ping extra: SCVNGR, Asymco og Klikk

Som de fleste fikk med seg ble det en litt lengre pause mellom forrige ping-episode og gårsdagens episode om iCloud, iOS 5, Lion og Google+, men vi har litt på lager. Vi laget nemlig tre små «ekstra»-episoder under årets Appworks-konferanse.

Vi intervjuer Horace Dediu fra bloggen Asymco.com, John Valentine fra lokaliseringstjenesten SCVNGR og sist, men ikke minst, Martin Sivertsen fra norges første podcast Klikk.

Extra #04 - John Valentine, SCVNGR

Mobile lokaliseringstjenster som Foursquare, Gowalla og Facebook Places har vært i vinden de siste to årene. SCVNGR er en slik tjeneste, men med en litt annen vri. De prøver å gjøre din omverden om til et «spill» og gi deg forskjellige oppgaver i nærheten. I tillegg kombinerer de dette med «deals» lik Groupon og lignende. Mats tok en prat med John Valentine fra SCVNGR for å høre mer om tjenesten.

Extra #05 - Horace Dediu, Asymco

Horace Dediu har på kort tid blitt et velkjent navn innen mobilbransjen. Horace sluttet i Nokia og startet bloggen Asymco hvor han analyserer mobilmarkedet. Asymco-bloggen har blitt svært populær og er noe man absolutt bør få med seg hvis man interesserer seg for den «intense» krigen som nå foregår i mobilmarkedet.

Extra #06 - Martin Sivertsen

Sist, men ikke minst, slo vi av en prat med Martin Sivertsen. Martin jobber i dag i Klapp Media som har utviklet blant annet NRK Urørt-applikasjonen til iOS. Denne vant nylig Gulltaggen for beste mobilapplikasjon. Martin er allikevel kanskje mer kjent som en av programlederene i Itavisens podcast Klikk. Denne podcasten var Norges første ordentlige teknologipodcast, men er nå avsluttet. Nå driver Martin også filmmagasinet og podcasten Montages som kan anbefales hvis du er interessert i film.

Tags:

lapskaus

Hvor er Asymco-videoen? :)

admins bilde

admin

Den er der da? :)

andreas 30gb

Martins stemme er tidenes podcast-stemme. Gir meg skikkelig fredagsfølelse å høre han prate tech igjen!

shakerz

Er det ekstremt lav lyd på de videoene? Har maks lyd på macbooken men sliter med å høre hva de sier.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai