Ny MacBook Air og Mac Pro denne uka?

Ny MacBook Air og Mac Pro denne uka?Skal vi tro den siste tids rykter kommer Mac OS X Lion samtidig som ny maskinvare - nærmere bestemt ny MacBook Air og Mac Pro. Nettstedet 9to5Mac hevder at begge disse oppdateringene kommer allerede denne uka.

Apples MacBook Air-serie har etter siste oppdatering blitt en av Apples mest populære datamaskiner og skal stå for opptil 40% av Apples salg av bærbare. Denne serien har det lenge vært ventet at Apple vil oppdatere samtidig som lanseringen av Mac OS X Lion.

MacBook Air

Oppdateringen skal inkludere Apples og Intels nye Thunderbolt-standard, SandyBridge-prosessor og det bakgrunnsbelyste tastaturet får også en comeback i MacBook Air. Utseendemessig skal ikke MacBook Air oppdateres. Nettstedet 9to5Mac lekket i går det som skal være produktnummer til den nye MacBook Air-serien og de hevder at maskinene vil lanseres allerede denne uka.

Samtidig hevdes det også at den kjente og kjære Mac Pro får en etterlengtet oppdatering. Informasjonen om Mac Pro er ikke like detaljert, men ryktene hevder at vi får se raskere prosessor, mer minne og selvsagt også Thunderbolt på hele serien. I tillegg vil de nye maskinene ha et helt nytt design som er rackvennlig.

Etter at Apple avsluttet sin Xserve-linje har Apple manglet produkter som fungerer i serverracks, men med et nytt design på Mac Pro skal dette nå være mulig.

kabq

Gleder meg som en unge til lanseringen. I følge 9to5mac lanseres macbook air på torsdag. Hvis så, tror dere at elektronikkbutikker som Elkjøp vil få den inn samme dag?

Traktors bilde

Traktor

Da blir det nok ny macbook air på meg! At det blir lys i tastaturet blir en fin bonus.

åttitre

Siste rykter sier at Mac Pro ikke kommer, men ny macbook white og mac mini + server.

Ja vi får vel se fasiten i morgen :)

Traktors bilde

Traktor

Tviler lit på at det kommer ny mac pro, da det ikke har kommet noen passende cpu oppdateringer fra intel. Tipper de venter på Xenon.

aleksanders bilde

aleksander

Xenon? Power-lyset på Mac Proen trenger da vel ikke være så kraftig ;) Håper virkelig på ny Mac Pro. Min 2006-modell begynner å bli moden for serverrommet.

Traktors bilde

Traktor

Mente så klart Xeon.

rh88@me.coms bilde

rh88@me.com

hvor blir d av lion og macbook air??

mac e best, ingen protest :)

ggt667s bilde

ggt667

Er det mulig å kjøpe MacPro på andre steder enn Humac?

ggt667s bilde

ggt667

Er det mulig å kjøpe MacPro på andre steder enn Humac?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai