Apple ber utviklere sende inn Lion-apps

Apple ber utviklere sende inn Lion-programvareApple har nå sendt ut en e-post til alle registrerte OS X-utviklere og informert dem om at de nå kan sende inn programvare for Lion til Mac App Store.

En såpass sen mail kan kanskje bety at Lion først kommer neste uke?

I går kveld sendte Apple ut en e-post til alle registrerte utviklere og ba dem klargjøre og sende inn sine Lion-programmer til Mac App Store.

Mac App Store har, som App Store på iPhone og iPad, en godkjennelsesprosess og programvare til Lion må også gjennom denne. Apple ønsker selvsagt å ha på plass så mye kompatibel programvare som mulig ved lansering av Lion, men med tanke på at godkjennelsesprosessen normalt tar minimum en uke kan det tyde på at Apple ikke er klar med Lion denne uka. Apple har selv lovet å lansere Lion i juli, men har ikke spesifisert et mer konkret lanseringstidspunkt. Dette har fått mange til å spekulere og flere kilder har pekt på at Lion kommer i Mac App Store denne uka.

Nå som endelig utviklere har muligheten til å sende inn inn programvare som drar nytte av Lions nye funksjoner, er alle brikker for en lansering på plass. OS X Lion introduserer hundrevis av nye APIer som utviklere kan benytte, deriblant fullskjermodus, auto-lagring, versjoner, multitouch og push-meldinger.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai