Adobe prøver seg i Mac App Store

Adobe prøver seg i Mac App StoreMac App Store er en av hovedfunksjonene i Lion som lanseres i dag, men allerede i januar i år frigjorde Apple Mac App Store for de av oss som bruker Snow Leopard for å få utviklere til å begynne å legge inn programvare.

Et av de store selskapene som så langt har holdt seg unna Mac App Store er Adobe. I går kom de derimot med sin første programvare i Mac App Store - Adobe Photoshop Elements Editor.

Kanskje er det lanseringen av Lion som har gjort at Adobe nå ønsker å få programvaren sin i Mac App Store, men det er vel heller ikke å utelukke at den store suksessen til Pixelmator som har fått Adobe interessert.

I går la i hvert falll selskapet ut en ny versjon av Adobe Photoshop Elements 9 i Mac App Store. Programmet har fått navnet Adobe Photoshop Elements 9 Editor og er egentlig omtrent det samme programmet som Adobe Photoshop Elements 9. Forskjellen er at Editor mangler katalogfunksjonen som vi vanligvis finner i Elements. Utover dette skal det ikke være noen forskjell.

Adobe prøver seg i Mac App Store

Programmet koster NOK 560,- i Mac App Store og kan ses på som en «Photoshop Light». Det vil si et bilderedigeringsprogram med noen av de samme funksjonene som Photoshop.

artikallj

Det var artig å se. Jeg hadde faktisk ikke sett for meg at hverken Adobe eller Microsoft ville komme til å selge gjennom Mac App Store.
Dog har jeg allerede denne versjonen av PSE så jeg klarer meg.

el-nico

Dette er faktisk litt spesielt, men jeg synes det er veldig positivt.

Nå har jeg iPhoto og Pixelmator og Aperture 3, i tillegg til en mektig hyggelig Lightroom 3 som bare blir, til tross for at prøvetid forlengst er over. Thank you, Adobe ;)

Jeg bruker kun Aperture 3 (til alt; redigering, mapper, prosjekt ... ) og er vel veldig fornøyd med det.
Men det er klart jeg ble nysgjerrig på PSE. Må google litt om dette, finne forskjeller, likheter og slikt
... i dag er det onsdag, jeg har allerede kjøpt Løven, kanskje ringer de fra Hamar i kveld.

ggt667s bilde

ggt667

Det hadde vært deilig om Adobe hadde tatt seg bryet med å optimalisere programvare for Mac.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai