Gameloft lanserer N.O.V.A 2 for Mac

Gameloft lanserer N.O.V.A 2 for MacEtter åpningen av Mac App Store fortsetter det å dryppe applikasjoner fra iOS-plattformen over til OS X. Spill er kanskje det vi ser mest av og Gameloft slipper nå det populære iOS-spillet N.O.V.A 2 som kommer til Mac OS X og Mac App Store.

Gameloft har lenge høstet kritikk for å kopiere mer kjente spill og det er vel ikke helt noe å nekte for at de har latt seg inspirere også på N.O.V.A-serien. Inspirasjonen er selvsagt hentet fra Bungies Halo-serie og spillene har en relativt lik historie, grafikk og funksjon. Det er allikevel et stykke mellom Halo og N.O.V.A.

Gameloft lanserer N.O.V.A 2 for Mac

Når det er sagt så finnes jo ikke Halo-serien på Mac OS X i det hele tatt selv om Bungie, før de ble kjøpt av Microsoft, kun utviklet spill til Mac. Halo blir nok ikke å finne på vår plattform med det første og inntil da kan kanskje N.O.V.A dekke litt av opplevelsen?

Det beste med N.O.V.A er kanskje spillets multiplayerfunksjon hvor opptil 10 personer kan spille mot hverandre, enten lokalt eller online. Multiplayer har fem forskjellige spillmodus - Free for All, Team Deathmatch, Capture the Flag, Freeze Tag og InstaGib som kan spilles på 10 spesielle multiplayerbrett. Hvis du ikke er fan av multiplayer, så kan du spille deg gjennom 13 brett i den vanlige modusen.

Gameloft lanserer N.O.V.A 2 for Mac

Gameloft lanserer N.O.V.A 2 for Mac

Gameloft lanserer N.O.V.A 2 for Mac

Video

N.O.V.A 2 koster NOK 55,- i Mac App Store og for den prisen får du ganske mye underholdning. N.O.V.A er langt unna Halo, men Halo er kanskje best på Xbox?

Laffa

"Når det er sagt så finnes jo ikke Halo-serien på Mac OS X i det hele tatt” Dette stemmer ikke. Har Halo Combat Evolved til MAC OS X sittende på spillhyllen min, og det fungerer smertefritt på min Intel-Mac. ;)

Lokehues bilde

Lokehue

Halo: Combat Evolved for Mac kan lastes ned her.

DeeWox

Det første skjermbilete er jo nesten rein kopi av Halo. Eg synes Modern Combat hadde ein merkelig styring og "feel" til det. Kanksje eg hadde litt for høge forhåpningar til eit spel som kostar 55kr,-

jerry.c.bushs bilde

jerry.c.bush

Dette var en stor skuffelse. Har jo selvsagt spilt Halo i noen år og ser ikke noe sammenligning i brukeropplevelse på noe vis.
Det var en meget dårlig opplevelse for min del i alle fall.
Spillet var ikke verdt pengene for meg.
Da liker jeg bedre MC Domination og COD Modern Warfare på Macen. Litt dyrere, men så absolutt verdt de ekstra kronene og enda litt.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai