Stor Lion-oppdatering av Sparrow

Stor Lion-oppdatering av SparrowSparrow, epostklienten vi har nevnt en rekke ganger her på Mac1, har fått en større oppdatering.

Sparrow 1.3 er sendt inn til Mac App Store og er klargjort for Lion. I tillegg introduseres det en rekke nye funksjoner og muligheter i denne alternative e-postklienten - deriblant et mye forbedret støtte for mapper.

Rask tilgang til dine etiketter/labels og mapper

En av forespørslene gjengen bak Sparrow har fått ofte, var en bedre støtte for mapper. I Sparrow 1.3 introduserer de en utvidet sidebar og her får du god tilgang til både mapper og dine etiketter/labels fra Gmail.

Sparrow

Send og arkiver

En av de smarteste funksjonene i Gmail har Sparrow nå også flyttet inn i e-postklienten. I avanserte innstillinger kan du nå slå på «Send and Archive» som sender og arkiverer mailen du svarer på i Gmails arkiveringsfunksjon.

Sparrow

Dra og slipp

Sparrow har fram til nå ikke hatt særlig god støtte for dra og slipp, en sentral funksjon i Mac OS X. Fra 1.3 blir dette litt bedre og man kan nå dra og slippe e-post til skrivebordet og andre programmer. Dra og slipp til og fra etiketter og mapper skal ifølge Sparrow ikke fungerer ordentlig enda, men er planlagt i 1.3.1 eller 1.3.2

Sparrow

I tillegg har Sparrow også rettet en rekke bugs, gjort programvaren raskere og fjernet noen av animasjonene som ofte ble en smule unødvendige. Oppdateringen er sendt inn til Mac App Store og bør være tilgjengelig relativt snarlig - alt etter hvor raskt Apple godkjenner oppdateringen.

Du kan lese mer om oppdateringen hos Sparrow.

Tags:

kjetil02

Hvor kan jeg finne en demoversjon?

K.D.Gs bilde

K.D.G

prøve Life versjon

hendelsesløysa

Neste Mail versjon etter Løven er mye bedre enn dette.

tacomodo

Et lite dilemma her. Vet ikke helt om jeg håper at Mail blir så bra at jeg går over til den, for Sparrow er så kanon at det hadde vært litt trist.

geekus

@tacomodo ingen fare. Den nye versjonen av Mail som kommer med Lion er ikke bedre enn forgjengeren, etter min mening i alle fall. Brukergrensesnittet er delt opp i kolonner i stedet for kolonne + rader. Og så er det et forsøk på å vise eposter som threads, men synes ikke det fungerer optimalt når det kun er mottatte eposter som vises i threaden, og de jeg har sendt ikke vises. Og ja – nye ikoner i toolbaren som i alle fall jeg har litt oppstartsproblemer med å forstå.

kjetil02

prøve Life versjon

?

MacFans

Sparrow er laget for de som bruker Gmail... Det er det de færreste av oss som gjør.

kvasbo

Om man bruker gmail ser jeg virkelig ikke poenget med å bruke noe annet enn webmailen, denne er imho bedre enn enhver klient.

Wackhys bilde

Wackhy

Neste Mail versjon etter Løven er mye bedre enn dette.
Du mener så klart 10.8 her tenker jeg. Og la meg gjette: du har en helt sikker og god kilde som allerede har dette.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai