hvis du ikke har bruk for det? Det er først og fremst for nettverksadministratorer som skal oppdatere flere PCer på en gang. En combo-oppdatering inneholder også som regel flere oppdateringer du allerede har, og er derfor bortkastet harddiskplass.

Hvorfor skal det være bedre å installere combo, foran Apples programvareoppdatering? Det er tross alt en grunn til at Macen din kommer med programvareoppdatering..

Laffa

Hei, jeg får ikke lastet ned oppdateringen. Det står “Det oppstod en feil under nedlasting”. Hva gjør jeg?

el-nico

Hei, jeg får ikke lastet ned oppdateringen. Det står “Det oppstod en feil under nedlasting”. Hva gjør jeg?

Prøv igjen.

Kashmars bilde

Kashmar

Skulle visst om problemet med Hands Off! før jeg oppdaterte. Men men, det ga meg en unnskyldning for å fikse en fresh installasjon av OSX med FileVault aktivert.

Snuppiscnapp

Brukte comboen til å oppdatere. Alt gikk fint på denne iMac'en. Men det er en ting som slår meg, den ble jævlig varm i chassiet etterpå... Den var ikke slik før oppdateringen, da var den bare lunket, nå så er den nesten brennende varm på toppen av maskinen!

Noen andre som har opplevd dette?

furia

macen brenner opp her også. Tenker jeg må avinstalere og gå tilbake til gammel versjon.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai